To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - Zmiany w Podlaskim

TNT - 08-12-2008, 13:39
Temat postu: Zmiany w Podlaskim
Witam Mitsumaniaków z Podlasia.

Co można zrobić aby zwiększyć aktywność w naszym regionie. Nie mamy zbyt wielu spotów generalnie troche rozjechała nam się ekipa. Być może potrzeba kogoś z większą siła przebicia. Moż z racji ilości mojego czasu nie poświęcam zbytnio uwagi naszemu regionowi i nie dostrzegam problemów. Czekam na sugestie. Krytyka będzie mile widziana ;)

Jednocześnie chciałbym zadać Wam pytanie:
Czy chcecie zmiany Moderatora w regionie Podlaskim???

Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanie w ww ankiecie . (ankieta trwa 7 dni, gdyż w razie konieczności chciałbym abyśmy do końca roku wybrali nowegoh Moderatora w naszym regionie)

Anonymous - 08-12-2008, 20:54

Mozna by zacząć od jakiegoś spotkania, może coś się ruszy....w sumie B-stok nie jest małym miastem i troszkę misków się po nim tacza...w ten sposób moze aktywność się zwiększy
igi - 09-12-2008, 08:04

Nie nie Jacuś nie wymigasz się ;P

Kiedyś spotykaliśmy się częściej ale Karwoś nas opuścił i wyjechał do innego miasta, mi i Jackowi urodziły się dzieciaki (Jacek to już w ogóle nie ma na nic czasu ;P (swoją córkę chrzęsną widział kilka miesięcy temu :P :? )) ja mam sporo roboty, Kordek leniuchuje w wyrku ;) ( :!: WRACAJ KORDUŚ SZYBCIUTKO DO ZDROWIA :!: ), Ty bawisz po jakiś Krakowach ;) więc to nie Twoja wina.

bubek napisał/a:
Mozna by zacząć od jakiegoś spotkania, może coś się ruszy

no to dawać propozycje (najlepiej weekendowe :) ) bo w tygodniu to się raczej nie uda mi wyskoczyć

TNT - 17-12-2008, 13:17

Niewielu głosowało ale paru Misiaków pofatygowało się. W związku z okazanym zaufaniem pozostaję na stanowisku. Teraz poproszę was o sugestie co możemy zrobić aby rozkręcić nasz region.
Anonymous - 17-12-2008, 13:23

zrob jakas imprezke z panienkami i darmowym alkoholem a zobaczysz ze z innych regionow ludki przyjada, wiem ze z poznania i kalisza to napewno :D :D :D
a tak powaznie wiecej integracyjnych spotkan.

roch_27 - 17-12-2008, 13:28

arturro napisał/a:
zrob jakas imprezke z panienkami i darmowym alkoholem a zobaczysz ze z innych regionow ludki przyjada, wiem ze z poznania i kalisza to napewno :D :D :D
dokładnie :twisted:

przy okazji pozdrawiam grupę podlaską :lol:

YourMama - 17-12-2008, 13:46

TNT napisał/a:
co możemy zrobić

Chyba niewiele, parking przy McDonalds jest w weekendy oblegany przez sympatykow innej marki ;)

mitsu_pl - 17-12-2008, 17:36

Witam. Na forum Mitsumaniaków, jestem już od jakiegoś czasu, ale do naszego lokalnego dołączyłem niedawno... Mianowicie jeżeli mogę się jakoś przyczynić dla dobra tego podforum to piszcie. Pozdrawiam!
Trik - 17-12-2008, 18:35

Witam Wszystkich.
W Augustowie podobno można pośmigać po "obwdnicy" ok 3 km dł. :mrgreen:
Ale muszę zapytać kolegę kiendy tam się dostają i czy nie ma problemów z gumisiami.
w końcu to teren zamknięty przez budowlańców.

TNT - 17-12-2008, 22:08

arturro napisał/a:
a tak powaznie wiecej integracyjnych spotkan.

To może nie głupi sposób tylko wiesz jest jeden mały problemik brak funduszy. A jeśli mówisz już o Kaliszu i Poznaniu to jeszcze należy Szczecin dorzucić ;) Chyba po nowym roku trzeba będzie się spotkać.
Z tego co pamiętam zxawsze spotykaliśmy się albo na kręgielni albo na bilardziku może podtrzymać tą tradycję.

PS Arturro
Ponoć ostatnio nie poznałeś mojej żony :)