Podkarpackie - Ocena moderatorów i działu
gulgulq - 08-12-2008, 14:55 Temat postu: Ocena moderatorów i działu W zwiazku z prośba "góry" o uruchomienie takiego tematu - działam.
Chodzi o wyrażenie swojej opini na temat działalności moderatorów, działu podkarpacia oraz forum. Czyli jak ten cały mechanizm widzicie - waszym okiem użytkownika.
Nietak dawno była ankieta - czy zmieniać moderatora czy nie i Wasza zdaniem powinienem pozostać na stanowisku ale do tej pory mogło się zmienić , wieć prosze o oddanie głosu i napisanie kilku słów. Wszelkie konstrultywne i krytyczne uwagi - mile widziane.
Ale piszcie też szczerze co możemy zrobic więcej dla was i jakie są wasze propozycje - przyszłosci. Jakies propozycje, koncepcje poprawy działalności forum, aktywności Mitsumaniaków, uatrakcyjnienie spotów, rozwiniecie fanklubu itp.
Hiszpan - 08-12-2008, 22:28
Hiszpan napisał/a: | akbi, odnośnie naszego regionu wprowadziłbym jedną zmianę
Jest dwóch modów, gulgulq i Python, ale tylko jeden się udziela i jest aktywny. Rozumiem, że są rzeczy ważniejsze niż forum, ale jak już rozmawialiśmy w innym temacie funkcja nie jest dożywotnia.
Nic nie stoi na przeszkodzie, by Python został modem ponownie, ale na dzień dzisiejszy ktoś powinien go zastąpić.
I broń Boże nie myślę tu o sobie Jest parę inny osób, które pomogą gulgulqkowi i na forum regionalnym są dużo bardziej aktywne niż ja Jeżeli oczywiście będzie chciał takiej pomocy.
To jest tylko moje zdanie i pozostali mogą mieć zupełnie inne.
Dlatego też, prosiłbym o edycję tematu http://forum.mitsumaniaki...p=389269#389269 i przerobienie go w ten sposób, aby każdy mógł zagłosować na poszczególnego moda, a nie na modów ogólnie.
Poza tym trudno oceniać pracę kogoś, kogo nie było przez pół roku na forum | Cytuje sam siebie z innego tematu http://forum.mitsumaniaki...p=389542#389542
Proszę Was o opinię. Jakie jest moje zdanie już wiecie.
Python - bez urazy. Myślę, że rozumiesz.
saphire - 08-12-2008, 22:51
Ja nie mam żadnych uwag ani zastrzeżeń. Howgh!
gulgulq - 09-12-2008, 07:25
Hiszpano - zagłosuj na Tak - zawsze mogę w następnych wyborach wygrać w I turze
Monia - 09-12-2008, 16:39
no kolega Python
a co do ojca moderatora gulgulq no gdyby nie to że z ostatniego Spędu uciekł szybciej i przeniósł mi temat to bez zastrzeżeń
facek - 09-12-2008, 23:21
Dla pełnego głosowania brak opcji "nie mam zdania" tak jak w moim przypadku, jestem jeszcze świeżym klubowiczem, nie znam dokładnie wszystkich, mam mało czasu który mogę poświęcić na forum, więc trudno kogoś oceniać, a trzecia opcja zawsze ukaże ilość zainteresowanych
Pozdrawiam
gulgulq - 11-12-2008, 07:33
facek zawsze możesz wrzucić jakieś propozycje
no co wy tak nic nie piszecie ??
facek - 11-12-2008, 21:39
gulgulq masz rację trzeba rzucić propozycję, najgorzej to stać obojętnie i patrzeć na to co się dzieje wokół nas
gulgulq - 16-12-2008, 07:24
Demokratycznym wyborem stary układ zostaje
facek - 17-12-2008, 08:24
Demokratycznym wyborem wszystko pozostaje bez zmian więc starej kadrze życzę pomyślnych wiatrów w dalszej działalności.
kielurkk - 17-12-2008, 17:08
yyyyyyyyyyyyyy trochę jakbym nie zdążył na głosowanie długo mnie tu nie było na forum (obowiązki codzienne ) ale i tak głosuję na niezmienianie moderatora
Hiszpan - 17-12-2008, 22:29
kielurkk napisał/a: | ale i tak głosuję na niezmienianie moderatora | kielurkk, tak dla ścisłości ja też jestem za niezmienianiem moderatora...
...jednego
gulgulq - 18-12-2008, 07:36
jak chcesz jednego to mogę polać
Hiszpan - 18-12-2008, 19:36
gulgulq napisał/a: | jak chcesz jednego to mogę polać |
gulgulq, podaj datę i godzinę...
...u mnie mówisz i masz
kielurkk - 18-12-2008, 20:44
Hiszpan napisał/a: | gulgulq, podaj datę i godzinę... |
tylko oficjalnie na forum to też się zjawię bo dobra wódka nie jest zła
|
|