To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - Ocena moderatorów i działu

gulgulq - 08-12-2008, 14:55
Temat postu: Ocena moderatorów i działu
W zwiazku z prośba "góry" o uruchomienie takiego tematu - działam.

Chodzi o wyrażenie swojej opini na temat działalności moderatorów, działu podkarpacia oraz forum. Czyli jak ten cały mechanizm widzicie - waszym okiem użytkownika.
Nietak dawno była ankieta - czy zmieniać moderatora czy nie i Wasza zdaniem powinienem pozostać na stanowisku ale do tej pory mogło się zmienić ;) , wieć prosze o oddanie głosu i napisanie kilku słów. Wszelkie konstrultywne i krytyczne uwagi - mile widziane.

Ale piszcie też szczerze co możemy zrobic więcej dla was i jakie są wasze propozycje - przyszłosci. Jakies propozycje, koncepcje poprawy działalności forum, aktywności Mitsumaniaków, uatrakcyjnienie spotów, rozwiniecie fanklubu itp.

Hiszpan - 08-12-2008, 22:28

Hiszpan napisał/a:
akbi, odnośnie naszego regionu wprowadziłbym jedną zmianę :doubt:
Jest dwóch modów, gulgulq i Python, ale tylko jeden się udziela i jest aktywny. Rozumiem, że są rzeczy ważniejsze niż forum, ale jak już rozmawialiśmy w innym temacie funkcja nie jest dożywotnia.
Nic nie stoi na przeszkodzie, by Python został modem ponownie, ale na dzień dzisiejszy ktoś powinien go zastąpić.
I broń Boże nie myślę tu o sobie :!: Jest parę inny osób, które pomogą gulgulqkowi ;) i na forum regionalnym są dużo bardziej aktywne niż ja :D Jeżeli oczywiście będzie chciał takiej pomocy.

To jest tylko moje zdanie i pozostali mogą mieć zupełnie inne.
Dlatego też, prosiłbym o edycję tematu http://forum.mitsumaniaki...p=389269#389269 i przerobienie go w ten sposób, aby każdy mógł zagłosować na poszczególnego moda, a nie na modów ogólnie.
Poza tym trudno oceniać pracę kogoś, kogo nie było przez pół roku na forum :roll:
Cytuje sam siebie z innego tematu http://forum.mitsumaniaki...p=389542#389542 ;)

Proszę Was o opinię. Jakie jest moje zdanie już wiecie.
Python - bez urazy. Myślę, że rozumiesz.

saphire - 08-12-2008, 22:51

Ja nie mam żadnych uwag ani zastrzeżeń. Howgh! :mrgreen:
gulgulq - 09-12-2008, 07:25

Hiszpano :) - zagłosuj na Tak - zawsze mogę w następnych wyborach wygrać :D w I turze
Monia - 09-12-2008, 16:39

no kolega Python :| :|
a co do ojca moderatora gulgulq no gdyby nie to że z ostatniego Spędu uciekł szybciej i przeniósł mi temat :P to bez zastrzeżeń :D

facek - 09-12-2008, 23:21

Dla pełnego głosowania brak opcji "nie mam zdania" tak jak w moim przypadku, jestem jeszcze świeżym klubowiczem, nie znam dokładnie wszystkich, mam mało czasu który mogę poświęcić na forum, więc trudno kogoś oceniać, a trzecia opcja zawsze ukaże ilość zainteresowanych
Pozdrawiam

gulgulq - 11-12-2008, 07:33

facek zawsze możesz wrzucić jakieś propozycje :)

no co wy tak nic nie piszecie :) ??

facek - 11-12-2008, 21:39

gulgulq masz rację trzeba rzucić propozycję, najgorzej to stać obojętnie i patrzeć na to co się dzieje wokół nas
:roll:

gulgulq - 16-12-2008, 07:24

Demokratycznym wyborem stary układ zostaje :)
facek - 17-12-2008, 08:24

Demokratycznym wyborem wszystko pozostaje bez zmian więc starej kadrze życzę pomyślnych wiatrów w dalszej działalności.
kielurkk - 17-12-2008, 17:08

yyyyyyyyyyyyyy trochę jakbym nie zdążył na głosowanie długo mnie tu nie było na forum (obowiązki codzienne :) ) ale i tak głosuję na niezmienianie :) moderatora
Hiszpan - 17-12-2008, 22:29

kielurkk napisał/a:
ale i tak głosuję na niezmienianie :) moderatora
kielurkk, tak dla ścisłości ja też jestem za niezmienianiem moderatora...

...jednego

gulgulq - 18-12-2008, 07:36

jak chcesz jednego to mogę polać :)
Hiszpan - 18-12-2008, 19:36

gulgulq napisał/a:
jak chcesz jednego to mogę polać :)

gulgulq, podaj datę i godzinę...

...u mnie mówisz i masz ;)

kielurkk - 18-12-2008, 20:44

Hiszpan napisał/a:
gulgulq, podaj datę i godzinę...

tylko oficjalnie na forum to też się zjawię :D bo dobra wódka nie jest zła :)