Zloty i Spoty - TNT PRZYJECHAL :)
Rafal_Szczecin - 15-12-2008, 21:59 Temat postu: TNT PRZYJECHAL :) slemy serdeczne pozdrowienia nie wiem czy wszyscy kojarza ale nasz jeden z pierwszych ( i stalych ) klubowiczy Jacek (TNT) zawital na chwile do Szczecina, niestety tylko na nocleg
pozdrowka
Gene - 16-12-2008, 08:30
Pozdrowienia z Warszawy dla Szeryfa i Jacka.
igi - 16-12-2008, 10:57
Rafi ty go widujesz częściej niż ja a mamy z Jackiem "trochę" bliżej do siebie ;P
TNT - 16-12-2008, 23:59
Igi i tu masz rację. Wielkie podziękowania dla Rafiego i rodzinki. Miło było się spotkać. Jutro może napiszę więcej PS Dotarliśmy cali i zdrowi do domciu.
Anonymous - 17-12-2008, 01:00
byłem, widziałem, rozmawiałem zapraszamy ponownie i na dłużej następnym razem
Rafal_Szczecin - 17-12-2008, 16:03
igi napisał/a: | Rafi ty go widujesz częściej niż ja a mamy z Jackiem "trochę" bliżej do siebie ;P |
oj tam troche Jacek przyjechal na zakupy , bo u Was byly korki w supermarketach 1400 km w dwie strony, co to dla niego a robienie zakupow bez tlumow przy kasie - bezcenne
TNT napisał/a: | Igi i tu masz rację. Wielkie podziękowania dla Rafiego i rodzinki. Miło było się spotkać. Jutro może napiszę więcej PS Dotarliśmy cali i zdrowi do domciu. |
Jacek juz mowilem, ze naprawde nie ma za co , rowniez milo bylo Cie znow zobaczyc, ciesze sie ze dotarliscie cali . nastepnym razem musimy sie tez z Agnieszka zobaczyc i zdecydowanie na dluzej
|
|
|