To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Zła passa dla Miśków c.d.

Anonymous - 18-05-2006, 22:12
Temat postu: Zła passa dla Miśków c.d.
W minioną niedzielę będąc w trasie zatrzymałem się przed jednym z wielu przejść dla pieszych. Niestety gość Calibrą pomimo tego że usiłował nie zdołał się zatrzymać i zaparkował w tyle mojego Lancerka.
Oto skutki.
Mój Lancerek wygląda tak jak na poniższym zdjęciu:

A tak wyglądała Calibra, która odjechała na lawecie:

Maciek - 18-05-2006, 22:24

Straszna sprawa dobrze że piszesz znaczy serce nie pękło do końca kondolencje :(
A tak na marginesie czy to to Mogilno w KujPom? sie znaczy Inowrocław i okolice?

Anonymous - 18-05-2006, 22:31

Współczuję i życzę powodzenia w poszukiwaniach lampy przeciwmgielnej...
Rafal_Szczecin - 18-05-2006, 22:33

Doniu wspolczuje ...
kurde i ta lampa ... jeszcze niedawno ja mialem a teraz to juz lipa ...

Anonymous - 18-05-2006, 22:35

To jest dokładnie to Mogilno.
A co do stłuczki to napewno nie byłoby tak źle jakbym założył kupiony od Rafiego hak. Niestety brak czasu i to pewnie zaowocowało większymi stratami. Ale doprowadzę Misia do mam nadzieję lepszego stanu bo zderzaczek jak już kupiłem był zarysowany, a tak będzie malnięty :)

[ Dodano: 18-05-2006, 22:39 ]
Co do lampy przeciwmgielnej to mam okazję kupić wzaz ze zderzakiem za 200pln a lampę za 90pln. No i o klapę też pytałem, jest bez szyby za 120pln. ale może moją da się uratować. Brat dokładniej musi to obejrzeć.

Maciek - 18-05-2006, 22:47

Ziomal no bo ja z Kruszwicy :) wew wakacje sie na spota szykować bo w rodzinne str zaglądam do rodziców :)
Anonymous - 18-05-2006, 22:54

Jak świat jest mały. Jak najbardziej. Jak tylko będziesz miał przyjechać to dawaj znać. Tomusn też niedaleko mieszka, a myślę że ktoś jeszcze by się znalazł z okolić to spocik można zorganizować :D
Pozdrawiam

[ Dodano: 18-05-2006, 22:55 ]
Swojego czasu czesto odwiedzałem Kruszwicę :lol:

Maciek - 18-05-2006, 22:57

No OK po drodze mam Jesze Białe Błota i Bydzie co prawda ją całą mijam bokiem ale sie zobaczy. Zaraz dostaniemy po nosie bo to nie temat na takie tam. POZDRO i do zobaczyska a tak sie zastanawiam czy sie do Waszej grupy nie zapisać :)
Anonymous - 18-05-2006, 23:18

Doniu napisał/a:
Co do lampy przeciwmgielnej to mam okazję kupić wzaz ze zderzakiem za 200pln a lampę za 90pln. No i o klapę też pytałem, jest bez szyby za 120pln. ale może moją da się uratować. Brat dokładniej musi to obejrzeć.
Jeśli Twoją da się uratować (ramka i odbłyśnik niepołamane), to jesteś niesamowitym szczęściarzem. Zamówisz same szkiełko u Japaneze za naprawdę atrakcyjną cenę i będzie git!
Anonymous - 18-05-2006, 23:44

Niestety co do lampy przeciwgielnej to jest strzaskana.
igi - 19-05-2006, 07:27

Doniu, wspólczucia. Zyczę aby misiek szybko wrócił do zdrowia :D