To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - REZERWACJA MIEJSC W DOMKACH NA III ZLOCIE MITSUMANIAKÓW!!!

Firebee - 15-06-2005, 08:15
Temat postu: REZERWACJA MIEJSC W DOMKACH NA III ZLOCIE MITSUMANIAKÓW!!!
W związku z dużym zainteresowaniem naszym Zlotem prosiłbym uprzejmie o dokonywanie wpłat na miejsca w domkach!

Przypominam - jeden pokoik (wyśpią się 2 osoby) to 25zł/doba

Pól namiotowych nie trzeba rezerwować.

Proszę o dokonywanie wpłat do 10 lipca - po 10 lipca składam pieniążki Właścicielce ośrodka i rozpiszę każdej osobie, która zapłaciła, domek, w którym będziecie spać:) Zapamiętacie sobie numerki domków i na zlocie nie będzie kłopotu kto gdzie będzie spał i zostawiał swoje rzeczy..

Proszę o informację kto z Was będzie z małymi dziećmi - postaram się o lepsze warunki dla Was...

Powtarzam nr konta, na które proszę o wpłaty:

Patryk Schultz
86-300 Grudziądz
Mbank
85 1140 2004 0000 3102 3309 9290

z dopiskiem - zlot i nickiem

Przypominam, że istnieje możliwość przyjechania dzień wcześniej, aby się wyspać przed zlotem, wtedy dokładamy kolejną dobę do domku.

Przepraszam, że Was poganiam, ale jest to już powoli koniecznością w związku ze zbliżającym się terminem zlotu, a chciałbym miec już wszystko ustalone...

Pozdrawiam
Firebee

Anonymous - 18-06-2005, 12:17

ja będe na pewno, plus dwie osoby towarz,
Fribiee, a co byś powiedział jak bym klubem
przyjechał,
www.ecstasyteam.prv.pl

Firebee - 18-06-2005, 22:34

A TO SERDECZNIE ZAPRASZAM:)) JAK NAJBARDZIEJ JEŚLI TYLKO MACIE CHĘĆ!!!
pozdrawiam
Firek

Kofi - 21-06-2005, 18:52

ja pewnie przyjade z namiotem.
Moominek - 05-08-2005, 08:15

Jakie są w tej chwili szanse na domek 3-os ? Gdyby się udało przyjechałbym z żonką i dwójką małych mitsumaniaków :mrgreen:

[ Dodano: Sro Sie 10, 2005 3:46 pm ]
Czyżby lista zamknięta? :(

Anonymous - 12-08-2005, 10:58

Napewno otwarta., nie dawno sam sie tam dostalem. Musisz tylko odezwac sie do Firebee na PW, bo pewnie zalatany jest przed zlotem i czasu mu na wszystko brakuje. Ewentualnie zadzwon do niego na kom - gdzies na forum jest jego numer. Do zobaczenia na zlocie.
Anonymous - 12-08-2005, 21:42

Firebee, Klub ''MITAUTO" POTWIERDZA SWOJE PRZYBYCIE MOŻE NIE W CAŁYM SKŁADZIE ALE CZĘŚCIOWO.DOKONAŁEM WPŁATY NA PODANE KONTO . NARAZIE JEST TO 10 OSÓB . :P
Firebee - 12-08-2005, 22:12

A Mam Ciebie W koncu:) To ty dzwoniłeś?:) Bardzo miło będzie gościć Klub "MITAUTO" na Naszym Zlocie i mam nadzieję, że nawiążemy dalszą współpracę...
Kurdę, ale ja poważny jestem..
Pozdro
Firek
:)

[ Dodano: Pią Sie 12, 2005 9:14 pm ]
we wtorek dam znać co do kolejnych miejsc noclegowych. Co prawda będą one oddalone od miejsca ogniska, ale zorganizuję busika, ktory przewiezie Was w nocy z ogniska na miejsce noclegu.
Pozdrawiam
FIrek

Jackie - 12-08-2005, 22:14

rafi napisał/a:
Firebee, Klub ''MITAUTO" POTWIERDZA SWOJE PRZYBYCIE MOŻE NIE W CAŁYM SKŁADZIE ALE CZĘŚCIOWO.DOKONAŁEM WPŁATY NA PODANE KONTO . NARAZIE JEST TO 10 OSÓB . :P

rafi Nawet nie wiesz jak się cieszę, że się pojawiłeś! Od dłuższego czasu szukałem kontaktu z Waszym klubem!

Panowie!
Czapki z głów! Jest kogo witać!

Pozdrawiam

Firebee - 12-08-2005, 22:16

Jackie szukasz, a my tu sobie telefunkujemy od jakiegos czasu:)...
Pozdro
Firek

Jackie - 12-08-2005, 22:21

Firebee napisał/a:
Jackie szukasz, a my tu sobie telefunkujemy od jakiegos czasu:)...
Pozdro
Firek

Łeb Ci urwę za brak inofrmacji!!!!! :wink: Tak czy inaczej cieszę się jak cholera.
Pozdrawiam

Anonymous - 14-08-2005, 14:00

od nas tj, ecstasy team, powinno być ok 7aut pewniaków
wpłaty nie dokonałem za co przepraszam, kobieta w okienku
doczepiła sie o brak pełnych danych, jak dobrze pamietam to
brak ulicy :?:
no a potem wypadło mi z głowy :oops: , obiecuje to sie wiecej nie powturzy :!: :P

Anonymous - 15-08-2005, 16:05

JEŚLI JEST KTOŚ Z OKOLIC PIOTRKOWA LUB JEDZIE NA ZLOT TRASĄ PRZEZ ŁÓDZ,WŁOCŁAWEK PROSIMY O KONTAKT NA E-MAIL RAZEM BĘDZIE RAZNIEJ.
Hubeeert - 16-08-2005, 09:14

Firek dla mnie ten domek mam nadzieje dalej trzymasz :?: bo łeb urwe :!:
Firebee - 16-08-2005, 09:57

Ci co wplacili maja pierwszenstwo :twisted:
Pozdro