To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2009 - VII Zlot Mitsumaniaków - BESKIDY 2009

akbi - 15-10-2008, 11:29
Temat postu: Zlot 2009 - VII Zlot Mitsumaniaków - BESKIDY 2009
Wzorem zeszłorocznego tematu Firka ...
Wspomagając organizatorów przyszłorocznego zlotu w Żywcu, proszę aby na podstawie swoich dotychczasowych doświadczeń pisać w tym temacie co poprawić i zmienić by nasz kolejny zlot był lepszy od poprzednich.

Grześku - 15-10-2008, 13:48

W 2007 roku zlot w Strykowie miał kilka atrakcji, jedną z nich, której zabrakło na tegorocznym zlocie w Grudziądzu był paintball. Zabawa mile i długo wspominana.
Postarajcie się o zorganizowanie tego typu rozrywki, myślę że znajdą sie na nią chętni nawet jeżeli będzie wiązała się z dodatkową zapłatą.

Juiceman - 15-10-2008, 14:12

Grupowe spotkanie - aby wszyscy mieli obowiązek przyjechać na parking albo na wieczorne ognisko obowiązkowo! ( to chyba możemy narzucić MitsuManiakom).
Rafal_Szczecin - 15-10-2008, 16:51

Juiceman napisał/a:
Grupowe spotkanie - aby wszyscy mieli obowiązek przyjechać na parking albo na wieczorne ognisko obowiązkowo! ( to chyba możemy narzucić MitsuManiakom).

samochodami . co by WSZYSTKIE samochody przyjechaly sie ustawic itp. to tka odemnie.

swistak865 - 15-10-2008, 20:23

Przejazd kolumnom autkami tak wszyscy:)

To było by fajne:) 8) :iroc: :iroc: :iroc: :iroc:

koszmarek - 15-10-2008, 20:50

Juiceman napisał/a:
na wieczorne ognisko obowiązkowo!

za Juicemanem!

z mojej strony mogę dodać jakąs może zabawę typu disco tylko bez postronnych dzieciaków czy ludzi...taką dla mitsu. Myślę, że da się to zorganizować skoro będzie nas ponad 500 I hope so.

metzger - 16-10-2008, 08:46

można by wprowadzić numerki dla samochodów np. podczas wjazdu
no i ustawiać samochody wg modelu

Morfi - 16-10-2008, 09:02

Pisać Pisać My sluchamy i działamy :)
tucci - 18-10-2008, 10:54

metzger napisał/a:
i ustawiać samochody wg modelu

a moze lepiej ustawic je regionalnie, temu regionowi, ktory przyjechal najliczniej po bronku za FREE :?:

londolut - 18-10-2008, 16:53

Grześku napisał/a:
paintball
Będzie na 101%, jak również
Juiceman napisał/a:
Grupowe spotkanie
tylko muszę wiedzieć w jakim dniu zjawią się MitsuManiaki - ogólnie planujemy rozpocząć Zlot w piątek wieczorem. Chciałbym, żeby około 18:00 wszyscy byli już na miejscu.
Anonymous - 18-10-2008, 18:33
Temat postu: Jak miło:)
Witajcie;
Miło że zlot będzie w naszych górach. Życzę powodzenia organizatgorom, i służę pomocą ale w dniach zlotu.
Pozdrawiam
Krzysiek

tomusn - 18-10-2008, 20:07

londolut napisał/a:
tylko muszę wiedzieć w jakim dniu zjawią się MitsuManiaki - ogólnie planujemy rozpocząć Zlot w piątek wieczorem. Chciałbym, żeby około 18:00 wszyscy byli już na miejscu.
oficjalnie i w ogóle - SOBOTA!
Hubeeert - 25-10-2008, 15:58

Witam
Proponowałbym powielic rozwiązania ze Zlotu w Grudziądzu 3 lata temu:
1. Start części nieoficjalnej w piątek (oczywiscie kto ma chęć może przyjechać w czwartek)
2. Sobota - część oficjalna startuje i tu chciałbym, żeby było jak kiedyś - duży parking, gdzi można postawić Miśki i koło parkingu konkursy, zabawy, itd.
3. Tak przemyśleć formułę Zlotu, żeby nie było potrzeby korzystania z samochodów. Biorąc pod uwagę ilości piwa spożywanego w trakcie i tegoroczne doświadczenia :?
4. Informować o przygotowaniach na Zlot. W miarę często.

Pozdrawiam
PS
IMO Firek z pierwszym Grudziądzem wyznaczył standard do którego należy dążyć. Nie żeby Białystok, Stryków i drugi Grudziądz były gorsze - co to to nie, ale wtedy IMHO było to jakoś najbardziej po mojemu.

Grześku - 25-10-2008, 17:23

Hubeeert napisał/a:
IMO Firek z pierwszym Grudziądzem wyznaczył standard do którego należy dążyć. Nie żeby Białystok, Stryków i drugi Grudziądz były gorsze - co to to nie, ale wtedy IMHO było to jakoś najbardziej po mojemu.

Poprzeczkę macie wysoko, ale czując przez skórę Wasz zapał wiem że będzie SUPER! 8)
londolut napisał/a:
paintball będzie na 101%

cool! :mrgreen:

Tak mi przyszło jeszcze do głowy w temacie:
karaoke - w sobotę wieczorem, jak odwaga do śpiewania większa :wink:

Anonymous - 25-10-2008, 17:43

Witam.
Tak jak pisal kolega wyzej przejazd miastem kolumna. Bylo by super i efektownie.
Dobra muzyka przy ktorej mozna powiginac sie.
Auta na parkingu wedlug wojewodztw.
Jakies fajne atrakcje dla dzieci.
Dla nas moze strzelanie z wiatrowki.
Turniej przeciagania liny.
Picie piwa na czas.
To narazi tyle co mi wpadlo do glowy.