Podkarpackie - Chwalę się
Anonymous - 14-11-2008, 19:21 Temat postu: Chwalę się Na początku chciałbym wszystkich przeprosić za mało aktywny udział w życiu forum . A teraz pragnę się wytłumaczyć i pochwalić zarazem. Ostatnie miesiące swojego życia spędziłem nad książkami : na początku nauka do LEPu -zdany z wynikiem pozytywnym dnia 27-09-2008 a od dnia 01-12-2008 zaczynam specjalizacje z chirurgii tym samym mam nadzieje ze wybaczycie mi wszelkie zaniedbania i nieobecności .To tyle w ramach samousprawiedliwienia i chwalenia się zarazem .
Pokutę nadaną odprawie a ze swojej strony obiecuje poprawę
Hubeeert - 14-11-2008, 19:41
Python napisał/a: | zaczynam specjalizacje z chirurgii | Kolejny co musi nosić maskę, żeby skalpela nie oblizywał
Anonymous - 15-11-2008, 02:14
Hubi na zlocie w Strykowie po pokazie ratownicwa obiecałem Ci że będę realizował swoje zainteresowania z pasją i poświęceniem .Dokonują tego i walczę o to!!! Dzięki ze komentarz - a z tego co Cię znam to życzysz mi dobrze i dzięki Ci za to.Po długiej przerwie miło mi powitać wszystkich Mitsumaniaków!!!
Matejko - 15-11-2008, 03:43
ehh, medycyna, a taki fajny kolega z Ciebie byl
Chooper - 15-11-2008, 09:04
ale tego zdanego LEP-u to chyba Ci nie podarujemy, bo o ile mnie pamięc nie myli, to z nami jeszcze nie przypieczętowywałeś Swoją droga jak Ty zdałeś ten LEP skoro absolwenci ŁUM zdają lep najgorzej w kraju (najświeższe dane- dlatego od listopada wszytkie egzaminy na ŁUM są testowe)
GRATULACJE
gulgulq - 16-11-2008, 13:27
no to kolego zadanie już masz w ramach pokuty:
przyszyć spojlery w Monii Colcie bo po ostatnich spotowych dołkach troszkę się obluzowały
.....
WELCOME
|
|
|