Galant - Ogólne - galant sola w oku...
kungfumiszcz - 16-10-2008, 18:37 Temat postu: galant sola w oku... dopadlo mnie polactwo, po raz kolejny...
od maja: porysowali mi gala od reflektora po pake, obrzucali go kamieniami, no i poprzedniej nocy 2 opony. nie wojuje z sasiadami, nie ganiam meneli, nie mam tu kosy z ludzmi. wasze galanty tez wzbudzaja ludzka zazdrosc, czy to po prostu zwykle skur......?
Marti - 16-10-2008, 18:44
Od kiedy kupiłem swojego trzymam go w garażu bo mój róg ulicy wcale nie zachęca. Pewnie miałbym to samo. Współczuję
czekoladka_1981 - 16-10-2008, 18:51
Też kiedyś w poprzednim modelu E5 miałam też porysowaną maskę i cały prawy bok. Nie wiem czy to ludzka zazdrość.
Cezar - 16-10-2008, 18:53
kungfumiszcz, a jaka to dzielnica?
Anonymous - 16-10-2008, 19:10
kungfumiszcz napisał/a: | wasze galanty tez wzbudzaja ludzka zazdrosc, czy to po prostu zwykle skur......? | owszem wzbudzaja ale nie w taki sposob sie objawia
nie stajesz gdzies na chodniku lub jakims przejsciu moze to kogos wzburzylo ...tak czy siak to chamstwo wspolczucia
Grzegosh - 16-10-2008, 19:32
ja staje na parkingu strzezonym i mimo iz nie jest to tanie to wydaje mi sie tansze niz malowanie elementu lub calego auta zwazywszy ze mam polozony nowy lakier. Wspolczuje kiedys jak mialem golfa po ladnym tuningu wybili mi szybe tylko po to i dla tego ze im sie auto podobalo o taki maly paradoks.
Juiceman - 16-10-2008, 19:37
U mnie to samo ale z Carisma 2 kluczyki od przodu do tyłu ; / grrr
tommyc1 - 16-10-2008, 20:12
az sie boje jak to czytam, bo od prawie 4 lat parkuje pod blokiem w wawie, dzielnica srednio fajna...ale odpukac nikt sie nie skusil na takie odruchy-moze dlatego, ze obok stoi czesto piekny saab, legacy-noweczka, vw tuareg...wiec towarzystwo znosne, bardziej przyciagajace uwage czasami...taka M5 np...za to jeden CENZURA - kolejne będą równoważne z ostrzeżeniem jak ma mozliwosc to parkuje tylem do mojego samochodu opierajac sie hakiem holowniczym o moj zderzak :/
Juiceman - 16-10-2008, 20:15
Zafunduj kolesiowi 4 nowe kapcie ;] i po oponach ;] nauczy sie;]
Grzegosh - 16-10-2008, 20:16
tommyc1 napisał/a: | az sie boje jak to czytam, bo od prawie 4 lat parkuje pod blokiem w wawie, dzielnica srednio fajna...ale odpukac nikt sie nie skusil na takie odruchy-moze dlatego, ze obok stoi czesto piekny saab, legacy-noweczka, vw tuareg...wiec towarzystwo znosne, bardziej przyciagajace uwage czasami...taka M5 np...za to jeden ch... jak ma mozliwosc to parkuje tylem do mojego samochodu opierajac sie hakiem holowniczym o moj zderzak :/ |
wez mu ten hak na linke przyczep do jakiejs latarni lbo studzienki kanalizacyjnej
tommyc1 - 16-10-2008, 21:04
az mi brzucho podskakuje ze smiechu-pomysl rewelacyjny
Grzegosh - 16-10-2008, 21:25
kiedys mojemu bratu wlamywali sie co Colta od tak zeby posiedziec. wkurzyl sie i ponabijal na deske gwozdziki takie malusie. pewnego ranka na pokrowcach byla taka mala czerwona plamka. od tamtej pory mial spokoj. tego haka bym nie darowal. nie po to ciezko pracujemy na wyglad i stan auta zeby jakis burak to psul.
wilk88 - 16-10-2008, 21:28
Ale mnie nastraszyliście teraz. Jak do tej pory, jedyne rysy jakie ma mój galant są spowodowane tym , że ludzie nie potrafią parkować i zdarza się im "przytrzeć". Ale,odpukać, żadnych usterek z ludzkiej złośliwości jeszcze nie posiadam.
Ursus - 16-10-2008, 21:43
Ja jak na razie widuję jedynie pozytywne objawy "zazdroszczenia", czyli ciekawe spojrzenia o raczej pozytywnym charakterze. Co prawda nocą samochód stoi pod domem na placu lub w garażu, ale w dzień często stoi w przeróżnych miejscach, niekoniecznie ciekawych. Najgorzej jak pojadę do teściowej do Katowic i samochód stoi przez noc pod blokiem, tam na osiedlu praktycznie każde nowe auto witają wybitą szybą i zwinięciem czego się da, mnie odpukać jak na razie to nie spotkało. Przerażają mnie te Wasze historie, mam nadzieję, że nie będzie mi dane tego doświadczać na własnym lakierze.
q67 - 16-10-2008, 21:51
To twoj ten gal na rataja parkuje ???
|
|
|