To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - TNT PRZYJECHAL :)

Rafal_Szczecin - 15-12-2008, 21:59
Temat postu: TNT PRZYJECHAL :)
slemy serdeczne pozdrowienia :) nie wiem czy wszyscy kojarza ale nasz jeden z pierwszych ( i stalych ) klubowiczy Jacek (TNT) zawital na chwile do Szczecina, niestety tylko na nocleg :)

pozdrowka :)

Gene - 16-12-2008, 08:30

Pozdrowienia z Warszawy dla Szeryfa i Jacka. :wink:
igi - 16-12-2008, 10:57

Rafi ty go widujesz częściej niż ja :) a mamy z Jackiem "trochę" bliżej do siebie ;P
TNT - 16-12-2008, 23:59

Igi i tu masz rację. :) Wielkie podziękowania dla Rafiego i rodzinki. Miło było się spotkać. Jutro może napiszę więcej ;) PS Dotarliśmy cali i zdrowi do domciu.
Anonymous - 17-12-2008, 01:00

byłem, widziałem, rozmawiałem :D zapraszamy ponownie i na dłużej następnym razem :D :D
Rafal_Szczecin - 17-12-2008, 16:03

igi napisał/a:
Rafi ty go widujesz częściej niż ja a mamy z Jackiem "trochę" bliżej do siebie ;P

oj tam troche :D Jacek przyjechal na zakupy , bo u Was byly korki w supermarketach :D 1400 km w dwie strony, co to dla niego :D a robienie zakupow bez tlumow przy kasie - bezcenne ;)

TNT napisał/a:
Igi i tu masz rację. Wielkie podziękowania dla Rafiego i rodzinki. Miło było się spotkać. Jutro może napiszę więcej PS Dotarliśmy cali i zdrowi do domciu.

Jacek juz mowilem, ze naprawde nie ma za co , rowniez milo bylo Cie znow zobaczyc, ciesze sie ze dotarliscie cali . nastepnym razem musimy sie tez z Agnieszka zobaczyc :) i zdecydowanie na dluzej