[97-04]Galant EAxA/W - spojlery
magg11 - 08-10-2008, 23:01 Temat postu: spojlery Witam znacie moze ta stronke
http://www.erebuni.net/ge/mitsugalant99.htm
ile moze kosztowac wysylka z usa bo spojlerki po przeliczeniu nie takie drogie
Anonymous - 08-10-2008, 23:06
Witam nie wiem jakie są koszty wysyłki ale super wyglądaja!
eremita - 09-10-2008, 10:44
nie wiem jak ze stanow ale ja znalazłem takie w anglii koszt przesyłki wyszedł 100euro
magg11 - 09-10-2008, 20:24
eremita napisał/a: | nie wiem jak ze stanow ale ja znalazłem takie w anglii koszt przesyłki wyszedł 100euro |
ile kosztują w anglii i jak można je zamówić,podaj jakieś szczegóły
pepi - 09-10-2008, 20:35
moze sie jakos umowimy i kupimy w kilka osób ??
ja jestem napalony na karbonową maske do galanta:)
pozdrawiam
Kmer - 09-10-2008, 22:02
Odnośnie ceny przesyłki ze stanów wszystko zależny od wagi paczki,z tego co pamiętam to koszt paczką lotniczą waha się od 70-120 baksów,ale z tego co wiem to paczki przychodzące z USA przechodzą od jakiegoś czasu kontrole celna i musicie liczyć się z tym ze może zostać naliczone cło u nas w kraju,smutne to jest ale prawdziwe,najlepiej by było przesłać spojlery statkiem z jakimiś autami,jeżeli ktoś ma jakiegoś znajomego który ściąga auta US,koszt prawie żaden, bo spojlery powinny zmieścić się w autach,no i odpadnie cło pod warunkiem ze auta odbierane są w Niemczech,
roch_27 - 10-10-2008, 01:05
Kmer napisał/a: | i odpadnie cło pod warunkiem ze auta odbierane są w Niemczech, | w Polsce też można
Idziesz na plac gdzie stoi Twoje auto (lub kolegi, czy tam znajomego) i mówisz, że chciałbyś wjechać autem go zobaczyć bo w aucie są drobne rzeczy od rodziny z USA -dostajesz przepustkę na wjazd , przepakowujesz i wyjeżdżasz
Jedyny minus tego jest taki, że jak coś jeszcze dodatkowo zniknie z wyposażenia auta (np. lusterko etc.) to już Ci nie uznają szkody, gdyż w dokumentach mają zapisane, że wchodziłeś na plac i sam mogłeś coś tam zdemontować
pozdro
magg11 - 10-10-2008, 22:47
trochę to wszystko zagmatwane trzeba szukać w Polsce coś się znajdzie
znalazłem kozacką lotkę EVO ciekawy jestem czy pasuje do mojego gala???
http://moto.allegro.pl/it..._9_spoiler.html
|
|
|