Podkarpackie - Wybory moderatora
gulgulq - 05-01-2009, 06:39 Temat postu: Wybory moderatora Witajcie, ponieważ brakuje drugiego moderatora ogłaszam nabór kandydatów na to stanowisko. Prosze o składanie propozycji siebie samego lub kogoś z zespołu.
Za jakis tydzień zrobimy ankietke i głosowanie.
Z mojej strony proponuje osobę Bartka - saphire: za wkład, doświadczenie, bezcenne rady i znajomość tematyki "informatycznej" . Potrzebna jeszcze tylko Twoja zgoda Bartłomieju .
Monia - 05-01-2009, 17:21
Yhymmmm gulgulq, mój nick koło Twojego też ładnie by wyglądał
Też jestem, ża saphire tylko niech jeszcze same na spoty jeździ
kielurkk - 05-01-2009, 18:50
Monia napisał/a: | gulgulq, mój nick koło Twojego też ładnie by wyglądał |
przynajmniej ankiety miałby kto robić z urzędu oczywiście
gulgulq napisał/a: | Z mojej strony proponuje osobę Bartka - saphire: za wkład, doświadczenie, bezcenne rady i znajomość tematyki "informatycznej" |
to i ja się podpiszę pod tym choć osobiście jeszcze kolegi nie poznałem bo jak Monia pisze tak na spoty jeździ
gulgulq - 06-01-2009, 06:21
Monia napisał/a: | Yhymmmm gulgulq, mój nick koło Twojego też ładnie by wyglądał
|
hih ... to zabrzmiało jak propozycja małżeństwa klubowego
Monia - 06-01-2009, 10:32
gulgulq, No wiesz co noo ejjj bez przesady toż to pomoc w czystej ( % ) postaci miała być
facek - 06-01-2009, 21:30
Popieram propozycję Saphire.
Propozycja Moni też interesująca zwłaszcza dla Gulgulq - to dopiero by był spocik
rosomak1983 - 07-01-2009, 00:29
Jestem za tym zeby Monia była moderatorem. Bedzie ciekawie
saphire - 07-01-2009, 15:11
Ja jestem ostatnio mocno zarobiony bo robię właśnie wdrożenie ogólnopolskie pewnego systemu informatycznego więc jeśli już to tylko w kryzysowych awaryjnych sytuacjach mógłbym coś lub kogoś zmoderować więc lepiej szukajcie kogoś "luźniejszego"...
Ledwie chwilę dziennie mam na potrenowanie jeżdżenia na torze więc i na forum bywam chwilowo tylko chwilę co parę dni. Może po wdrożeniu będzie trochę więcej czasu ale wole niczego nie obiecywać.
Ja jestem za Monią
Hiszpan - 07-01-2009, 22:25
Hmmm
Sam też miałem głosować na Bartka lub Monię
Skoro Bartek z braku czasu nie da rady - mam problem z głowy
Jestem za Monią
Monia - 08-01-2009, 00:13
Ja też odpadam
Myślę, że nas obecny Moderator sam sobie świetnie radzi.
gulgulq - 08-01-2009, 06:37
no to ja juz nie wiem kto chce a kto nie ??
Hiszpan - 08-01-2009, 11:25
gulgulq, jeżeli koniecznie potrzebujesz pomocy to może masz inne propozycje, ale...
Monia napisał/a: | Myślę, że nas obecny Moderator sam sobie świetnie radzi | Do tej pory był praktycznie jeden moderator i tak jak napisała Monia radził sobie.
I nikt na niego nie narzekał... no może poza tym, że na każdym spocie się objadał - co zostało udokumentowane
rosomak1983 - 08-01-2009, 13:55
PS a co robi taki moderator? Monia czemu nie chcesz?
PIeTroUD - 08-01-2009, 13:57
rosomak1983 napisał/a: | PS a co robi taki moderator? |
Moderatoruje :D:D usuwasz posy edytujesz mozesz przenosic posty itp ....
Az tak wiele chyba sie nei dzieje na podkarpaciu byscie nie dawali sobie rady....
gulgulq - 08-01-2009, 14:11
jeszcze ewentualnie może dawać redbary czyli ostrzeżenia
dodaje nowych userów do grupy podkarpackiej
pisze masową korespondencje
itp .
akurat w podkarpaciu faktycznie niema dużo pracy, ale czasem ja mogę być zarobiony -tez mi się szykuje kilka dużych projektów w najbliższym czasie i wtedy pasuje żeby mnie ktoś zastąpił
Hiszpano - może ty dokoptujesz ?
|
|
|