To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Minął rok z Mitsumaniakami!

Anonymous - 09-11-2008, 11:16
Temat postu: Minął rok z Mitsumaniakami!
dzisiaj mam małą rocznicę, bo właśnie dziś mija rok odkąd jestem tutaj tzn. na forum z Mitsumaniakami :lol: Niebawem także minie rok odkąd jestem posiadaczem Carismy (mój pierwszy samochód) :biggrin: Za ten rok i wszelką pomoc, porady i instrukcje dotyczące użytkowania i obsługi samochodu - dziękuję :biggrin:
Przez ten rok z Wami, czytając, przeglądając forum, patrząc na organizację "rodzinki Mitsumaniaków" jestem pod wrażeniem - jesteście zawsze pomocni...w każdej sprawie... :thumbleft:
Jesteście fajną ekipą Mitsumaniaki...i fajnie być tutaj... :wink:

Pozdrawiam!

Hiszpan - 09-11-2008, 11:34

damiano napisał/a:
Jesteście fajną ekipą Mitsumaniaki
Jak to jesteście :?: :?: :?:
Powinieneś napisać jesteśmy :D :D :D

Hubeeert - 09-11-2008, 12:25

damiano napisał/a:
dzisiaj mam małą rocznicę, bo właśnie dziś mija rok odkąd jestem tutaj tzn. na forum z Mitsumaniakami
Gratuluję :D
Anonymous - 09-11-2008, 12:32

Moja rocznica co prawda dopiero w przyszłym roku, ale już dziś wiem co czujesz. Mitsumaniakowa przygoda jest jak: "Never Ending Story" a co za tym idzie to ten wspaniały klimat, ilość ludzi, i mnogość charakterów. Tu po prostu nie można, i nie da się nudzić.

Gratuluję, i sto......rocznic życzę.

Anonymous - 10-11-2008, 01:19

dzięki Panowie! :lol:
Hiszpan napisał/a:
damiano napisał/a:
Jesteście fajną ekipą Mitsumaniaki
Jak to jesteście :?: :?: :?:
Powinieneś napisać jesteśmy :D :D :D

to miał być "ukłon" w Waszą stronę... :wink: Ale racja: jesteśmy :D :D
Forest_Taft napisał/a:
Mitsumaniakowa przygoda jest jak: "Never Ending Story" a co za tym idzie to ten wspaniały klimat, ilość ludzi, i mnogość charakterów. Tu po prostu nie można, i nie da się nudzić.

dokładnie tak :lol:
Jeszcze raz dzięki i lecimy dalej...Mitsumaniaki! :wink:

siwek - 10-11-2008, 07:55

również gratuluje :) moja rocznica też już za kilka dni będzie i wiem co czujesz - Mitsumaniaki to naprawde świetna Rodzina :mrgreen:
Anonymous - 18-11-2008, 20:57

siwek napisał/a:
również gratuluje :) moja rocznica też już za kilka dni będzie i wiem co czujesz - Mitsumaniaki to naprawde świetna Rodzina :mrgreen:

no to gratulacje siwek! Dziś mija Twój rok z Mitsumaniakami! :wink:

siwek - 18-11-2008, 23:31

damiano napisał/a:
no to gratulacje siwek! Dziś mija Twój rok z Mitsumaniakami!

a dziękuje, dziekuje ;)

tak szybko zleciał ten rok...

Mitsumaniaki to prawdziwa rodzina, z którą wychodzi się ładnie nie tylko na zdjęciach :)