To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - UWAZAJCIE NA TA SIGMA

Anonymous - 22-09-2008, 23:03
Temat postu: UWAZAJCIE NA TA SIGMA
Jakby ktoregos z mitsumaniakow podkusilo kupic to auto to ostrzegam ten Pan najpierw pisal ze auto w super stanie bylo z wyzsza duzo cena potem pisal ze auto jak auto uzywane ale zadane wg mnie porzadnie malowane ale to na marginesie teraz pisze ze potrzebuje pieniedzy jest na internecie ze 2 miesiace z malymi przerwami takze jej zakup ja raczej odradzam. Pozdrawiam
Hubeeert - 22-09-2008, 23:12

cubus89, podaj link
Anonymous - 22-09-2008, 23:21

http://moto.allegro.pl/it...0_v6_1994r.html

sory ze nie podalem... tak sie wkurzylem na tego goscia :)

zbyszek05 - 23-09-2008, 21:43

hej...upuść trochę pary....wszystko widać jak na dłoni .reszta telefon ....co za 5tys.chciałeś ???rolls ,a jak sprzeda tą bandure za 5000 to i tak będzie się śmiał z tego kto go kupi, bo dla niego wydatki się już skoncza a dla posiadacza nowego zaczną
nie ma co oczerniać . za 5 tys. można nakupić lego i majsterkować w domu .składać ,rozkładać -sedan -kombi :finga:
widziałeś coś 3litowego poza oplem i... włocha za taki szmal ??? a niemca kupisz ??? hondę ??? z takim wypasem auto . oczywiście nietypowa jest sigma ale ....nikt rozsądnie myślący posiadacz sprawnej szybkiej sigmy nie odda za pół ceny .osobi scie za taką kase to tylko szara maść do dupy a nie sigma
p.s ceny na zachodzie sprawnej na 90 % /reszta kosmetyka/ oscylują od 1500 euro /kombi 177koni / te zadbane na 24wentylkach zaczynają się od 2000 reszta stan im ładniejsza i sprawniejsza tym droższa - są to okolice 10tys.pln. oczywiście dochodzą koszty sprowadzenia
w/w marki auta
pozdrawiam

Anonymous - 24-09-2008, 10:48

zbyszek05 napisał/a:
wszystko widać jak na dłoni .reszta telefon ....co za 5tys.chciałeś ???rolls

Wyluzuj - nie każdy jest taki "oblatany" jak Ty.

zbyszek05 napisał/a:
nie ma co oczerniać . za 5 tys. można nakupić lego i majsterkować w domu .składać ,rozkładać -sedan -kombi

Właśnie jest bo opis ma się tak do rzeczywistości jak trąbka do d**y!

zbyszek05 napisał/a:
osobi scie za taką kase to tylko szara maść do dupy a nie sigma

Chyba wszyscy szukają jak najlepszego auta za jak najlepszą cenę - co w tym dziwnego? Grunt w tym żeby być świadomym przy zakupie jaki jest faktyczny stan auta, co przekłada się bezpośrednio na cenę.

BTW: Twojego języka już nawet nie będę komentował....

Anonymous - 24-09-2008, 11:46

Zbyszek ja swoje sigme tez kupilem za nie duze pieniadze i powiem Ci ze mechanicznie ideal, abs nie dziala tylko jesli chodzi o blache nie gorzej przebieg 199000 na 10000% oryginalny. wiec mozna kupic tanio np.gdy ktos chce szybko sprzedac.. a o tej sigmie pisalem poniewaz facet kreci przez okres 5 tygodni byly 3 lub 4 rozne powody sprzedazy i 3-4 rozne opisy. Jesli ktos chce niech kupuje jego sprawa.
zbyszek05 - 24-09-2008, 18:03

opis ma się tak do rzeczywistości jak trąbka do d**y!

nie obraź się ale są zdjęcia i dla mnie opis adekwatny do zdjęć ....reszta -spotkanie lub telefon no i wyobraźnia -twoja przy zakupie
dalej - wyobraź sobie slo-mo że to ty wystawiasz auto na sprzedaż - napiszesz wszystko???
gdy niechcesz ładować kasy w auto np.? albo chcesz szybko sprzedać z jakimiś tam usterkami????
napiszę tak - JECHAĆ Z KASĄ TRZEBA PO UPATRZONY WÓZ !!!!
I ALBO DOBIJAMY TARGU ALBO >>>wracaaaamy - tyle !

Hubeeert - 24-09-2008, 18:42

zbyszek05 napisał/a:
dalej - wyobraź sobie slo-mo że to ty wystawiasz auto na sprzedaż - napiszesz wszystko???

Matejko sprzedając samochód napisał wszystko, zamieścił zdjęcia ze stłuczki, opis itd itd. Samochód bez problemu sprzedał.

Anonymous - 24-09-2008, 22:10

zbyszek05 napisał/a:

Jakiś czas był o tym oddzielny temat, ale napiszę raz jeszcze - tak.
Swoje poprzednie dwa Miśki sprzedawałem z kompletem informacji - CA0 poszedł do kolegi z klubu (jego mama jeździ nim do dzisiaj z zerowymi problemami), MSR poszedł do handlarzy (stan był taki, że nikomu z klubu go nie polecałem) którzy ze względu na cenę nie chcieli za dużo wiedzieć.

Anonymous - 24-09-2008, 22:26

Panowie ale nie ma cos sie spierac. Ja chcialem tylko ostrzec bo juz nie wnikam czy to jest bubel czy nie.. poprostu facet jest nie uczciwy 3 czy 4 rozne powody sprzedazy w przeciagu 5 tygodni troche duzo.. zdjecia tez co troche inne.. I cena tez z 10000 zl. coraz nizsza, teraz nawet chwyt ze sprzeda ja taniej.. I tyle, sowja droga auto wg mnie jest po sporych "przejsciach".
Hubeeert - 24-09-2008, 22:59

I tym optymistycznym akcentem....
Konczymy ;-)

Prosze zamieszcza c tu info o kolejnych kiblach z Allegro.

zbyszek05 - 25-09-2008, 14:48

a ja cieszę się że sprzedał w końcu . koniec kropka
Anonymous - 25-09-2008, 22:11

albo nie sprzedal, bo ona wciaz pojawia sie na allegro i znika.. A jesli sprzedal to gratuluje komus nabytku.... taki egzemplarz jak autko tego Pana psuja opinie o sigmach...
Anonymous - 26-09-2008, 12:31

To co, zrzucamy się na nią, kupujemy i złomujemy?? :wink:
zbyszek05 - 26-09-2008, 19:06

ok.dla mnie skrzynia ...