[04-13]Colt CZx - Test nowego colta CZx po liftingu
michalp - 07-11-2008, 15:59 Temat postu: Test nowego colta CZx po liftingu moto.onet.pl
Anonymous - 07-11-2008, 16:53
Cytat: | To nie koniec zmian. Projektanci pożegnali podwyższone nadwozie, które sprawiało, że dotychczasowy Colt przypominał minivana. |
hehe, widac, że jakis znawca tematu redagował ten "artykuł"
krysstek - 07-11-2008, 17:51
Jak na mój gust, to tytuł powinien brzmieć "Oglądaliśmy ...", a nie "Jeździliśmy nowym Mitsubishi", a i to też chyba tylko na zdjęciach.
Misiek :) - 07-11-2008, 21:11
hmmm kolor biały leży...
ciekawe kto pisał artykuł... nie był nadzwyczajny
sla - 10-11-2008, 01:08
Długo się zastanawiałem ale teraz już wiem co mi przypominają nowe przody Mitsu.Nie rekina jak w Galancie tylko glonojada, przez ten dziwnie dosztukowany nos.
Marcin-Krak - 10-11-2008, 11:47
W dzisiejszym numerze Motoru jest test Colta z nową twarzyczką. Jeszcze nie miałem okazji się zapoznać z treścią. Jak przeczytam, to coś więcej napisze, a może komuś uda się wrzucić jakieś skany.
W poprzednim numerze był test używanego CJ0 i wypadł co najmniej dobrze, jeśli nawet nie bardzo dobrze
cns80 - 10-11-2008, 11:51
Gorzkim napisał/a: | Cytat: | To nie koniec zmian. Projektanci pożegnali podwyższone nadwozie, które sprawiało, że dotychczasowy Colt przypominał minivana. |
hehe, widac, że jakis znawca tematu redagował ten "artykuł" |
Hmm.... Ja akurat się z tym zgadzam. Porównując Colta do Micry, Corsy czy Getza wydaje sie wyższy i węższy. Wygląda troszkę jak Space Star w skali 1:1,1
A ten po FL pomijając automatyczne skojarzenie z EVO przypomina mi makietę forda S-max'a Ale ładniutki jest (zresztą ford też).
Misiek :) - 10-11-2008, 20:29
ten nowy model, ajk większość samochodów musi mieć "swój kolor"... np porównajcie czarnego cz3, białego, srebrnego, granatowego... pozatym nowy lancer o wiele ładniejszy w real...
jak siąde w nowym CZ to coś powiem o wyglądzie konkretnie... na bazie samych zdjęć to jak lizać lizaka przez szybe na wystawie
Anonymous - 11-11-2008, 16:47
cns80 napisał/a: | Gorzkim napisał/a: | Cytat: | To nie koniec zmian. Projektanci pożegnali podwyższone nadwozie, które sprawiało, że dotychczasowy Colt przypominał minivana. |
hehe, widac, że jakis znawca tematu redagował ten "artykuł" |
Hmm.... Ja akurat się z tym zgadzam. Porównując Colta do Micry, Corsy czy Getza wydaje sie wyższy i węższy. Wygląda troszkę jak Space Star w skali 1:1,1
A ten po FL pomijając automatyczne skojarzenie z EVO przypomina mi makietę forda S-max'a Ale ładniutki jest (zresztą ford też). |
Ja sie zgadzam, że colt jest troche "minivanowaty".
Chodziło mi tylko o sformułowanie, że "pożegnali podwyższone nadwozie", tylko ciekawy jestem jak, doklejając do wersji z 2005-2008 nowy "przód" i robiąc inne lekkie modyfikcje detali?
Marino - 18-11-2008, 14:59
jeszcze więcej szczegółów
http://www.roadlook.pl/ak...olsce-ceny.html
Misiek :) - 12-12-2008, 16:06
widziałem dziś na ulicy colta po lifcie 5 drzwiowego
na żywo jest o wiele fajniejszy niż poprzedni:) nie fotogeniczny
Artii - 24-12-2008, 08:51
Całkiem fajnie wygląda. Mógłby być troszkę niższy.
Anonymous - 28-12-2008, 20:43
Brakuje mi w nim centralnego wyświetlacza co jest w poprzedniej wersji.
Pablo1o - 29-12-2008, 12:31
Cześć !
Mam nowego Colta 2009 5D i faktycznie io niebo lepiej prezentuje się na żywo. Postaram się nim przyjechac na nabliższy spot w Wawie :):)
Zastanawiam się teraz jaka jest nazwa nowego Colta. W dowodzie jest zaczyna się od XMCXJ ... Więc może CX :):)
michalp - 29-12-2008, 20:03
Witamy w naszym gronie,
wrzuć jakieś fotki.
CZx sprzed liftu w dowodzie rej. to model "Z30". A u Ciebie?
|
|
|