Carisma - Ogólne - Wpadka w krawęznik
lukaszshaq34 - 06-12-2008, 00:02 Temat postu: Wpadka w krawęznik Witam.
Moze orientuje sie ktoś ile moze kosztować naprawa Carismy 2000r. po uderzeniu bokiem w wysoki krawęznik. Tylne koło jest całkowicie zniszczone tak ze schowalo sie pod samochód przpdnie tez krzywe ... wystrzeliła poduszka.. ile moga kosztować części?? to było około 80km/h poslisk i bokiem w krawęznik
pozdrawiam
Matejko - 06-12-2008, 09:11
1.witamy sie w odpowiednim temacie
2.dział FAQ nie jest od pisania sobie ot tak tematow - nie wiesz do czego dzial, piszesz w ogolnym
3.poslizg
4.my tu cennikiem blacharza ani sklepem, nie jestesmy, wiec ciezko nam stwierdzic jaki to koszt, mam wrazenie, ze w kazdym zakladzie blacharsko-lakierniczym sie dowiesz
akbi - 06-12-2008, 11:04
Mateusz ... troszkę uprzejmości dla zupełnie nowego kolegi ...w dodatku zapewne bardzo podenerwowanego kolizją swojego autka.
lukaszshaq34, ...niemniej jednak tak jak Matejko, pisze ...bez szczegółowego podania uszkodzonych części nie będzie nikt w stanie choćby w miarę precyzyjnie wycenić Tobie naprawy auta. To może być w okolicy od 1 tys pln (same koła, poduszka) do 5 tys ... a może i 8/10 tys (do powyższego dolicz elementy zawieszenia, zderzak, inne pogięte blachy, lakierowanie i coś jeszcze o czym może jeszcze nie wiesz że jest do naprawy)
lukaszshaq34 - 06-12-2008, 22:00
dzięki kolego... byłem dzisiaj u blacharza i kazał kupić 2 drzwi w tym samym kolorze bo bedzie taniej... porucz teko obydwie felgi i opony do wymiany i zawieszenie tylne bo sie powyginało znacznie....
Pozdrawiam i przepraszam ale byłem pod wpływem emocji bo nie co dzień mam takie przygody
|
|
|