To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galancik 2,0

Banolito - 03-12-2008, 20:25
Temat postu: Galancik 2,0
Mój misiek to Galant z 1997roku. 2,0 więc szału nie robi ale dobrze sobie radzi :D
Wyposażenie to:
cztery pochy
ABS
wszystkie szyby elektryczne
lusterka elektryczne i podgrzewane
elektryczny szyberdach
centralny zamek
welurowa tapicerka
wspomaganie kierownicy
regulacja kierownicy
klimatronik

Mam pare kiebskich zdięć z dnia w którym się z nim zakochałem jak zrobie ładniejsze to napewno wstawie

Banolito - 04-12-2008, 16:41

Galancik pochodzi z niemiec powstał w 1997roku, serwisowany był tam w ASO i w polsce jest tak samo :lol: gdy przyjechał do polski miał 152 000 przebiegu teraz ma już 167 000 i ma się całkiem nieżel przyjechał na 17" borbetach T.

Z planów wykonanych mam już zderzak od wersji sport, ładnie pomalowane nadwozie i zawieszenie obniżające przód 30mm tył równierz.
A z planów na przyszły rok to kupić halogeny w zderzaki których nigdzie nie mogę dostać :( przemalowanie zderzaka przednie na styl evoX :oops: czyli środkowa część zderzka bedzie pomalowana w bardzo brudnym szarym kolorze i jeżeli nie uda mi się dopaćś jakiś ładnych felg to moje borbety model T pomaluje w taki sam kolor co środkową część zderzaka.

eremita - 04-12-2008, 16:51

podaj te foty po zmianach :) tez myslałem nad zrobieniem przodu jak evo X

zobacz to http://shop.auto-geiger.d...6aid%3D10003%26
:D

Marcin-Krak - 04-12-2008, 16:58

Banolito, witaj na forum :) Zapraszam na forum regionalne i nasze spoty :D
I przede wszystkim życzę zadowolenia z jazdy i eksploatacji Miska :mrgreen:

Banolito - 04-12-2008, 17:45

eremita napisał/a:
podaj te foty po zmianach tez myslałem nad zrobieniem przodu jak evo X

zobacz to http://shop.auto-geiger.d...6aid%3D10003%26

tak widziałem ale ja bardziej wole ten seryjny przemalować, taki zderzak jest też bardzo fajny ale na bardzo gróbe mody. szkoda że tylnich ładnych nie robią tylko takie bardzo bardziewne a orginały od VR4 naprawde ciężko dostać :cry:

Marcin-Krak napisał/a:
Banolito, witaj na forum Zapraszam na forum regionalne i nasze spoty
I przede wszystkim życzę zadowolenia z jazdy i eksploatacji Miska

pisałem już z Adah_krak udzielił mi paru rad za które wielkie dzięki. dołączył mnie do grópy z małopolski. na spota też mnie zaprosił i napewno się pojawie 14 gródnia :mrgreen:

eremita - 04-12-2008, 19:19

Banolito napisał/a:
tak widziałem ale ja bardziej wole ten seryjny przemalować, taki zderzak jest też bardzo fajny ale na bardzo gróbe mody. szkoda że tylnich ładnych nie robią tylko takie bardzo bardziewne a orginały od VR4 naprawde ciężko dostać :cry:

ja tez doszedłem do wniosku ze najlepszy bedzie orginał i chce zmienic na tego od avance :biggrin:

Banolito - 04-12-2008, 21:41

eremita napisał/a:
ja tez doszedłem do wniosku ze najlepszy bedzie orginał i chce zmienic na tego od avance

właśnie takiego mam tylko że brakuje mi halogenów niestety i ich brak zaczyna mnie irytować :evil:

Adaho_krak - 06-12-2008, 20:27

Przód tego autka to wogóle mistrzostwo świata, nie ma drugiej takiej fury z tych lat. Za galem przemawia do mnie jeszcze to że to czystej krwi japonia. Napewno następny Miś w mojej rodzinie to właśnie będzie Gal w tej budzie, tyle że musi być kombi. Banolito, gratuluje zakupu, zadbaj o Misia on napewno sie odwdzięczy.
Banolito - 09-12-2008, 11:21

przeglądająć dziś allegro trafiłem na coś takiego i mówiąc szczerze użekł mnie i chyba zrobie coś takiego

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7192283

o ile znajde odpowiedni spoiler :mrgreen:

rosomak1983 - 09-12-2008, 11:27

Banolito napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7192283

było to komentowane na forum i wielu osobom sie nie podobało.moim zdaniem jest ładnie aczkolwiek moze poszukaj ładniejszego spojlera... takiego zwyklejszego.POWODZENIA

Hugo - 09-12-2008, 17:55

Banolito napisał/a:
przeglądająć dziś allegro trafiłem na coś takiego i mówiąc szczerze użekł mnie i chyba zrobie coś takiego
Zastanów się...
Banolito - 15-12-2008, 18:23

perę nowych fotek

tak wiem kołpaki trochę :? ale przynajmniej na japoński styl :mrgreen:

rosomak1983 - 15-12-2008, 18:53

Banolito napisał/a:
tak wiem kołpaki trochę :? ale przynajmniej na japoński styl :mrgreen:

wygladaja jak alu :D

Adaho_krak - 15-12-2008, 19:04

Przód tego Miśka miażdży, jednym słowem BOMBA !!! Gratuluje wytrwałości w pozyskiwaniu części do tego MOD'a.
Banolito - 15-12-2008, 21:42

Adaho_krak napisał/a:
Przód tego Miśka miażdży, jednym słowem BOMBA !!! Gratuluje wytrwałości w pozyskiwaniu części do tego MOD'a.

dziękuje mod jeszcze nie skończony brakuje mi jeszcze kilku istotnych cześć i przeróbek ale będę walczyć i może na wiosne będzie finał :mrgreen: oby :?

rosomak1983 napisał/a:
wygladaja jak alu :D

taki też był cel ich montażu i sprawdzenie czy jak pomaluje swoje felgi w mniej więcej takim kolorze i zamiast ripa czerwonego zrobie w kolorze nadwozia nie będzie WSI ale myślę że nie