Forum ogólne - Minął rok z Mitsumaniakami!
Anonymous - 09-11-2008, 11:16 Temat postu: Minął rok z Mitsumaniakami! dzisiaj mam małą rocznicę, bo właśnie dziś mija rok odkąd jestem tutaj tzn. na forum z Mitsumaniakami Niebawem także minie rok odkąd jestem posiadaczem Carismy (mój pierwszy samochód) Za ten rok i wszelką pomoc, porady i instrukcje dotyczące użytkowania i obsługi samochodu - dziękuję
Przez ten rok z Wami, czytając, przeglądając forum, patrząc na organizację "rodzinki Mitsumaniaków" jestem pod wrażeniem - jesteście zawsze pomocni...w każdej sprawie...
Jesteście fajną ekipą Mitsumaniaki...i fajnie być tutaj...
Pozdrawiam!
Hiszpan - 09-11-2008, 11:34
damiano napisał/a: | Jesteście fajną ekipą Mitsumaniaki | Jak to jesteście
Powinieneś napisać jesteśmy
Hubeeert - 09-11-2008, 12:25
damiano napisał/a: | dzisiaj mam małą rocznicę, bo właśnie dziś mija rok odkąd jestem tutaj tzn. na forum z Mitsumaniakami | Gratuluję
Anonymous - 09-11-2008, 12:32
Moja rocznica co prawda dopiero w przyszłym roku, ale już dziś wiem co czujesz. Mitsumaniakowa przygoda jest jak: "Never Ending Story" a co za tym idzie to ten wspaniały klimat, ilość ludzi, i mnogość charakterów. Tu po prostu nie można, i nie da się nudzić.
Gratuluję, i sto......rocznic życzę.
Anonymous - 10-11-2008, 01:19
dzięki Panowie!
Hiszpan napisał/a: | damiano napisał/a: | Jesteście fajną ekipą Mitsumaniaki | Jak to jesteście
Powinieneś napisać jesteśmy |
to miał być "ukłon" w Waszą stronę... Ale racja: jesteśmy
Forest_Taft napisał/a: | Mitsumaniakowa przygoda jest jak: "Never Ending Story" a co za tym idzie to ten wspaniały klimat, ilość ludzi, i mnogość charakterów. Tu po prostu nie można, i nie da się nudzić. |
dokładnie tak
Jeszcze raz dzięki i lecimy dalej...Mitsumaniaki!
siwek - 10-11-2008, 07:55
również gratuluje moja rocznica też już za kilka dni będzie i wiem co czujesz - Mitsumaniaki to naprawde świetna Rodzina
Anonymous - 18-11-2008, 20:57
siwek napisał/a: | również gratuluje moja rocznica też już za kilka dni będzie i wiem co czujesz - Mitsumaniaki to naprawde świetna Rodzina |
no to gratulacje siwek! Dziś mija Twój rok z Mitsumaniakami!
siwek - 18-11-2008, 23:31
damiano napisał/a: | no to gratulacje siwek! Dziś mija Twój rok z Mitsumaniakami! |
a dziękuje, dziekuje
tak szybko zleciał ten rok...
Mitsumaniaki to prawdziwa rodzina, z którą wychodzi się ładnie nie tylko na zdjęciach
|
|
|