To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Pierwszy spot 2009- niedziela 11.01

cactooz - 14-12-2008, 19:40
Temat postu: Pierwszy spot 2009- niedziela 11.01
Ostatni spot na wyjeździe wyszedł całkiem fajnie.
Macie propozycje gdzie zorganizować następny? Organizacja przez b00mbę spotu w ostrowcu dała interesujący efekt, może pójść tym śladem i jeśli nie ten to następny spot też zorganizować na wyjeździe?

Anonymous - 14-12-2008, 19:58

Panie i Panowie cos jak ten ostatni tylko miejsce inne jak chcecie:) a tak to zabawy gry i moze dołączyłby do tego jakąs imprezke z muzyką i jakies tance w tle??
Anonymous - 14-12-2008, 21:14

Gdybym troche dalej byla z wykonczeniem domu (chociaz ze 2 pomieszczenia zeby bylo chociaz z ogrzewaniem pomyslałabym o kuligu
JacekOlowiak - 15-12-2008, 15:19

no śnieg sypie aż miło :) ) muszę przerobić sanki na jazdę po błocie :>

początek 2009 to co to znaczy? styczeń czy może bardziej kwiecień? :)
Pytam bo pogoda ma tu duże znaczenie a ja miałbym w starachowicach fajne miejsce na zlot z zadaszoną wiatą pod grila i z ewentualnymi noclegami w pomieszczeniu... można pomyśleć :)

jest jeszcze opcja tez z noclegiem i grilem na naszej strzelnicy.. :> no i wtedy zawody w strzelaniu jak złoto :)

cactooz - 18-12-2008, 20:21

JacekOlowiak napisał/a:
na naszej strzelnicy

Nie koniecznie z noclegiem ale ja bym chętnie postrzelał ;)
Ja pisze się w ciemno, jak tlyko wyleczę oko, 2 dni temu wpadł mi opiłek metalu i póki co nie jest najlepiej

JacekOlowiak - 19-12-2008, 12:44

uciekaj do okulisty bo opiłek może narobić smrodu
cactooz - 19-12-2008, 18:20

u okulisty b yłem od razu. Ten opiłek był tak cwany że wbił mi się centralnie na źrenicy i nawet po wyjęciu została delikatna deformacja rogówki (która ma się zagoić) co skutkuje nieostrym widzeniem na prawe oko, ale z dnia na dzień jest lepiej.

No to co? Jedziemy postrzelać?

Anonymous - 21-12-2008, 21:36

Oho, zapowiada się hardcorowo.
Pomijając fakt,że strzelałem ze dwa razy w życiu jestem baaaardzo chętny, napiszcie tylko co/gdzie/jak :D

Myślę że trzeba poczekać na ładny tydzień w którym spadnie ładny śnieg a wtedy urządzimy sobie (ładne) zawody w lataniu bokiem w ck ;) Jak spadnie śnieg zapraszam w każdym razie na spontan w okolice ściegiennego

Krzys - 22-12-2008, 18:26

dwa razy spadł i dwa razy tam byłem... 8) jakos Cie nie zauwazyłem :? po za tym wolałbym inna miejscowke bo oststnio miałem zwarciie z policją :evil:
JacekOlowiak - 23-12-2008, 13:37

u nas można polatać bokami na nieczynnym już torze próbnym STARa :) niektórzy pewnie go znają bo widziałem tam kiedyś mitsumaniakowego eclipsa :)
Krzys - 23-12-2008, 17:57

OOooo dobry pomysł:) nie byłem tam jeszcze..:/ jakies płatne miejsce??czy wpada kto chce??
JacekOlowiak - 23-12-2008, 22:13

wpada kto chce. strefa wyłączona z ruchu. odbywają się tam zawody na ćwiarę. są ładne proste i kilka łuków - ogólnie fajne miejsce. Jesli miało by być więcej osób to trzeba by dla spokojności powiadomić policję coby nie zawracali sobie nami głowy.
Krzys - 23-12-2008, 22:15

to moze tam zimowy spot?? co reszta na to???
8)

cactooz - 23-12-2008, 22:40

Chętnie, pomimo że nie mam wprawy w te klocki to chętnie się czegoś nauczę. Coby mnie nie zjadała panika w sytuacjach podbramkowych. :mrgreen:

To jeszcze rzućcie termin (najlepiej żeby sion też mógł się pojawić i przetestować ecli) i zaczniemy nagłaśniać sprawę.

Podejmie sie ktoś nauki laika :P ?

sion2002 - 23-12-2008, 22:44

Pomimo kawałka drogi też chętnie się piszę.
cactooz - nie tylko Ty będziesz się uczył :p - to będzie już 2 laików.

Ecli chętnie wreszcie przetestuję - mam nadzieję, że tylko uporam się z ostatnim co jest nie tak w misiu do tego czasu - strasznie się grzeje - aż muszę na ogrzewaniu prawie cały czas jeździć. Tak czy inaczej piszę się - tymczasowo nawet szkolenia mi się pokończyły :twisted: