Galant - Ogólne - piasta i przegub
Anonymous - 31-10-2008, 15:39 Temat postu: piasta i przegub Witam serdecznie spotkalem sie z problemem w moim misku jest to Galant kombi. MIanowicie w wyniku uderzenia dochodza pow 100 dziwny odglos mruczenia jakby lozysku kupilem piaste ale sie okazalo ze przegub nie chce zejsc i pewno po kuracji mlotkiem nie bedzie sie nadawal do niczego. A wiec potrzebuje kupic ale nie moge spotkac przeguba po roku 96 chodzi o zewnetrzny wiecie cos moze wiecej w tym temacie pozdro i dzieki
tommyc1 - 31-10-2008, 17:48
no niestety, jak panowie z autotw zdjeli mi kola z przodu i obejrzeli piasty, to stwierdzili, ze gdyby byla potrzeba wymiany piasty, to...lepiej zeby nie bylo potrzeby bo chyba wymiana calego zawieszenia z przodu rdzewiejec, wszystko sie "stopilo" w jeden element
tak wiec lacze sie w bolu, nie jestem w stanie nic doradzic, moge tylko powiedziec, ze to czesta przypadlosc gnijacych galantow
Anonymous - 01-11-2008, 12:54 Temat postu: ale lipa tak wiec nie idzie zmienic lozyska problem polega na tym ze nie rozbiora mi tego nie majac przegubu w rece a nie mam pojecia gdzie go kupic we wszystkich katalogach ida tylko do 96 roku pozniej wielka dziura co do piasty tez nie jestem pewien wzrokowo wyglada dobrze ze powinna pasowac a przy zakupie bylo ze tez idzie od 92 tak ze sam nie wiem. Swoja droga strasznie to tam kwitnie, a tyl ruszyc przy geometri to tez masakra. moze wie ktos cos wiecej na ten temat pozdro
tommyc1 - 01-11-2008, 13:29
u mnie zrobienie tylu-geometria to juz w ogole marzenie...nikt sie nie odwazyl tego ruszyc...:)
Anonymous - 03-11-2008, 09:24
Skontaktuj się z Japaneze, może on Ci coś doradzi. Kontakt jest gdzieś na forum.
czekoladka_1981 - 03-11-2008, 09:41
Ajsi napisał/a: | Skontaktuj się z Japaneze, |
Marek Malik
(042)215 44 02 , 602-224-584
albo tu:
http://www.all-parts.pl/
Anonymous - 05-11-2008, 22:46
tommyc1 napisał/a: | :mrgreen: u mnie zrobienie tylu-geometria to juz w ogole marzenie...nikt sie nie odwazyl tego ruszyc...:) |
U mnie byl ten sam problem, musialem poswiecic 1 wahacz . Teraz regulacja jest ale na jak dlugo to nie wiadomo, sruby rdzewieja na potege.
|
|
|