To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kto co potrafi!!!

TNT - 15-06-2005, 11:33
Temat postu: Kto co potrafi!!!
Mamy na forum ludzi roznych specjalnosci mechanikow, informatykow, piekarzy itd....... Wykorzystajmy to, po co korzystac z pomocy osob trzecich mozemy wspierac sie w wielu dziedzinach nie tylko w motoryzacyjnej pasji jak sa MITSUMANIAKI. Masz problem z kompem pytaj ........ Cos potrzebujesz pytaj.
misia27 - 15-06-2005, 11:43

to bardzo dobry pomysl!jak ktos potrzebuje cos z angielskiego to sluze pomoca:) nad reszta musze sie zastanowic:)
aha potrafie zepsuc komputer...zdenerwowac kogos jak trzeba to tez umiem...

Jackie - 15-06-2005, 11:43

potrafię sprzedawać samochody i.....i...ten, no, co to ja jeszcze potrafię...., no samochody sprzedawać potrafię i...i to by było na tyle;) Aha, no jeszcze dobrze wkurzyć potrafię..;)
pozdrawiam

Anonymous - 15-06-2005, 12:04

grafika komputerowa a zwłaszcza na potrzeby www no i strony internetowe, poza tym znam sie troche na komputerach i handluje tym ustrojstwem :)
Matejko - 15-06-2005, 12:13

a ja mimo mlodego wieku, potrafie sie zajac komputerem, przy furce troche rzeczy zrobic (jakies podstawy z mechaniki i elektryki), murowac, tynkowac, klasc glazure, karton gips, hydraulika, malowanie(nie jakies rysunki bo mam dysgrafie chodzi mi np jakis plot pomalowac itp :D ) spawac, no i to by bylo na tyle:D a pozatym studiuje informatyke i juz prawie jedna noga jestem na drugim roku 8)
wichura1 - 15-06-2005, 13:06

W ramach hobby składam i konfiguruję komputery. Zawodowo naprawiam elektronarzędzia firm: BOSCH, MILWAUKEE, ATLAS COPCO, AEG, FEIN, FESTOOL, PROTOOL, SKIL, DREMEL.
Chooper - 15-06-2005, 13:44

potrafie jeździć wszystkim co ma kółka i jak nie ma to też potrafie..bawić sie szlifierką, wiertarką, piłą spalinową, spawarką. potrafię też spalić (el) coś, czego teroetycznie nie da sie spalić..bo łapki mi sie trzęsą jak coś robie i zwarcie sie robi ;P
Na komputerach powiem, że sie nie znam, bo mój ma 7 lat i wg. praw fizyki już powinien nie żyć, a działa i tak wegetuję razem z nim.
opić sie potrafie jak mało kto :P i rower naprawić..
lada moment bede na 3 rokui geografii UŁ na specjalnośc i gospodarka przestrzenna i planowanie przestrzenne.
poza tym to nikogo nie szukam, pisz jak masz ochote..:D

TommiCrazy - 17-06-2005, 01:50

Ja potrawie robić oczka wodne i urządzać pogrzeby rybką akwarowym

pozatym umiem malować auta pomine jednak fakt ze lakier potem odpada

jak ktoś bedzie chciał zebym mu pomógł w w tattowaniu sie to służe igłami

umiem robić pizze i ogolnie odnajduje się w kuchni

potrawie też się rozmarzyć o paru modelach miśków

umiem zagadywac dziewczyny ale moja aktualna właścicielka nad tym pracuje by stłumić wemnie ten instynkt

igi - 17-06-2005, 08:09

Ja służe pomocą w sprawach informatycznych (od problemów z kompem po problemy na www). Pozatym mogę pomóc przy mechanice (FULL SERWIS :D )a dokładniej to mogę podać numer telefonu do Jackiego i on wam pomoże :lol: :D :P
Hubeeert - 17-06-2005, 11:03

Od paru lat zajmuję sie rusztowaniami więc coś tam o nich wiem i jakby co to mogę podpowiedzieć / pomóc w temacie:
1. rusztowań przyściennych
2. Przestrzennych
3. podporowych
4. scen
5. trybun
itd...

A oprócz tego potrafię rzucać telefonem na odległość :twisted:

kordiank2 - 17-06-2005, 16:37

dzieła sztuki maluję - olej/płótno lub chętniej akryl, bo szybciej wysycha, od malowania wolę jednak tworzyć rzeczy czarnobiałe, czyli grafikę. w komputerową też się bawię, ale tylko w corelu (już prawie 10lat, zaczynałem od trójki) ewentualnie jeszcze coś prostego w 3d studiomaxie. siedzę jeszcze mocno w kuchni - zwłaszcza wegetariańskiej (specjalność: wściekły hindus), ale ścierwo jakieś też przygotuję - jakąś pieczeń, kotlety i chociaż nie próbuję bo się brzydzę i mi ogólnie zwłoki śmierdzą, to nigdy nie przesolę i rodzina mówi, że mniam.
w ogóle to raczej nie wkurzam ludzi, a już prędzej jestem katalizatorem łaghodzącym jakieś spięcia w towarzystwie. przy domu i przy samochodzie, też sobie radzę z wieloma pracami i mam nawet trochę narzędzi, których raczej nie psuję. no i psa o piątej rano potrafię wyprowadzić na spacer (czy może odwrotnie, nie wiem na pewno), a i krowę wydoję ręcznie...

dodaję (08.2010) bardzo pożyteczną sprawę - dla mitsumaniaków i mitsubishi free - diagnozuję problemy z silnikiem, poduchami, absem i innymi systemami w aucie; kasuję błędy, inspekcje, czasem programuję immo, klucze, wtryski... zapraszam po wcześniejszym umówieniu się na dzień i godzinę: Boćki, blisko drogi krajowej nr 19 (między Siemiatyczami a Bielskiem podlaskim)

Jackie - 17-06-2005, 20:31

Pozwoliłem sobie przykleić ten temat z uwagi na łatwość wyszukiwania i coby nam w odmętach forumowych nie zaginął. Mam nadzieję, że będziemy się wzajemnie wspierać
pozdrawiam

TNT - 17-06-2005, 20:37

Dzieki Jacek za wsparcie tematu. Ja juz zaczerpnolem z tego tematu pomocy Igi mi poradzil odnosnie sprzetu i tu wielkie podziekowanie. Oby ten temat szedl w tym kierunku.
Anonymous - 18-06-2005, 12:00

A jak ktoś potrzebuje
- jakies odwodnienie
- kanalizację (przyłącza też)
- wodociągi (przyłącza też)
- wybudować drogę bądź most
- podczyszczalni wód deszczowych, separatorów, przepompowni i innych urządzeń
- bądź robót ziemnych w pełnym zakresie

to do mnie :D
W wa-wie i okolicach.

Wichura1 a mógłbyś pomóc np. w sprzęcie Secome(młot wyburzeniowy do koparki)

Anonymous - 18-06-2005, 12:12

ja już od paru lat siedze w branży telefoni kom.,
dokładnie w hurowni z akcesoriami, też sie polecam :lol: