Sigma/Diamante Ogólne - TCU Na 3 kostki a 2 kostki pomocy !!!!
markol - 08-11-2008, 14:46 Temat postu: TCU Na 3 kostki a 2 kostki pomocy !!!! znalazlem pzryczyne mojej awarji ze skzrynia automatyczna to jednak komputer mam komputer ale z 2 wtyczkami
teraz pytanie czy mozna jakas kombinacja zamienic ten komp na 3 kostki lub jakis schematy wyjsc tych kompow .
lukasz12 - 09-11-2008, 00:32 Temat postu: Re: TCU Na 3 kostki a 2 kostki pomocy !!!!
markol napisał/a: | znalazlem pzryczyne mojej awarji ze skzrynia automatyczna to jednak komputer mam komputer ale z 2 wtyczkami
teraz pytanie czy mozna jakas kombinacja zamienic ten komp na 3 kostki lub jakis schematy wyjsc tych kompow . |
Może i można choć nie jest to zalecane - powinienieś wymienić też zawory elektromagnetyczne przy płytce na takie ze skrzyni starszego typu (oczywiscie sie tak składa ze mam takie . Ale najlepiej po prostu założ taki komputer jak trzeba czyli starszy (niestety juz takiego nie mam ) - najpewniejsze i w sumie najtańsze rozwiązanie - ten komp opchniesz bo kompów do nowszych sigm jest mało. na czesci głównie przywieźli auta starsze
Slaw - 11-11-2008, 10:41
Witam.Mam kompa na dwie i na trzy wtyczki.Ja co daj znać .Pozdrawiam.
|
|
|