To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E33A 2.0] Czy da sie kupic gdzies progi jak w e39a ?

PAVEU - 27-09-2008, 09:27
Temat postu: [E33A 2.0] Czy da sie kupic gdzies progi jak w e39a ?
Witam jak w temacie czy da sie je gdzies kupic moze lub ktos kiedykolwiek widzial takie na allegro np ? czy to towar deficytowy ?

kazdy chyba wie o co mi chodzi ale dla formalnosci

zrodlo : google ;)

Serek - 27-09-2008, 14:44

Bardzo, ale to bardzo deficytowy. Kupisz...z całym autem :wink: W Polsce nie ma sklepu, gdzie mógłbyś je dostać w rozsądnych pieniądzach.
deejay - 27-09-2008, 16:05

Są do dostania :wink: nawet wiem gdzie we Wrocławiu Serek też wie :) na ul Przedmiejskiej w REG- PLAŚC-ie a tak to wygląda
http://www.moto-portal.pl...turka_progu.php

Serek - 27-09-2008, 17:58

Ja tam nie widzę :shock:
PAVEU - 27-09-2008, 18:40

nom nie ma tam, sa tylko reperaturki progow a nie o to mi chodzilo ;) Serek wie o co chodzi i chyba nawet chce mi sprzedac ze swojego sedanika :twisted:

pozdrawiam!

Serek - 27-09-2008, 18:50

O co to to nie :shock: Ja Ci dam :D Ale masz wyjście. Jest na alledrogo.pl za 3800 cały. kup i masz body kit :wink: Na stronach made in USA są body kity. Niestety cena transportu jest zaporowa. no i cełko w porcie. Ach... :(
PAVEU - 27-09-2008, 21:50

Serek napisał/a:
Ja Ci dam

skoro zdobycie ich graniczy z cudem to niech lepiej juz jezdza ori u Ciebie niz w moim e33:P:P
Serek napisał/a:
Na stronach made in USA są body kity. Niestety cena transportu jest zaporowa. no i cełko w porcie. Ach...

tez o tym myslalem ale wyjdzie drozej niz cale auto :D

pozdrawiam!

michu_872 - 28-09-2008, 13:06

ja wywaliłem te plastikowe nakładki bo tylko tam syf się zbierał... i progi gniły...
fakt, że dla mnie auto może byś poobdzierane z każdej strony bo mało mnie obchodzi jego wygląd ważne że jeździ... jak bym tylko po ulicach jeździł to bym pewnie te progi założył ale czasami po prostu wole sobie zamiast asfaltem szutrem polecieć... :D choć zdecydowanie mocy brak...

PAVEU - 28-09-2008, 13:41

To skoro zdjąłes to może chcesz sprzedać?:)
michu_872 - 28-09-2008, 13:53

tylko nie miałem tych plastików z błotników i z przodu i z tyłu brakowało mi ich...
co do sprzedania to się zastanowie i nie mam pewności czy to są dokładnie te o które tobie chodzi. i zapytam brata czy ich nie będzie chciał zakładać bo jak poskładam 2 gala to tego co ma zdjęte nakładki będzie on ujeżdżał...

Wook@sH - 29-09-2008, 18:04

A czy przypadkiem w najbogatszej wersji(oznaczenia 3 literowe GLS??czy jakos tak) też nie było tych nakładek z boku? Bo na pewno zdeżak z tyłu i na drzwiach nakładki były te same, ale czy były tez te progi to tego nie wiem. W kazdym razie juz by był troche szerszy krąg poszukiwań.
Serek - 29-09-2008, 21:24

Nie, progi tylko w wersji E39A. W zwykłych były nakładki na drzwi i zderzak z tyłu. Przedniego zderzaka i progów nie było w tych wersjach, nawet w GTI nie.