To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Plastikowe Karty Klubowe

akbi - 25-11-2008, 17:59
Temat postu: Plastikowe Karty Klubowe
Mitsumaniaki ...

Dzięki uprzejmości Kiziora555 mamy możliwość produkcji plastikowych kart klubowiczów.
Karta taka wielkością i jakością przypominałaby karty debetowe lub dowód osobisty.
Dodatkowym dużym plusem w porównaniu z obecnymi kartami jet możliwość wykonania kolorowej grafiki w 100% pokrywającej wielkość karty.

Po konsultacji z Hubeeertem i Raddexem stwierdziliśmy, iż w dalszym ciągu pozostałaby możliwość zamówienia dotychczasowej /praktycznie bezpłatnej/ karty laminowanej, lub jeśli ktoś będzie reflektował - będzie mógł zamówić kartę plastikową.
Decyzję o rodzaju zamówionej karty pozostawilibyśmy osobie zamawiającej ...tzn:
- karta standardowa /laminowana/ - bezpłatna + koszt wysyłki
- karta plastikowa - 10 pln (cena karty zawierałaby koszt produkcji, wysyłki, oraz ok 4-5 pln z przeznaczeniem na działalność klubu)

Dotychczasowe zasady dystrybucji kart, oraz zgłaszania chęci nabycia karty klubowicza pozostaną bez zmian.

...na koniec dodam, że jeśli będzie ogólne zainteresowania plastikowymi kartami klubowicza, to będziemy musieli również stworzyć wzór nowej karty.

Proszę o kilka dni dyskusji w tym temacie, a później stworzymy ankietę jeśli takowa będzie konieczna.

KowaliK - 25-11-2008, 18:14

Ja chętnie bym się pisał na taką kartę ale ledwie kilka dni temu zamówiłem 'starą'. ;)
londolut - 25-11-2008, 18:18

Wg plastikowe karty klubowe są dużo trwalsze niż takie zwykłe laminowane a tak, jak również obecne karty nie zajmują wiele więcej miejsca. Do tego zastosowanie dowolnej wielkości grafiki daje nam nieograniczone możliwości co do wyglądu kart klubowych. Ja jestem jak najbardziej za tym. Może taka karta będzie stanowiła jakieś wyróżnienie :)
Adaho_krak - 25-11-2008, 18:35

akbi napisał/a:
to będziemy musieli również stworzyć wzór nowej karty.

Uważam, że karty powinny być jednakowe graficznie, czy to z plastiku, czy też darmówki. Jeśli wprowadzimy nowy wzór, zasadna by była wymiana dotychczas wyprodukowanych na nowe.

Piwor - 25-11-2008, 19:14

W takim razie co z kartami ludzi, którzy zamówili i oczekują?
Serek - 25-11-2008, 19:32

Jak mamy rozumieć dowolność grafiki? Inna dla każdego wg uznania czy może sami decydujemy co ma się na plastiku znaleźć i przyjąć ten wzór dla wszystkich klubowych kart?
cactooz - 25-11-2008, 19:50

Piwor napisał/a:
W takim razie co z kartami ludzi, którzy zamówili i oczekują?

Z tego co się wywiedziałem to już niebawem.

Serek napisał/a:
Jak mamy rozumieć dowolność grafiki?

Pewnie będzie jak z wizytówkami - jeden wzór dla wszystkich.

eys28 - 25-11-2008, 20:26

ja także reflektuję karte :wink:
pawliku - 25-11-2008, 21:01

kurczę ja niedawno zamówiłem tą starą i na nią czekam. hmm... może zamówie sobie drugą :)
Matik608 - 25-11-2008, 21:23

witam
również bym sie pisał na karte. Bo narazie nie mam żadnej, mam tylko numer klubowy.
a w intercarsie mamy tez znizke na olej?? czy tylko na cześci??

wichura1 - 25-11-2008, 21:32

Zależy jaki, olej Motula np: podciągnęli pod tuning i nie dają na niego rabatu z naszą kartą. Jestem za plastikiem, gdzie zamawiać? :D
roch_27 - 25-11-2008, 21:41

wichura1 napisał/a:
Jestem za plastikiem, gdzie zamawiać? :D
ja też bo moja karta jest już dosyć stara (wygląda jeszcze inaczej niż obecne laminowane ;) )

pozdro

ig_or - 25-11-2008, 22:21

Ja chociaż od niedawna w klubie to również reflektowałbym na plasticzek :-)
Nathan - 25-11-2008, 23:09

Jestem za plastikiem (może być C4 :wink: ). Trzeba iść z postępem 8)
u157 - 26-11-2008, 00:04

Plastiki będą bardziej eleganckie.