[96-02]Colt CJ0 - lusterka zewnetrzne
dzordz8 - 30-11-2008, 15:45 Temat postu: lusterka zewnetrzne Witam
Posiadam Colta CJ0 w wersji GLX no ten Colt posiada lusterka zewnętrzne sterowane ręcznie , dzis wyciągnełem zaślepke od sterowania szybami do której prztwierdzona jest złączka z przewodami . Domyślam sie że jest to instalacja do lusterek , może ktoś wie czy ta instalacja jest kompletna ?? tzn czy jest możliwość wymiany zwykłych lusterek na sterowane elektrycznie ???
pzdr
dzordz
Jogurt - 30-11-2008, 16:01
colt glx powinien mieć lusterka elektryczne. być może ktoś na skutek uszkodzenia zmienił na ręczne. do kompletu powinieneś mieć 2 elektryczne lusterka i przełącznik, instalacja powinna być podciągnieta po same lusterka.
vtec - 30-11-2008, 22:50
a ja odkrylem ze w CJ0 bardzo fajnie sie skladaja lusterka i mysle jakby to zrobic aby skladaly sie automatycznie....bo sladaja sie na prawde pieknie, cale - malo jest takich aut gdzie lusterka mozna tak fajnie zlozyc
Anonymous - 03-12-2008, 20:41
też mam GLX i ręczne lusterka za to w miejscu gdzie w innych modelach jest sterowanie lusterkami ja mam diode od alarmu
londolut - 04-12-2008, 12:11
Jogurt, GLXi to full opcja. W GLX są może el. szyby a nie ma luster.
vtec - 04-12-2008, 14:08
mam GLX i sa tam :
el szyby.
el. lusterka / pogrzewane.
Marcin-Krak - 04-12-2008, 16:56
Panowie o tym co i jak - to sobie możecie tutaj podyskutować
Weźcie pod uwagę tylko takie kwestie, że:
- auta były na różne rynki i miały różne specyfikacje
- kupując auto można sobie dobrać wyposażenie dodatkowe
Anonymous - 05-12-2008, 10:26
vtec napisał/a: | a ja odkrylem ze w CJ0 bardzo fajnie sie skladaja lusterka i mysle jakby to zrobic aby skladaly sie automatycznie....bo sladaja sie na prawde pieknie, cale - malo jest takich aut gdzie lusterka mozna tak fajnie zlozyc |
Podobno skladane lusterka z EVO 4-6 i Cyborga daja sie zainstalowac.
Nie wiem jak z tymi z EVO ale Cyborg nie mial immobilizera, czesc CJ ma - i tutaj jest problem bo trzeba obejsc immobilizer i jest z tym troche roboty :/
Dokladniejsze info (w jez. angielskim) mozna znalesc
Tutaj
i
tutaj
W tym drugim jest nawet link do zakonczonej juz aukcji na ebayu z elektrycznymi lusterkami od Evo4 .
pozdrawiam,
Draghu
|
|
|