To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - [MSS DID] Poszukuję polskiej instrukcji obsługi do MSS 1.9DI

misiumisiu - 19-11-2008, 18:26
Temat postu: [MSS DID] Poszukuję polskiej instrukcji obsługi do MSS 1.9DI
Kupiłem jakieś 2 miesiące temu MSS sprowadzonego z niemiec i oczywiście otrzymałem całą dokumentację w tymże języku jeśli ktoś z klubowiczów posiada takową w pdf :(
endriu1970 - 20-11-2008, 20:47

Stary nie mam dobrych wieści ja szukam i bez powodzenia nowa w mitshubishi polska kosztuje dwie setki :evil: .Podobna i dostępna na forum jest od carisma ale to nie to samo .Jak ci się poszczęści daj znać .powodzenia
jarek - 20-11-2008, 21:10

Panowie co wy tak bardzo potrzebujecie z tej instrukcji :?: Ja posiadam jedynie angielską,jeżeli macie jakieś konkretne pytania to dajcie znać :!: Szkoda że nie mam dostępu do skanera bo opublikował bym ją . :(
xjacobs - 20-11-2008, 21:44

http://www.allegro.pl/ite...ja_obslugi.html

napiszcie do gościa, na pewno zejdzie z ceną :) zeskanowałbym swoją, ale nie tyle stron... :cry: jak chcecie coś konkretnego, to mówcie, zeskanuję :)

cezary - 11-12-2008, 15:03
Temat postu: re: książka do Space Star
xjacobs napisał/a:
http://www.allegro.pl/item480460770_mitsubishi_space_star_instrukcja_obslugi.html

napiszcie do gościa, na pewno zejdzie z ceną :) zeskanowałbym swoją, ale nie tyle stron... :cry: jak chcecie coś konkretnego, to mówcie, zeskanuję :)

Witam,
a może ktoś forumowiczów mógłoby przesłać do mnie swoją książkę (Space Star) do skserowania bądż zeskanowania np przesyłką za pobraniem. Oryginał oczywiście zostałlby odesłany.
pozdrawiam,
Cezary

lolofontello - 07-01-2009, 21:50
Temat postu: Re: re: książka do Space Star
cezary napisał/a:
xjacobs napisał/a:
http://www.allegro.pl/item480460770_mitsubishi_space_star_instrukcja_obslugi.html

Witam,
a może ktoś forumowiczów mógłoby przesłać do mnie swoją książkę (Space Star) do skserowania bądż zeskanowania np przesyłką za pobraniem. Oryginał oczywiście zostałlby odesłany.
pozdrawiam,
Cezary

Ja mam niestety po francusku. Jeśli ktoś preferuje ten język ( :lol: bez skojarzeń ) to służe pomocą.

cns80 - 11-02-2009, 12:25

A ja się dla Was poświęciłem i rozkleiłem swoją instrukcję na oddzielne kartki. Później wszystko zeskanowałem i dziś wysłałem do wichury żeby zamieścił w dziale DOWNLOADS.
Powinna być dostępna w najbliższych dniach, a Wy mi PIWO stawiacie na zlocie ;)

misiumisiu - 11-02-2009, 20:06

:occasion5:
Gabriel68 - 11-02-2009, 22:59

Chylę czoła Cns, sam to próbowałem zrobić i wiem jaka to t y t a n i c z n a robota.
cns80 - 12-02-2009, 07:54

Dwa razy to robiłem, bo mi skaner porobił błędy :axe:
Roboty faktycznie od groma. Calutki dzień i kawałek zajęty. Szef się dziwnie patrzył :)

futrzany - 12-02-2009, 17:19

Jeśli ktoś chce angielskie chętnie oddam :lol: