To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - zakup częsci do colta w poznaniu

dzordz8 - 08-11-2008, 09:49
Temat postu: zakup częsci do colta w poznaniu
WItam
Od kilku dni posiadam colta cj0 i nie za bardzo wiem, gdzie można zakupic częsci eksplatacyjne do tego modelu w Poznaiu i najbliższej jego okolicy , ( dobrej jakości ) . Konkretnie - rozrząd , kompletne hamulceprzód tył , uszczelka pod kape zaworową ,

pzdr
dzordz

Misiek :) - 08-11-2008, 12:13

zapytaj na forum regionalnym...
jest sklepi inter cars, gdzie masz na karte klubową i na odpowiedni numer klienta masz zniżke... poszukaj, gdzieś na forum było o tym sklepie
w poznaniu masz 3 punkty inter cars
Poznań
ul. Przełęcz 25
Poznań
ul. Druskiennicka 8/10
Poznań
ul. Św. Wincentego 7
w tych sklepach masz duży wybór, i ze zniżką tanio

eremita - 08-11-2008, 13:56

giełda samochodowa :)

sklepy japamoto

Anonymous - 09-11-2008, 14:10

dzordz8 napisał/a:
gdzie można zakupic częsci eksplatacyjne do tego modelu
najlepiej w InterCars'ie mamy 29% znizki zadzwon zapytaj po ile maja czesci na poczatku rozmowy zapytaja o nr klienta podaj 230948 i mow co potrzebujesz (ciezko czasem sie dodzwonic) ! karte klubowa mozesz pozyczyc od kogos np ja swoja moge uzyczyc ale mieszkam w Luboniu w swaju pracuje jednak mam wolne do 17 listopada . moze bede na plywalni w swaju dzis lub jutro popoludniu .jesli bedziesz chcial uzyczyc to pdam kom na PW
Spychacz - 19-11-2008, 18:54

a gdzie mogę dostać w Poznaniu lub okolicach używaną pompę wspomagania do Lancera 1.3 rocznik 1997?
Anonymous - 20-11-2008, 01:09

w Komornikach jest chyba jakas firma co ma klamoty do Mitsu nie pamietam namiarow ale maja stoisko na gieldzie samochodowej ...popatrz w Kup Auto
dzordz8 - 20-11-2008, 08:30

Chciałbym po stokroć podziękować cuuube za pomoc przy zakupie częsci do mojego colta , niestety jedyna widoczna forma podziękowań na forum czyli "pomógł x razy" jest niedostępna na forach regionalnych .

Szanowny adminie chyba można pomyśleć nad taką formą podziękowań , gdyż na forach regionalnych pomoc jest czasem bardziej wymierna niż na ogólnokrajowym .

pzdr
Dzordz

cuuube jestem twoim dłużnikiem

Spychacz - 20-11-2008, 16:55

cuuube napisał/a:
w Komornikach jest chyba jakas firma co ma klamoty do Mitsu nie pamietam namiarow ale maja stoisko na gieldzie samochodowej ...popatrz w Kup Auto

dzięki wielkie za pomoc - faktycznie są i mają taką pompę na miejscu ale jutro mam podjechać aby sprawdzić czy na bank jest identyczna.

Pozdrawiam

Anonymous - 22-11-2009, 22:42

Koło ronda rataje adres chyba łacina1. taka półhurtownia, dobre ceny, kupiłem tam pare rzeczy.
maciej76 - 23-11-2009, 04:41

Hurtownia od roku już nie jest na Łacinie, tylko na ul. Źródlanej(Sołacz)- http://www.auto-hurt.pl/kontakt.php
Ogólnie są nie drodzy. Jednak wiekszośc części kupisz taniej(jeśli posiadasz kartę klubową) w Inter Carsie- http://sklep.intercars.com.pl/
Na Źródlanej także dają spory rabat na kartę.
Dostępność części w obu firmach bardzo duża.

Haribo - 28-11-2009, 21:10
Temat postu: Re: zakup częsci do colta w poznaniu
dzordz8 napisał/a:
WItam
Od kilku dni posiadam colta cj0 i nie za bardzo wiem, gdzie można zakupic częsci eksplatacyjne do tego modelu w Poznaiu i najbliższej jego okolicy , ( dobrej jakości ) . Konkretnie - rozrząd , kompletne hamulceprzód tył , uszczelka pod kape zaworową ,

pzdr
dzordz

coltmania.pl - tam popytaj ;)