To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - pozwólcie, że wypłacze się na ramieniu forumowiczów.

Anonymous - 22-09-2008, 19:30
Temat postu: pozwólcie, że wypłacze się na ramieniu forumowiczów.
dzis po pracy wracam na parking i coś mnie tchnelo, że zderzak jakos tak dziwnie obwisl. niestety okazalo sie, że jakis skur..l przetarl mi zderzak z lewym bokiem i spieprzyl. rece opadaja obfotografowalem auto i jutro ruszam na poszukiwania debila. podejrzenia juz mam co do jednej fury.
siwek - 22-09-2008, 19:41

trzebabyło zgłosic na policje by przyjechali, zrobili zdjęcia opisali wszystko i wtedy bys im podał podejrzyny samochód oni by go sprawdzili, obejrzeli i jeśli by pasował to koleś by się nie wywinął a poza tym by miał sprawe w sądzie. Miałem taką sama sytuacje tylko że nie udało mi się znalezc sprawcy... współczuje
TESTER - 22-09-2008, 19:48

siwek napisał/a:
trzebabyło zgłosic na policje by przyjechali, zrobili zdjęcia opisali wszystko i wtedy bys im podał podejrzyny samochód oni by go sprawdzili, obejrzeli i jeśli by pasował to koleś by się nie wywinął a poza tym by miał sprawe w sądzie. Miałem taką sama sytuacje tylko że nie udało mi się znalezc sprawcy... współczuje

Tak dokładnie tak, zrobić powinieneś właśnie

Anonymous - 22-09-2008, 20:09

przypomnialem sobie ze budynek szkoly objety jest monitoringiem.. pytanie tylko czy obejmuje parking
szyszus1 - 22-09-2008, 20:13

No to niezły burdel :shock: Jak koledzy wcześniej wspomnieli bierz się za słuchawkę i wystukaj 997. Dalej będziesz wiedział co robić. Współczuje!
siwek - 22-09-2008, 20:15

scrimer napisał/a:
przypomnialem sobie ze budynek szkoly objety jest monitoringiem.. pytanie tylko czy obejmuje parking
tym bardziej jeśli by obejmowała kamera parking to są szanse na ujęcie sprawcy, ale bez policji niewiele zdziałasz...
Krzyzak - 22-09-2008, 21:35

za sama ucieczke - jesli sie udowodni - jest kara min. 5000 zl
waldek238 - 23-09-2008, 06:43

no i pomyśl że gostek może cię wyprzedzić i pierwszy zgłosi że to ty go "skaleczyłeś"
Anonymous - 23-09-2008, 22:25

panowie i panie znalazlem sprawce. troche sie rzucal ale jak wspomnialem o monitoringu to spisal oswiadczenie skserowalem wszystkie jego dokumenty i jutro 7:30 ogledziny. niestety ubezpieczony PZU ktore to ma swoje zaprzyjaznione zaklady. dramat..
wichura1 - 23-09-2008, 22:33

Przecież możesz wziąć pieniądze, zamiast naprawiać w sieci ich warsztatów.
Anonymous - 24-09-2008, 10:42

Grunt, że znalazłeś sprawcę i masz w ręku potrzebne papierki - przez resztę da się przebić.
Najlepiej powalczyć o $$ i zrobić samemu lub u sprawdzonego mechanika.
Trzymaj się - będzie dobrze :)

siwek - 24-09-2008, 21:13

no to ci sie poszczesciło.

Teraz bierz kase do ręki i samemu naprawiaj :wink: