To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant VR4 E88A 92-96 - [E88A 2.5 4WD] Pas przedni

mitsu_pl - 24-11-2008, 20:01
Temat postu: [E88A 2.5 4WD] Pas przedni
Witam.
Po ostatnich wyczynach w Olsztynie na jednej z rund Pucharu Polski KJS, miałem niemiły incydent, mianowicie przy prędkości ok 90km/h kilka drzewek wyskoczyło mi na drogę. Zniszczeniu uległo kilka drobiazgów (byłoby gorzej, gdyby nie to, że 5 milimetrowa płyta chroniąca silnik od spodu nie przyjała większości siły na siebie). Wszystko już mam nowe ładne i nie używane, tyle że nie moge tego zainstalować u siebie gdyż brak mi pasa przedniego !! Tamten już do niczego się nie nadawał więc został wycięty... Nigdziej takowego nie ma (oczywiście nowego). Czemu nowy? Ponieważ chce, żeby mi się podłużnice ułożyły zgodnie z tym nowym a nie jakimś sfatygowanym (jedna była prostowana) Proszę o pomoc w odnalezieniu tego nieszczęsnego elemantu mojej układanki... (ja go szukałem przez 3 miesiące, dał mi nadzieje jeden koleś co sprowadza części z USA, ale jak narazie i on przyznał się, że się pośpieszył z tymi obiecankami...)

Anonymous - 27-11-2008, 12:15
Temat postu: ...
W miarę możliwości postaram się pomóc
mitsu_pl - 27-11-2008, 16:47

Będe bardzo wdzięczny :)

Coś się znalazło, ale krakać nie będe więc poczekam, aż to potwierdzona informacja będzie (ponoć płynie z USA, pewny będe za tydzień czy to ten)

Anonymous - 10-12-2008, 12:17

Jutro będę miał namiar na galanta podobno na 100 % niebitego z przodu więc pas pewnie będzie ok dam znać jutro wieczorkiem po oględzinach ...

[ Dodano: 15-12-2008, 11:46 ]
Dupka wyszła z tego pasa - jak ten Galant nie był bity to ja jestem Tybetański mnich... ;-) Chciałem dobrze ale niestety nie zawsze wszystko się udaję... Pozostaje tylko szukać dalej