[92-96]Colt CA0 - [CAxA] fotele
orz1 - 28-12-2008, 12:53 Temat postu: [CAxA] fotele Witam, mam pytanko czy fotele od hondy crx (kubełki) będą pasowały do colta
Anonymous - 28-12-2008, 15:01
Jak masz spawarkę to będą.
orz1 - 29-12-2008, 01:25
4g63colt napisał/a: | Jak masz spawarkę to będą. |
a z tym to już gorzej będzie , ale mam ośmiorniczke, niby lepszy od poxyliny.
ale ok żarty na bok, bo chciałem sobie takowe założyć, lecz jak rozstaw nie pasuje to odpuszczam, bo spawanie nie wchodzi w gre. Dzięki za pomoc. pozdrawiam
kartomaniak gti - 03-01-2009, 15:16
orz1 napisał/a: | 4g63colt napisał/a: | Jak masz spawarkę to będą. |
a z tym to już gorzej będzie , ale mam ośmiorniczke, niby lepszy od poxyliny.
ale ok żarty na bok, bo chciałem sobie takowe założyć, lecz jak rozstaw nie pasuje to odpuszczam, bo spawanie nie wchodzi w gre. Dzięki za pomoc. pozdrawiam |
załóż lepiej od GTi
ictus - 03-01-2009, 15:54
kartomaniak gti napisał/a: | załóż lepiej od GTi |
sa mega tragiczne...
Anonymous - 03-01-2009, 16:25
dokładnie, fotele w gti są totalna pomyłką, zero trzymania na boki, ogółem średnio wygodne są, pozdro
Anonymous - 03-01-2009, 16:33
...a czasami z GTI nie sa takie same jak w zwyklym Colcie?? nie roznia sie tylko tym ze prawie zawsze sa obszyte ciemnym materialem??
orz1 - 03-01-2009, 16:51
dlatego zostane przy starych dobrych troszke wytartych fotelach kupię pokrowce i tyle.W sumie od CRX-a wydają mi się troche niższe, albo to tylko złudzenie
londolut - 03-01-2009, 17:26
SlaVkoEg napisał/a: | czasami z GTI nie sa takie same jak w zwyklym Colcie? | No coś ty. W GTi jest coś na styl pół-kubełka.
Anonymous - 03-01-2009, 18:25
londolut, Nie wiem bo nigdy na zywo nie widzialem GTI, a jak ogladalem zdjecia na allegro to wydawaly mi sie takie same
[ Dodano: 03-01-2009, 18:28 ]
a jeszcze pytanie dotyczace foteli z 1.3. Czy sa one takie same jak w 1.6? Skoro w GTi sa inne to moze w 1.3 sa bardziej ubozsze niz w 1.6?
Anonymous - 03-01-2009, 22:34
Cytat: | a jeszcze pytanie dotyczace foteli z 1.3. Czy sa one takie same jak w 1.6? Skoro w GTi sa inne to moze w 1.3 sa bardziej ubozsze niz w 1.6? |
wszystkie fotele sa takie same roznia sie tylko materialem z jakiego sa obszywane.Przeprszam w niektorych wersjach colta gli byly bez regulacji i nieruchomymi zagłowkami.Ktos takie fotele na forum mial i słałem mu normlane z mojego "dawcy"...nie pamietam kto.Na 1 rzut oka w GTi fotele powinny miec lepsze trzymanie na boki - g...o prawda moim zdaniem to iluzja jak ktos sie upiera moga byc ciutke szersze ale to i tak nie wystarcza dla posiadacza gti - jedyne proste rozwiaznie kubły zero problemów ja juz tak jezdze od 2 lat zdazylem przywyknac i w trasy tez
Po 2 koryguja doskonale wade postawy ;p
pozdr
bwr
pawela - 04-01-2009, 10:37
nie są takie same panowie, co wy, oczyunie macie?
fotele z GTi oczywiście różnią się materiałami, ale jak pisze londolut mają inny kształt. Są nieco lepiej wyprofilowane, mają bardziej wystające trzymanie boczne i coś jak trzymanie ramion na samej górze.
Wiem bo w swoim CA4A przełożyłem wnętrze z CA5A
Co nie zmienia faktu, że i tak nie są najlepsze, trzymają tylko odrobinę lepiej niż w CA4A.
I też już myślałem nad fotelami z CRXa albo MX3, ale.... Fotele Colta C50 GTi i Carismy trzymają świetnie, a podejrzewam, że szyny przypasują
Anonymous - 04-01-2009, 11:37
dla mnie kupno i zmiana foteli ze wzgledu na lepszy wyglad i minimalne zmiany mija sie z celem.Fotel ma trzymac - to jest bezpieczenstwo.Mnie uratowaly kubelki przy pierwszym death crashu colta.Auto stało pod katem 30 stopni w dół bo zawisłem na ogrodzeniu a ja w dalszym ciagu bylem przyssany do fotela, nic oprócz tego mi nie bylo.Rozpialem tylko klamre pasów i wysiadłem przez rolldach.Od tamtej pory jezdze tylko w kublach.Wole sie bezpieczniej czuc niz komfortowo.Komfort to w Galu jak juz ktos mądrze powiedzial
pozdr
bwr
Anonymous - 04-01-2009, 12:36
Browar napisał/a: | nie są takie same panowie, co wy, oczyunie macie?
fotele z GTi oczywiście różnią się materiałami, ale jak pisze londolut mają inny kształt |
to juz wiem ale mi chodzi teraz o fotele od 1.3 bo moje sa zniszczone i moze niedlugo bede je wymienial. Oczywiscie najchetniej bym wlozyl od GTI ale jak zdazylem zauwazyc to sa praktycznie nie do zdobycia, a tych od 1.3 jest sporo
orz1 - 04-01-2009, 12:57
SlaVkoEg napisał/a: | Oczywiscie najchetniej bym wlozyl od GTI ale jak zdazylem zauwazyc to sa praktycznie nie do zdobycia, a tych od 1.3 jest sporo |
normalne, fotele, halogeny , orginalna lotka itd.
a mogłem kupić komplet foteli z crx-a za 100zł, ale nie chce mi się z tym za bardzo bawić, bo w sumie na swoje z 1.6 nie narzekam,są wygodne, tylko że się materiał zużywa.
Dlatego na to samo wyjdzie jak kupie pokrowce,
i nie ma co narzekać, bo jak kiedyś człowiek jechał maluchem to dopiero były fotele full wypas
|
|
|