Chcę kupić Galanta! - opinia o Galancie
konwen - 30-12-2008, 13:24 Temat postu: opinia o Galancie Witam wszystkich maniaków galanta
Chciałbym się doradzić was i prosił bym o opinie o tym galancie:
http://www.allegro.pl/ite...ejestrowan.html
Anonymous - 30-12-2008, 16:48
Generalnie to cieżko coś zobaczyć. Wydaje mi się że lewy tylny błotnik mógł być malowany. Różni się troszkę odcieniem od drzwi.......Poza tym w bagażniku z lewej strony cały boczek ma inny kolor......więc zastanawiam się czy kiedyś nie dostał w ten błotnik........
niżej zdjęcie bagażnika:
Po lewej inny jest kolor. To samo widać na zdjęciu z butlą gazową.....Poza tym ktoś bardzo go skaleczył wlewem gazu.......na 100% tutaj zacznie rdzewieć.
A poza tym małym mankamentem jest ok. Szkoda tylko że zdjęcia komory silnika nie ma
konwen - 30-12-2008, 18:36
Dzięki za pomoc. Na pewno zwrócę uwagę na te elementy.
Dziękuje za pomoc i czekam na następne wskazówki
Ps też ciekawi mnie jak wygląda silniczek
jacek11 - 30-12-2008, 19:39
Wygląda ok.Instalacja gazowa holenderska,pewnie zakładana fabrycznie,nie będzie z nią kłopotu
Klima manualna,działać będzie bardzo dobrze.
Cena dziwnie mała
Ogólnie według mnie warty zainteresowania
KamilR10 - 30-12-2008, 19:55
Forest_Taft napisał/a: | Generalnie to cieżko coś zobaczyć. Wydaje mi się że lewy tylny błotnik mógł być malowany. Różni się troszkę odcieniem od drzwi.......Poza tym w bagażniku z lewej strony cały boczek ma inny kolor......więc zastanawiam się czy kiedyś nie dostał w ten błotnik........ |
Mi się wydaje że nie, poprostu światło tak pada.
Juiceman - 30-12-2008, 20:11
jacek11 napisał/a: |
Cena dziwnie mała
Ogólnie według mnie warty zainteresowania |
Jacku nie jest mała - jest to po prostu golas- stad ta cena.
Anonymous - 30-12-2008, 20:17
KamilR10, Ale wiesz.....ten boczek w bagażniku, i odcień błotnika.....obym się mylił.....po prostu piszę aby zwrócić uwagę....bo ciężko coś tu zobaczyć.
konwen - 30-12-2008, 21:02
Cenka tez mi była podejrzana ale uwazam że chyba warto
[ Dodano: 30-12-2008, 21:09 ]
Forest - przyglądałem się bliżej fotkom i zdaje mi się że to jest po prostu odcień jedynie co bardziej przykuło moja uwagę to, to że klapa tylnia inaczej pasuje do reszty.
pawlos - 31-12-2008, 01:09
auto jest chyba sprzed liftu a więc nie 1999 r
Anonymous - 31-12-2008, 04:06
pawlos napisał/a: | auto jest chyba sprzed liftu a więc nie 1999 r | dokladnie . popros o VIN i wcisnij go na detali.ru (badz popros o to akbiego ) i wyjdzie co do miesiaca z kiedy . jest podana jest napewno data rejestracji pierwszej . widac ze przyjechal do na z holandii a tam dawali takie golasy bez halogenow i klimatronika nawet po lifcie dziwny rynek...
generalnie wyglada ladnie ale faktycznie ten tylny lewy blotnik cos jakby za bardzo swiecacy na 10tym zdjeciu ...moze to tylko zludzenie bo zwykle tak wyglada w kazdym zdjeciu nie tylko z ogloszen jakby tylny zderzak byl malowany
konwen - 31-12-2008, 06:49
zerknę na to. Myślę że podjadę go obejrzeć zaraz na początku stycznia. Będę wiedział na co zwrócić uwagę
Do gościa zadzwonię i poproszę go o ten VIN. Będę miał problemy na tej stronie, chyba poproszę akbiego.
Skontaktuje się z nim na pewno.
Ps nie będzie z tym problemu???
[ Dodano: 31-12-2008, 07:08 ]
mam jeszcze jedno pytanko. bo nie miałem z tym styczności.
Chodzi mi o lift. Co to jest???
jacek11 - 31-12-2008, 10:03
konwen napisał/a: | Chodzi mi o lift. Co to jest??? |
Tak się mówi o samochodach,w których producent przeprowadził modyfikacje.
Chodzi tu zarówno o wygląd,jak i stronę techniczną pojazdu.
Pozdrawiam
Anonymous - 31-12-2008, 13:22
1.Co do instalacji to mam wątpliwości czy bezproblemowo- montowali już wtedy wtrysk bezpośredni Viale i z tego co wiem to po pewnym przebiegu siadają pompy + duże koszty.
2. Jakieś 2 lata temu widziałem podobnego Gala przywiezionego z Holandii na żywo , auto miało przekręcony przebieg i było bardzo zużyte. - tutaj przebieg tez może byc znacznie wyższy niż deklaruje sprzedawca dlatego polecam przyjrzenie się na żywo lub na lepszych fotografiach elementom wnętrza - pedałom , kierownicy, gałce zmiany biegów itp. i porównanie z innym galantem o znanym przebiegu
powodzenia!!!
Anonymous - 31-12-2008, 14:18
konwen napisał/a: | Skontaktuje się z nim na pewno.
Ps nie będzie z tym problemu??? | mysle ze nie , mnie ta stronka od jakiegos czasu ne smiga "i pokazuje sie taki napisik " You are not authorized to view this page " na roznych przegladarkach... to zajmuje chwile Arek napewno pomoze
konwen - 03-01-2009, 18:32
Witam.
Byłem dziś oglądać autko wszystko jest ok. ma małe ryski na lewym błotniku ale nic poważnego same tylko ryski jak na autko 11 letnie jest w super stanie. kopa ma zarąbistego. kierownica mało wytarta. środek zadbany jak i po siedzeniach widać że autko zadbane. wniosek??? KUPUJE GO:)
|
|
|