Małopolskie - Czy warto kupic tego Miśka???
avechomik - 04-01-2009, 10:19 Temat postu: Czy warto kupic tego Miśka??? Wiem ze temat auto z gazem jest juz oklepany wiec za porady typu - stary nie kupuj z gazem, gaz zabija auto bla bla bla dziekuje - jezdze duzo, mam dobre doswiadczenia z gazem i interesuje mnie tylko jeden jedyny samochod ECLIPSE i żaden inny. Zastanawiam sie tylko czy ktos ma pojęcie co to za furka i dlaczego krzyczą tak drogo?? tzn drogo nie drogo - wydaje mi sie ze w tej kasie mozna mlodsze Ecli -
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7118935
Jeżeli jest ona warta tych pieniedzy + paski rolki plyny i nie przyjdzie po nią kostucha w ciągu miesiaca to jade po nia Kocham Misiaka i musze go miec - nie chce tylko trafic na truposza - wiadomo ze do niego sie doklada ale kur...a racjonalnie
Pomozcie zatem ludziska - jak ktos zna ta furke to niech wyspiewa a tak poza tym to co lubi sie wygrzmocic najczesciej jesli chodzi o Ecli gazownika??
HouseM - 04-01-2009, 18:53
Stary nie obraź się ale jak jezdzisz dużo i zależy Ci na fajnym ekonomicznym aucie (gaz) kup Fiata Pandę albo Golfa . Jakkolwiek celuj w tą klasę aut. Eclipse to trochę inna bajka. Jasne jeździć można nawet wózkiem widłowym ...
Jeśli Mitsu koniecznie , a osobiście polecam tę markę, Wybierz Colta ,Lancera.
Jesli podchodzisz do sprawy z założeniem: jeżdżę dużo , chce gaz to Eclipse zdecydowanie nie jest autem dla Ciebie.
Anonymous - 05-01-2009, 01:05
siemka avechomik, ogolnie przepraszam za kolegeHouseM, my z klubu eclipsea jestesmy strasznie nadpobudliwy w tym temacie ale niestety prawda jest taka ze na eclipsie oszczedzanie nie wychodzi tanio :> tutaj sprawdza sie przyslowie ze kto oszczedza ten placi dwa razy :> zadbanego 1g ku naszemu nieszczesciu kupisz juz spokojnie za 6,5 tysia
jesli chodzi o gaz to w sumie sam kupilem z gazem... ale ciezko bylo znalesc cos zadabnego... i po 2 latach usunalem gaz :> nie to ze sie zle sprawowal... ale dla mnie to byla profanacja jesli to jest jedyna opcja by utrzymac samochod to kup :> jak zdbadasz to nie bedzie sie dziac nic nieprzyjmnego... z drugiej strony nie ukrywajmy... sa to juz samochody stareeeeeeeeee wiec gaz jest tutaj mniejsza profanacja zapraszam na www.eclipse.net.pl tutaj znajdziesz duzo info... jest pare osob w klubie ktore chca sprzedac swoje perelki i to za nizsza cene:> poniewaz nie sa optymistami a realistami :>
Adaho_krak - 06-01-2009, 18:34
avechomik napisał/a: | dlaczego krzyczą tak drogo?? |
Bo to komis. Cena nieadekwatna do stanu, no chyba że dają gwarancje minimum 6 mc.
HouseM - 11-01-2009, 16:35
NIe ma co przepraszać , bo nie było moją intencją obrażanie. Jestem realistą , znam ten samochód, wiem jakie są jego wady. Co najważniejsze wiem jakie są tematy wałkowane w kółko i w kółko przez tych co mają LPG w Ecli. LPG w starym silniku eclipsa 1G = niepewność czy jak gdzieś dalej pojadę do bez nerwów wrócę do domu.
Są auta do których montuje się gaz , bo tak jest najrozsądniej. Ale są też takie ,które do tego nie służą.
Matejo - 31-03-2009, 20:40
witam podłącze sie do tematu.
mam problem a mianowicie jestem zainteresowany zakupem a autka Proton
prawie brat bliźniak Colta CA0. Poniżej link i opis
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8194672
Cena (brutto):
3 499 PLN / 741 EUR (do negocjacji)
Typ:
Sportowy / Coupe
Informacje:
Rok produkcji: 2001, 60 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Pojemność skokowa: 1600 cm3, benzyna, niebieski-metallic, Liczba drzwi: 2/3,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, komputer, welurowa tapicerka, blokada skrzyni biegów, podgrzewane fotele, światła przeciwmgielne
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy, tuning
Opis pojazdu:
Witam,samochód jest w idealnym stanie 4 nowe opony mały przebieg
wersja sportowa !!!
pełna dokumentacja dowód V5/C
!!!!!! POLECAM!!!!!!!!!!
Obecnie posiadam 1.8 GTI który ma już swoje latka, dlatego zainteresowała mnie ta opcja bo rocznik niczego sobie,
szkoda że anglik ale jakoś dam rade.
I tu pojawia sie moja prośba a mianowicie ,
czy znalazł by sie ktoś tak miły ,
kto by mógł podjechać i sprawdzić autko czy rzeczywiscie jest godne uwagi, ponieważ jak widać mieszkam trochę dalejko a niechciałbym jechać na darmo tyle km.
Bardzo proszę was o pomoc, a może odradzacie te autko
Pozdrawiam
|
|
|