Nasze Miśki - Po 9 miesiącach już mam znowu Mitsubishi po Cari jest GAL
salater - 11-12-2008, 22:10 Temat postu: Po 9 miesiącach już mam znowu Mitsubishi po Cari jest GAL Witam was serdecznie, jeździłem wcześniej Cari 1,8 GDi od teścia, niestety rozbiłem i kurcze kupiłem AUDI A6m, nie byłem zadowolony. A w momencie kiedy postanowiłem sprzedać pojawiło się bordowe cudo które chciał sprzedać nasz kolega . Pojechałem zobaczyłem i zarezerwowałem.
Większość was zna to autko Galant 2,5 V6 bordowe piękno.
Sprawuje się cudnie, jeżdżę kilka dni i już zakochany, jednak Trawkins miał rację Gal to Gal ale ciesze się że mam manuala.
Pozdrawiam wszystkich i polecam gala gala gala.
PS
na ostatniej fotce stoi przed moim galem autko gościa który mnie namówił na powrót do mitsubishi, ba nie mogę zapomnieć o Kmerze który mi pomagał w sprawdzaniu i zawsze doradzi pozdrowionka chłopaki. Jawor się trzyma razem

Kmer - 11-12-2008, 22:15
salater,
Wojtku niech Ci służy jak najlepiej,czyli mamy cala trojka EA5W,możemy założyć już mały klan hehehe
roch_27 - 11-12-2008, 22:17
Gratulacje i przede wszystkim zadowolenia z jazdy oraz bezawaryjności życzę
pozdro
salater - 11-12-2008, 22:17
brakuje mi fotek naszych trzech Gali musimy podjechać wszyscy w jedno miejsce i foteczki porobić !!!
Anonymous - 11-12-2008, 22:35
Gratulacje Salater wreszcie męska decyzja Bo Audi to był niewypał i to bardzo. Z galanta na pewno będziesz zadowolony z tego co wiem Roksana już jest zadowolona
czekoladka_1981 - 12-12-2008, 09:02
salater napisał/a: | Większość was zna to autko Galant 2,5 V6 bordowe piękno. |
Gratuluję , trafiłeś w 10-tkę kupując od p.Tomka , niech Ci długo służy , napewno się nie zawiedziesz!
salater - 12-12-2008, 23:02
Też tak sądzę, im więcej km robię tym bardziej się przekonuję że to był extra strzał. Ja zadowolony, żona również co mi więcej trzeba no tak, co by dzieciątko było z gala zadowolone
pozdrowionka dla mitsumaniaków
Juiceman - 13-12-2008, 20:46
Gratuluje nowego nabytku! Szerokiej Drogi!
tucci - 14-12-2008, 02:46
Jawor do duzych nie nalezy ale za to serca dla marki mitsu macie wielkie.
3cie EA5W, super sprawa
Zycze wrazen nie do opisania z jazdy, tym cudem
|
|
|