To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - [EAx 97-04] No i stalo sie:):)

marexi - 27-11-2008, 23:44
Temat postu: [EAx 97-04] No i stalo sie:):)
Od dzis jestem bardzo szczelsiwym posiadaczem galanta:) jutro wklepie zdjecia i reszte danych bo dzis zmeczony ahh jaki piekny jest 3 bieg i w ogole to jest autko przecodowne:) mam carisme 00 i colicka 1.6glxi 92 ale to nie jest to co moj swiezutki galancik 98r 1 rej 99:) kocham to autko:D
Juiceman - 27-11-2008, 23:48

GRATULUJE!

Uaktualnij profil, opis autka wrzuć do naszych miśków:)

marexi - 28-11-2008, 10:23

No wiec mam - Galnat 98r Winter Edition :)
O Galancie marzylem juz od 2-3 lat ale jakos balem sie wtedy benzyny i gustowalem w dieslach no i tak temat zostal zapomniany do lipca tego roku, kiedy to zaczalem sie rozgladach za jakims japonczykiem w benzynce to chcialem troche poszalec i wypdalo na Carisme 2000r 1.8GDI no i to autko mialbym i bym sie w nim kochal do dzis gdyby nie pewnego piekniego poranka na komis do kolegi przyjechal galancik v6:) no to sie przejechalem i sie od razu zakochalem:) no to nastepnego dnia zaczelo sie szukanie:) z komisu nie bo za bardzo popsuty, nasptepny czerwony ale caly malowany i potem jeszcze jeden(wszsytko pisane w chce kupic gala) tez nie. No to mobile.de autoscout24.de kilka dni kilka teleofnow faxow i jedziemy. PAdlo na srebrengo z przebiegiem z manualna skrzynia biegow, tcl, podgrzewanymi fotelami --- winter edition. Kilka pprzejazdzek, stargowanie ceny i jazda nim do polski:) rezerwa palila sie po moich proboach - 34litry zalane zrobilem 430 km i znow sie zapalila:) jechalem tak 120-140. Prowadzenia cud malina srodek troszke brudny ale dzis umyje no i serwisowany w mitsubischi do konca:) za 2tk mam wynmienic olej dopero:) autko piekne, kocham je strasznie mocno:) ah i oh po poludniu zdjecia bede:)