To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - Chwalę się

Anonymous - 14-11-2008, 19:21
Temat postu: Chwalę się
Na początku chciałbym wszystkich przeprosić za mało aktywny udział w życiu forum :axe: . A teraz pragnę się wytłumaczyć i pochwalić zarazem. Ostatnie miesiące swojego życia spędziłem nad książkami : na początku nauka do LEPu -zdany z wynikiem pozytywnym dnia 27-09-2008 :D a od dnia 01-12-2008 zaczynam specjalizacje z chirurgii :supz: tym samym mam nadzieje ze wybaczycie mi wszelkie zaniedbania i nieobecności .To tyle w ramach samousprawiedliwienia i chwalenia się zarazem .

Pokutę nadaną odprawie a ze swojej strony obiecuje poprawę :mrgreen:

Hubeeert - 14-11-2008, 19:41

Python napisał/a:
zaczynam specjalizacje z chirurgii
:lol: Kolejny co musi nosić maskę, żeby skalpela nie oblizywał :D
Anonymous - 15-11-2008, 02:14

Hubi na zlocie w Strykowie po pokazie ratownicwa obiecałem Ci że będę realizował swoje zainteresowania z pasją i poświęceniem .Dokonują tego i walczę o to!!! Dzięki ze komentarz - a z tego co Cię znam to życzysz mi dobrze i dzięki Ci za to.Po długiej przerwie miło mi powitać wszystkich Mitsumaniaków!!!
Matejko - 15-11-2008, 03:43

ehh, medycyna, a taki fajny kolega z Ciebie byl :P :P :P :P :P
Chooper - 15-11-2008, 09:04

ale tego zdanego LEP-u to chyba Ci nie podarujemy, bo o ile mnie pamięc nie myli, to z nami jeszcze nie przypieczętowywałeś ;) Swoją droga jak Ty zdałeś ten LEP skoro absolwenci ŁUM zdają lep najgorzej w kraju (najświeższe dane- dlatego od listopada wszytkie egzaminy na ŁUM są testowe) ;)

GRATULACJE :!: :!: :!:

gulgulq - 16-11-2008, 13:27

no to kolego zadanie już masz w ramach pokuty:

przyszyć spojlery w Monii Colcie bo po ostatnich spotowych dołkach troszkę się obluzowały :) :)

.....
WELCOME :D