To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Galant-PILNE

maciek1721 - 05-01-2009, 10:05
Temat postu: Galant-PILNE
Mam Problem z Kontrolkami w Galancie. w trakcie jazdy swieca mi się kntrolki, od akumulatora i jeszcze jedna pomarańczowa( możliwe, ze od poziomu płynów)
u mnie mróz, wiec nie wiem, czy to jakies zwracie, czy poważny problem, ale samochód jezdzi od i odpala bez problemu mimo tych nieszczęsnych kontolek.
Czym to może byc spowodowane?? czy mam sie bardzo tym przejmowac?? tym bardziej, ze wlasnie mialam jechac na narty??

szpala85 - 05-01-2009, 11:32

alternator siedzi ????

miałem tak samo w Colcie ... kontrolka akumulatora sie swieciła oraz kontrolka od ABS-u (taka Pomarańczowa) ...... i nie było ładowania .... auto jezdziło/odpalało normalnie tylko że na akumulatorze ..... :wink:

maciek1721 - 05-01-2009, 13:56

Okazało się, że w ogóle nie ładuje, wiec z wyjazdu nici, czekam teraz na wiesci od elektryka, czy to jakis bardzo poważny problem, czy tylko troche roboty. dziekuje i pozdrawiam
szpala85 - 05-01-2009, 20:02

czyli alternator padł ... tak myślałem .... :wink:
u mnie dokładnie padnięty był regulator napięcia ...

Pozdrawiam

maciek1721 - 16-01-2009, 16:48

Hej...dzięki za wsparcie. W mikusiu siedzi już nowy alternator i dobrze się sprawuje...jak na razie. pozdro.
Marti - 16-01-2009, 22:28

Kol maciek1721 pytania tego typu powinny być zadawane w dziale dotyczącym konkretnego modelu - tak się przyjęło. Pozdrawiam