To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Mitshubishi FTO

Anonymous - 26-12-2008, 15:01
Temat postu: Mitshubishi FTO
Witam Misumaniaków piszę z pro¶b± o opinię autka Mitshubishi FTO z silnikiem 207 KM 2 litry V6. Zamierzam sobie takiego sprawić już 2 autka mam na oku za bardzo nisk± cenę pozdrawiam wesołych
Anonymous - 26-12-2008, 16:11

waldek HOT - wlasciciel poznanskiej firmy House Of Tuning ma takie auto(wejdz w jego galerie) , dawno sie u nas nie logowal ale kontakt do niego znajdziesz na stronie HOT moze cos podpowie
docencik87 - 27-12-2008, 18:01

Jeżeli chodzi o HOT to już dawno nie istnieje, został tylko parking dla ludzi z Komputronika i piękny budynek.
Także Waldek raczej nie odpowie na e-maile!!

Anonymous - 27-12-2008, 18:45

firma HOT przeniosla sie na ul.Wolczynska(ciezko ja tam znalezc ale jest) na Plewiskach i ma sie dobrze lepiej niz na os Kopernika
Anonymous - 27-12-2008, 19:02

te brachol ale masz fantazje na te FTO :twisted: aż się koń u¶miał :mrgreen:
docencik87 - 27-12-2008, 19:13

cuuube napisał/a:
firma HOT przeniosla sie na ul.Wolczynska(ciezko ja tam znalezc ale jest) na Plewiskach i ma sie dobrze lepiej niz na os Kopernika

Mówię o tej na Wołczyńskiej. Jestem tam bardzo często z uwagi na Komputronika (tylko tam jest obsługa klientów hurtowych). Już nawet Audi S4 ma zaklejone dane HOT pod tablic± rejestracyjn±.

Anonymous - 28-12-2008, 01:32

krotko przed swietami rozmawialem Waldkiem przy okazji jak dawalem mu dokladki do plyty pod silnik do jego Galanta ktra wzial z miesiac wczesniej :!:
nie wspominal nic ze zamyka firme
pytalem go o zalatwienie blendy na tylna szybe do mojego Galnta :!: powiedzial ze jesli tylko sklep z ktorego on sie zaopatruje ( http://www.showoffimports.nl/home.php ) ma to w swojej ofercie to okolo 5 stycznia robi zamowienie na klamoty i moge sie zalalpac :!: wiec info ze
docencik87 napisał/a:
HOT to już dawno nie istnieje

sa bledne . mylace jest moze wlasnie to ze budynek wyglada jak opuszczony . parking od strony gdzie trzymaja FTO jest za podniesionym lancuchem i tam nigdy nic nie stoi oprocz bmki pocietej zaslaniajacej wejscie do komina

i ewentualnie srebrnego Galanta avance Waldka i czegos tam jeszcze

Matejko - 28-12-2008, 03:39

cuuube

kompletnie nic nie zrozumialem z twojej powyzszej wypowiedzi - jakies znaki interpunkcyjne zastosuj i spokojnie - nikt cie nie goni ;)

Anonymous - 28-12-2008, 14:20

Matejko edytowalem posta ale nie lubie stawiac znakow interpunkcyjnych i polskich znakow jestem przekorny i zbyt leniwy :biggrin:

[ Dodano: 29-12-2008, 00:24 ]
znalazlem na forum FTO jam masz kase to bierz

Anonymous - 11-01-2009, 19:32

potwierdzam dobra sytuacje firmy HOT

bylem na poczatku tygodnia ...w warsztacie trzymali akurat czarnego Vipera oraz Skyline'a do ktorego wstawiali klatke bezpieczenstwa na ktorym dopatrzylem sie naklejki firmy autoR'a

docencik87 - 12-01-2009, 15:12

Widocznie złe słuchy mnie doszły...

sorki

Anonymous - 12-01-2009, 15:30

spoko
licze na to ze kiedys FTO z HOT'a odwiedzi nas spocie (wyjezdza rzadko i tylko latem ) jesienia prawie mi sie udalo Waldka namowic ale pogoda nie byla przychylna i czasu nie mial zbytnio