[XX-92]Colt C50 i starsze - Czy ktoś miał doczynienia z udażnianiem chłodnicy ile za to?
metal - 29-10-2008, 18:29 Temat postu: Czy ktoś miał doczynienia z udażnianiem chłodnicy ile za to? Witam
Mam problem z niedrożną chłodnicą,znaczy pół jest drożne a drugie pół nie,oglądał to wytrawny mechanik(ale nie robi takich rzeczy)i polecił mi punkt w którym sie chemią udrażnia,czy ktoś z was to robił?znaczy korzystał z takiego warsztatu?ile to może kosztować?i może ktoś zna taką firmę w Łodzi?(wiem ,że chyba jest na ul.Sląskiej 42)....
pozdrawiam
ps.muszę to zrobić do 3 listopada,a nie mogę robić tego we własnym zakresie,bo nie mam czasu przez te kilka dni....
ROMEL - 29-10-2008, 19:03
Nie baw sie w takie zabawy - bo kiedys staniesz na drodze z przytartym silnikiem...
Po udroznienie w najmniej oczekiwanej chwili może zaczaś być jak sitko...
Nowa japońska chłodnica KOYO do wersji GTI kosztuje około 300PLN... z gwarancją - nowiutka,,,
Pozdrawiam
Tomasz82 - 29-10-2008, 21:34
Do colta 1.5 to chłodnica Koyo coś około 170pln.
widze że jesteś nie daleko mnie więc mogę Ci pomoc i masz rok gwarancji
metal - 30-10-2008, 07:22
to nie głupie co mówicie,nie wpadłem na to.....podzwonie trochę po chłodnice i .....trza ją będzie wymienić......w sumie to nie dużo pracy ale musze jechać do wa-wy 4 -tego i jeszcze nie mam garazu.ale jakoś sobie poradze a jak nie to sie odezwe albo chetnie sie umówie na wspólne dłubanie.
POZDRAWIAM
ROMEL - 30-10-2008, 16:41
Najwygodniej by było - jakbyś sprawdził na allegro...
Pan z DHL na 2 dni przyniesie Ci ją do domu....
PZDR
metal - 05-11-2008, 13:55
No wiec jest tak....Kupiłem od Tomasz82 chłodnice,nówkę,gwarancja 170 pln,ustawiliśmy się koło mnie przyjechał...wiec gorąco polecam i dziekuje Tomku za pomoc,a co do udrożniania to w punkcie napraw i bla bla bla od chłoddnic,za udrożnienie chcą od 150 pln za układ bez gwarancji,że to cóś da....wiec lepiej do Tomka kupić chłodnicę hihihihi.....
POZDRAWIAM
Krzyzak - 05-11-2008, 17:42
szczera prawda - tez od Tomka bralem chlodnice (jeszcze raz dzieki Tomku i Bartku) za ta cene, gdzie za zniszczona uzywke chcieli 200 zl...
parodia
|
|
|