To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Mitsubishi w Krakowie, co oprócz Salonów?

mead - 25-11-2008, 22:22
Temat postu: Mitsubishi w Krakowie, co oprócz Salonów?
Witam, w piatek mam mozliwosc jechac "na wycieczke" do Krakowa, do Mitsubishi. Wycieczka ma byc od strony Informatycznej (cos zwiazanego z sieciami rozleglymi i programowaniem) ale osoba ktora mi o tym mowila nie byla w stanie stwierdzic, co w Krakowie jest. Salon, fabryka czesci, tudziez cos zupelnie innego? Moze ktorys z Mitsumaniakow z tego pieknego miasta jest w stanie mi pomoc i udzielic informacji, gdzie ta wycieczka moze byc? Wiecej szczegolow mam miec w czwartek ale wolne w pracy trzeba by wczesniej zalatwic a nie wiem czy warto. Chociaz samo zajrzenie do MM "od kuchni" juz przekonuej
Antyey - 25-11-2008, 23:10

To ja tak zapytam... a jesteś pewien, że chodzi o MMC? Bo absolutnie nic związanego z 'działką' motoryzacyjną Mitsubishi w Polsce (poza salonami) nie przychodzi mi do głowy. Pamiętaj, że Mitsubishi to olbrzymi konglomerat (czy jak japońcy to tam sobie zwą) który zajmuje się wszystkim od żywności, przez samochody po energetykę jądrową włącznie (ale ich turbiny gazowe bazują na amerykańskiej licencji :P ). Także może to np. MEC, a nie MMC? Bo MHI chyba niczego w Polsce nie ma...
Marcin-Krak - 26-11-2008, 00:25

mead, nie bardzo rozumiem o czym piszesz ;)
Ale w Krakowie, a dokładniej w Balicach, tuż przy bramkach na A4 (jadąc w kierunku na Katowice, po prawej stronie) znajduje się "coś" Mitsubishi chyba związanego z klimatyzacjami - sam obecnie nie pamiętam w tym momencie co to dokładnie jest, ale na pewno nie jest to salon samochodowy.
EDIT:
O proszę pamięć mnie nie zawiodła: klik

Swego czasu będąc gdzieś w nieznanej mi bliżej okolicy również widziałem coś pod logiem 3 diamentów i też nie był to salon samochodowy.

Trzecim miejscem jest ASO Mercedesa, gdzie jest też serwis dla Mitsubishi Fusion :wink:

mead - 26-11-2008, 06:56

No wlasnie nie mam pewnosci czy chodzi o MMC. Uslyszalem "jest wycieczka do mitsubishi w krakowie" i ma to byc cos w rodzaju szkolenia dotyczacego sieci i programowania. Byc moze chodzi wlasnie o to "cos" zwiazanego z klimatyzacjami. Dzieki. Na wycieczke sie raczej skusze i napisze pozniej gdzie byla ;]
karolgt - 26-11-2008, 22:00

napisz moze juz teraz czego sie dowiedziales, moze chetnie sie przejade jesli taki ma byc faktycznie temat :)
mead - 26-11-2008, 22:07

Wiecej bede wiedzial jutro. Obawiam sie ze moze to byc jedynie dla Studentow i Pracownikow Politechniki Czestochowkiej bo organizuje to gosc z PCz. I pomieszaly mi sie piatki :/ To nie pojutrze tylko za tydzien.

Jak tylko bede mial wiecej informacji podziele sie tutaj swoja wiedza

[ Dodano: 06-12-2008, 11:54 ]
Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale mialem ciezki tydzien w pracy i zupelnie zapomnialem o tym temacie. Takze od poczatku. Faktycznie chodzilo o Mitsubishi Electric w Balicach, sympozjum bylo organizowane tylko dla Politechniki Czestochowskiej wiec nie bylo mozliwosci sie podkleic. I faktycznie dotyczylo programowania ale ... sterownikow PLC itp. Generalnie pojechalem tam jako informatyk a szkolenie skierowane bylo bardziej do automatykow/robotykow :/