Zloty i Spoty - Zlot 2009 - VII Zlot Mitsumaniaków - BESKIDY 2009
akbi - 15-10-2008, 11:29 Temat postu: Zlot 2009 - VII Zlot Mitsumaniaków - BESKIDY 2009 Wzorem zeszłorocznego tematu Firka ...
Wspomagając organizatorów przyszłorocznego zlotu w Żywcu, proszę aby na podstawie swoich dotychczasowych doświadczeń pisać w tym temacie co poprawić i zmienić by nasz kolejny zlot był lepszy od poprzednich.
Grześku - 15-10-2008, 13:48
W 2007 roku zlot w Strykowie miał kilka atrakcji, jedną z nich, której zabrakło na tegorocznym zlocie w Grudziądzu był paintball. Zabawa mile i długo wspominana.
Postarajcie się o zorganizowanie tego typu rozrywki, myślę że znajdą sie na nią chętni nawet jeżeli będzie wiązała się z dodatkową zapłatą.
Juiceman - 15-10-2008, 14:12
Grupowe spotkanie - aby wszyscy mieli obowiązek przyjechać na parking albo na wieczorne ognisko obowiązkowo! ( to chyba możemy narzucić MitsuManiakom).
Rafal_Szczecin - 15-10-2008, 16:51
Juiceman napisał/a: | Grupowe spotkanie - aby wszyscy mieli obowiązek przyjechać na parking albo na wieczorne ognisko obowiązkowo! ( to chyba możemy narzucić MitsuManiakom). |
samochodami . co by WSZYSTKIE samochody przyjechaly sie ustawic itp. to tka odemnie.
swistak865 - 15-10-2008, 20:23
Przejazd kolumnom autkami tak wszyscy:)
To było by fajne:)
koszmarek - 15-10-2008, 20:50
Juiceman napisał/a: | na wieczorne ognisko obowiązkowo! |
za Juicemanem!
z mojej strony mogę dodać jakąs może zabawę typu disco tylko bez postronnych dzieciaków czy ludzi...taką dla mitsu. Myślę, że da się to zorganizować skoro będzie nas ponad 500 I hope so.
metzger - 16-10-2008, 08:46
można by wprowadzić numerki dla samochodów np. podczas wjazdu
no i ustawiać samochody wg modelu
Morfi - 16-10-2008, 09:02
Pisać Pisać My sluchamy i działamy
tucci - 18-10-2008, 10:54
metzger napisał/a: | i ustawiać samochody wg modelu |
a moze lepiej ustawic je regionalnie, temu regionowi, ktory przyjechal najliczniej po bronku za FREE
londolut - 18-10-2008, 16:53
Grześku napisał/a: | paintball | Będzie na 101%, jak również Juiceman napisał/a: | Grupowe spotkanie | tylko muszę wiedzieć w jakim dniu zjawią się MitsuManiaki - ogólnie planujemy rozpocząć Zlot w piątek wieczorem. Chciałbym, żeby około 18:00 wszyscy byli już na miejscu.
Anonymous - 18-10-2008, 18:33 Temat postu: Jak miło:) Witajcie;
Miło że zlot będzie w naszych górach. Życzę powodzenia organizatgorom, i służę pomocą ale w dniach zlotu.
Pozdrawiam
Krzysiek
tomusn - 18-10-2008, 20:07
londolut napisał/a: | tylko muszę wiedzieć w jakim dniu zjawią się MitsuManiaki - ogólnie planujemy rozpocząć Zlot w piątek wieczorem. Chciałbym, żeby około 18:00 wszyscy byli już na miejscu. | oficjalnie i w ogóle - SOBOTA!
Hubeeert - 25-10-2008, 15:58
Witam
Proponowałbym powielic rozwiązania ze Zlotu w Grudziądzu 3 lata temu:
1. Start części nieoficjalnej w piątek (oczywiscie kto ma chęć może przyjechać w czwartek)
2. Sobota - część oficjalna startuje i tu chciałbym, żeby było jak kiedyś - duży parking, gdzi można postawić Miśki i koło parkingu konkursy, zabawy, itd.
3. Tak przemyśleć formułę Zlotu, żeby nie było potrzeby korzystania z samochodów. Biorąc pod uwagę ilości piwa spożywanego w trakcie i tegoroczne doświadczenia
4. Informować o przygotowaniach na Zlot. W miarę często.
Pozdrawiam
PS
IMO Firek z pierwszym Grudziądzem wyznaczył standard do którego należy dążyć. Nie żeby Białystok, Stryków i drugi Grudziądz były gorsze - co to to nie, ale wtedy IMHO było to jakoś najbardziej po mojemu.
Grześku - 25-10-2008, 17:23
Hubeeert napisał/a: | IMO Firek z pierwszym Grudziądzem wyznaczył standard do którego należy dążyć. Nie żeby Białystok, Stryków i drugi Grudziądz były gorsze - co to to nie, ale wtedy IMHO było to jakoś najbardziej po mojemu. |
Poprzeczkę macie wysoko, ale czując przez skórę Wasz zapał wiem że będzie SUPER! londolut napisał/a: | paintball będzie na 101% |
cool!
Tak mi przyszło jeszcze do głowy w temacie:
karaoke - w sobotę wieczorem, jak odwaga do śpiewania większa
Anonymous - 25-10-2008, 17:43
Witam.
Tak jak pisal kolega wyzej przejazd miastem kolumna. Bylo by super i efektownie.
Dobra muzyka przy ktorej mozna powiginac sie.
Auta na parkingu wedlug wojewodztw.
Jakies fajne atrakcje dla dzieci.
Dla nas moze strzelanie z wiatrowki.
Turniej przeciagania liny.
Picie piwa na czas.
To narazi tyle co mi wpadlo do glowy.
|
|
|