Off Topic - Mam nadzieje ze mi wybaczycie....
Anonymous - 08-06-2006, 11:34 Temat postu: Mam nadzieje ze mi wybaczycie.... niektorzy z Was wiedza ze jade do Danii - za 9 dni. po licznych perturbacjach z ojcem wyszlo
na to ze nie moge jechac Galantem powody glupie, ale wiadomo jaka bywa dyskusja z emerytem.
z kalkulacji wyszlo na to ze jesli ojciec Magdy nas zawiezie i wroci (sam) a potem po nas przyjedzie
to tracimy na tym kafla (tysiac zl). troche sporo. takze po wielu dniach poszukiwan kupilismy sobie
auto Znajomy (likwidator szkod komunikacyjnych) byl autko obejrzec wczesniej - i powiedzial
zebysmy szykowali kase. i tak oto stalem sie wlascicielem... Golfa II 89' 1.6 benz z Kat.
za auto dalem 2,9tys - nie bite, rdza go specjalnie nie wpieprza wiec po powrocie z Danii
elegancko go wymyje, posprzatam i sprzedam za wiecej
mam nadzieje ze mi wybaczycie
nazwalem go Andrzej zeby sie z nim nie zwiazac emocjonalnie
akbi - 08-06-2006, 11:45
Jak po powrocie sprzedasz Andrzeja to nie ma sprawy
Krzyzak - 08-06-2006, 12:02
to przyjeżdżaj - popalimy gumy (w golfie oczywiście)
ps. a tico odpadło?
Anonymous - 08-06-2006, 12:06
wlasnie sie zastanawiam ostatnio co to za opisy u Ciebie...
dobre imie
Matejko - 08-06-2006, 14:31
Cytat: | elegancko go wymyje, posprzatam i sprzedam za wiecej |
zostaw zrobimy zrzute na zlocie i jak krzyzak napisal popalimy gumy, popalimy golfa - jak na ich zlotach no
kochajj - 08-06-2006, 14:46
Matejko napisał/a: | Cytat: | elegancko go wymyje, posprzatam i sprzedam za wiecej |
zostaw zrobimy zrzute na zlocie i jak krzyzak napisal popalimy gumy, popalimy golfa - jak na ich zlotach no |
a na koniec i tak sprzeda sie... "stan igła"
akbi - 08-06-2006, 14:47
kochajj napisał/a: | Matejko napisał/a: | Cytat: | elegancko go wymyje, posprzatam i sprzedam za wiecej |
zostaw zrobimy zrzute na zlocie i jak krzyzak napisal popalimy gumy, popalimy golfa - jak na ich zlotach no |
a na koniec i tak sprzeda sie... "stan igła" |
i bezwypadkowy oczywiście
Grześku - 08-06-2006, 15:38
akbi napisał/a: | i bezwypadkowy oczywiście |
co będzie w zupełności zgodne z prawdą.
Jako bonus: podgrzewane fotele - zobacz Pan, jeszcze ciepłe
Rafal_Szczecin - 08-06-2006, 15:41
Grześku napisał/a: | Jako bonus: podgrzewane fotele - zobacz Pan, jeszcze ciepłe |
tak grzeja ze as sie dymi
Anonymous - 08-06-2006, 15:48
kupno auta w trakcie sesji to jeden z najglupszych pomyslow...
latac po tych urzedach i wogole - mozna sie mowiac brzydko zesrac!
wie ktos czy mozna za granice wyjezdzac na miekkim dowodzie?
Krzyzak - 08-06-2006, 15:52
adams12 napisał/a: | wie ktos czy mozna za granice wyjezdzac na miekkim dowodzie? |
co masz na myśli? bo ja teraz jeździłem po europie jeszcze z czarnymi blachami i starym (z 2000 r) dowodem - żadnych problemów
Anonymous - 08-06-2006, 16:07
no bo jak bede rejestrowal dostane juz normalne tablice ale dowod jeszcze "miekki"
po 30 dniach moge sie zglosic dopiero po "twardy" bo auto jest z innego powiatu.
Hubeeert - 08-06-2006, 16:19
adams12 napisał/a: | wie ktos czy mozna za granice wyjezdzac na miekkim dowodzie |
Można
josie - 08-06-2006, 16:52
adams12 napisał/a: | nazwalem go Andrzej |
He he, żeby golfa moim imieniem nazywać
Zarzuć jakąś fote tego "Andrzeja"
Anonymous - 08-06-2006, 17:34
aaaaaaaa...dres wagen teraz to nie zostaje nic innego jak zapisac sie do klubu vw http://forum.vwgolf.pl
|
|
|