Świętokrzyskie - Ma ktoś kontakt z Honda-klubem z Kielc?
cactooz - 01-12-2008, 20:49 Temat postu: Ma ktoś kontakt z Honda-klubem z Kielc? Jak w temacie... może by zorganizować coś wspólnie?
Anonymous - 02-12-2008, 22:14
Naaah, pomysł bardziej niż poroniony...H-K to ogólnie znane w ck stowarzyszenie lanserów & ludzi co przesiedli się z golfa 2 na civica...jak chcesz ich zastać, są w kazdy piątek o 21 na parkingu tesco, ew daj posta na forum... z mojej strony nie polecam
Anonymous - 11-03-2010, 22:16
Mam serdeczną prośbe do wszystkich Mitsumaniaków - organizuje w Maju festyn z okazji dni profilaktyki! pod nazwą- " Rola mężczuzny w rodzinie" 29 maja! w Bazie Zbożowej w Kielcach i nie wyobrażam sobie żeby was moi drodzy mitsumaniacy tu nie było ze swoimi Miśkami !!! Będzie kiełbaska z grilla, bigos, i inne jedzonko, skałka wspinaczkowa, będzie mozna postrzeklać z łuku:) i wiele atrakcji dla dzieci, młodzieży dorosłych i nawet seniorów! występy zespołów rockowych i innych, skatepark - także zapraszam na zlocik! mój numer kontaktowy: 606-114-528 Piotr/organizator (prosze o potwierdzenie czy dacie rade być - sam jestem mitsumaniakiem i nie wyobrażam sobie by was tu nie było!!!! prosze o pomoc a napewno sie zrewanżuje!!! ramzes008
drtymf - 12-03-2010, 11:05
ramzes008, nie dubluj wpisów , jak raz zrobisz każdy zauważy ew. poproś admina coby podkleił temat żeby nie odjeżdżał.
Anonymous - 14-03-2010, 17:14
Ja jestem "Przyjacielem" Honda Ostrowiec i tez jest kilka furek nawet fajnych. Zapraszają nas na swoje spoty ale Wy jakos nie wykazujecie zainteresowanie apropo ostrowieckiej hondy. No ale jakby ktos chcial cos gdzies kiedys to dawajcie znac to zgadam honde i mozna cos pyknąc wspolnego. z tego co pamietam to kielce nie byly zbyt przyjaznie nastawione na spotkania z MM bo oni jacys odizolowani są i nie otwarc na innnych takze ja to tam nie wiem.
Ps. Pojechałbym sobie juz na jais spocik. PzdR.
Anonymous - 27-03-2010, 10:12
zapraszam wszystkich na Festyn 29 maja spocik w kielcach - prosze o potwierdzenie przybycia musze wiedzieć ile miejsc zarezerwować na parkingu naprawde będzie warto tam być
[ Dodano: 27-03-2010, 10:13 ]
W woli przypomnienia 29 maja Baza zbożowa koło exbudu wiza wi tesco FESTYN / SPOT / KIELCE
[ Dodano: 27-03-2010, 10:14 ]
a przy okazji mam pomysł aby zlicytować kilka prac rękodzieła artystycznego i obrazów na cel charytatywny ! dla naszych mitsumaniaków którzy tej pomocy potrzebują!!! co wy o tym sądzicie?
|
|
|