To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - POWITANIE

Bertuh - 05-01-2009, 00:56
Temat postu: POWITANIE
Ninniejszym, witam wszystkich Mitsumaniaków, a szczególnie posiadaczy Carism wszelkiej maści. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Misiupysiu w wersji GDI Elegance z 99 roku o przebiegu 83k mil, (z czego 12k to moja robota ) od jakiegoś roku.
Moje wrazenia z użytkowania tego samochodu są jak najbardziej pozytywne, cieszy mnie bardzo dobra dynamika jazdy, dość twarde zawieszenie, które pozwala na szybką jazdę po krętych walijskich dróżkach, oraz stosunkowo niskie spalanie, oczywiście uwarunkowane oszczędnym użyciem obrotomierza:):):)Jak do tej pory nie mam z miśkiem większych problemów, za wyjątkiem szyberdachu, który wyłączył się w połowie drogi i choć udało mi się chłopskim sposobem zamknąć, to od tej pory nie mogę go uchylać, a próba otwarcia kończy się na ponownym całkowitym otwarciu, a następnie częściowym zamknięciu. Może ktoś z Kolegów miał podobne kłopoty, bo szukajka nic nie znalazła, byłbym wdzięczny za pomoc...
Życząc wszystkim Pomyślności w nowym 2009 roku, radości z jazdy, szerokich dróg i bezpiecznych podróży
Pozdrawiam
Hubert

swiecal - 05-01-2009, 07:00

Witam kolejnego kolege z wysp. Niestety nie pomoge Ci. Nie mialem tego typu problemow I szczerze mowiac nie mam o takich rzeczach pojecia... :wink:
shinai - 05-01-2009, 21:02

Wiatam znajomy mial podobny problem w Toyocie, okazało sie ze mechanizm otwierajacy przeskoczyl o kilka zabków i otwierał prawidłowo, ale nie dał rady zamknąć, wizyta u elektromechanika 3 minuty roboty i 10 Funtów (mieszkam w UK)
pozdrawiam i życze miłego użytkowania Cari:)