Galant - Ogólne - W jakiej firmie (Kraków) naprawić Gala
Anonymous - 23-05-2006, 19:28 Temat postu: W jakiej firmie (Kraków) naprawić Gala Witam, mam kilka rzeczy do naprawy i szukam uczciwych mechesów w Krakowie, po pierwsze wymiana przedniej szyby (pewnie z uszczelką), wymiana tłumika środkowego (a może i więcej), blacharza do "kosmetyki", kogoś z komputerem do analizy auta. Może ktoś zna zakłady w Krakowie co mi to zrobią a nie "druciarzy" co naciągną na kase. Z góry dziękuje.
Hubeeert - 25-05-2006, 15:00
PM do usera Sambreman i on ma jakiś dobry zaufany warsztat.
Krzyzak - 25-05-2006, 15:40
Aha - właśnie Wojtkowi pisałem, że ten jego zaufany mechanik zrobił:
- nie wymienił uszczelniaczy przy wymianie rozrządu - olej się lał na pasek
- przelał olej o prawie litr
- przy wymianie rozrządu źle założył lub nie zmienił napinacza balansu, który się zatarł
- choć Sambreman trochę sprawdzał obroty w jednym Galu (i tym tłumaczył rozregulowanie), to jednak mechanik ten chyba też nie potrafi ich zrobić, bo były rozregulowane.
To tylko kilka z wielu - moim zdaniem - dyskwalifikujących go sytuacji.
Chociaż Sambreman go broni, to ja jednak przestrzegam przed tym panem.
Anonymous - 25-05-2006, 22:13
Możesz wpaść do mnie na 29Listopada 94 firma ABC Focus.Szyby i kosmetyki sie u nas nierobi,ale tłumiki zawieszenia,silniki czemu nie.Jak byś był chętny to wpadnij.Możesz też dzwonić 508-102-949.Pozdrawiam
Anonymous - 29-05-2006, 09:04
Dzięki za podpowiedzi, zostało mi jakieś 4 tygodnie do odwiedzin w krakowie a moje autko z diamęcikami na przodzie będzie potrzebowało fachowej ręki. Dziękuje też za zaproszenie do ABC Focus (a można też kupić u Was tłumik a konkretnie środkowy?)
|
|
|