To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

3000GT/GTO Ogólne - uwaga na pana doctoro....

zbyszek05 - 03-12-2008, 12:23
Temat postu: uwaga na pana doctoro....
panowie - ja myślałem że ludzie którzy potrzebują czegoś to są poważni i dorośli do podejmowania decyzji .sprawa jest taka :Kupie synchronizator 1-2 takiej skrzyni.pozdrowienia: taki post ostatnio gościł od doctoro - gdańsk .zaoferowałem że mam i mogę wysłać po przelewie na konto - oferta moja to cała skrzynka na części . poszedłem człowiekowi na rękę i wysłałem mu to za pobraniem dnia 10 listopada - 14 usłyszałem przez tel. ze paczka odebrana i czekam na kasę - 400 zł. + 102 przesyłka .oczywiście doctoro zgodził się na taką cenę i prosił aby wysyłać bo samochód stoi i częsci potrzebne . a ja czekam na kasę i czekam ...koniec listopada 21 -dzwonie i słyszę ze skrzynia odebrana a kasa w drodze - dzwonie na pocztę -skrzynia nie odebrana wieć dzwonie dalej do doctoro i znowu kręci ....że już odbiera .dzisjaj dzwonią z poczty że termin paczki /leżakowania / minął - no i odsyłają wieczorem - tak więc na mikołajki doctoro zrobił mi prezent 204 zł. za podróż paczki w obie strony .zambrów - gdańsk gdańs - zambrów no i oczywiście naciągnął mnie na taką kasę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam pytanie teraz - ludzie - czy to was bawi jak naciągniecie kogoś na czas wolny i kasę
????? że napiszecie sobie coś że wam potrzeba a potem dupa w tył ????
adres też wam podam tego gościa- aby ktoś z was mu czegoś nie wysłał ale czekam jeszcze do 4 grudnia bo obiecywał że to sprawa honorowa dla niego i takie tam ....i że na pewno odbierze .dzisiaj rozmawialiśmy znowu przez telefon - po 18 dziś miał odebrać na 100 procent .być moze ja jestem przewrażliwiony......jak będzie trzeba to przeproszę .

Bartek - 03-12-2008, 12:31

Dla tego za pobraniem, żeby mnie kołem łamali, lub przechodził mi obok nosa deal za 1 000 000$ NIE wysyłam - szkoda czasu i kasy. Liczę natomiast na elementarną uczciwość i paczki do 1000 zł wysyłam nawet bez przedpłaty.....
akbi - 03-12-2008, 13:02

zbyszek05, napisz proszę, jak sprawa się ostatecznie zakończy.
doktoro - 03-12-2008, 23:13

Dla mnie slowo wazniejsze od pieniedzy i wiem ze wszystko pozytywnie sie zakonczy.
Bogdan9999 - 05-12-2008, 00:36

I tak trzymać aby sprawa sie wyjaśniła ;) Pozdrawiam
zbyszek05 - 06-12-2008, 17:03

no więc tak ......oczywiście przepraszam doctoro z całego serducha za swoją porywczość i niecierpliwość w czekaniu .doctoro słowa dotrzymał i z dniem 4 grudnia paczka została odebrana z urzędu pocztowego .w meilu wyjaśnił mi przyczynę takowego stanu rzeczy ....ja zrozumiałem -ale nauczyło mnie to również czegoś.......
jeszce raz - doctoromimo tego jak to wyszło przepraszam za porywczość