To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Mitsubishi Galant 2.5 V6 czy HONDA ACCORD 2.2 VTEC Type-R

DamianDXi - 06-01-2009, 16:33
Temat postu: Mitsubishi Galant 2.5 V6 czy HONDA ACCORD 2.2 VTEC Type-R
Koledzy, prosze Was o doradztwo, co kupić z podanych aut w temacie i w opisie tematu(nie zmieściło się w temacie)... Cena jest prawie podoba najdroższym autem z tych 4 fur jest HONDA...

Prosze pomóżcie - doradźcie, podajcie wady i zalety danych Aut...

Dzięki z Góry!
Pozdrawiam DamianDXi...

Matik608 - 06-01-2009, 16:35

ten temat to chyba podchodzi pod dzial chce kupic Galanta.... http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=86
DamianDXi - 06-01-2009, 16:38

Oooo to przepraszam... Jak widać jestem nowy i nie wiem zabardzo gdzie co jest...
To teraz co mam zostawić ten temat tu czy przenieść go tam :?:

Matik608 - 06-01-2009, 16:42

no Ty to przeniesc raczej nie mozesz:) moderator przeniesie lub usunie :D
Matejko - 06-01-2009, 17:02

przeciez to 4 rozne auta
Mitsubishi Galant 2.5 V6 czy HONDA ACCORD 2.2 VTEC Type-R
czy Opel Vectra 2.5 V6 czy Volvo S40 2.0T
sprecyzuj bardziej do czego chcesz to auto i co od niego oczekujesz - bo np oprocz accorda pozostale 3 to poprostu szybkie komfortowe auta, a accord to juz raczej typowo sportowe auto(ze zwyklym accordem laczy go tylko wyglad nadwozia, technologicznie sa to 2 rozne auta)

tommyc1 - 06-01-2009, 17:04

zestawienie niekompletne: zabraklo audi R4 oraz bmw M5 :lol:
DamianDXi - 06-01-2009, 17:13

Matejko napisał/a:
przeciez to 4 rozne auta
Mitsubishi Galant 2.5 V6 czy HONDA ACCORD 2.2 VTEC Type-R
czy Opel Vectra 2.5 V6 czy Volvo S40 2.0T
sprecyzuj bardziej do czego chcesz to auto i co od niego oczekujesz - bo np oprocz accorda pozostale 3 to poprostu szybkie komfortowe auta, a accord to juz raczej typowo sportowe auto(ze zwyklym accordem laczy go tylko wyglad nadwozia, technologicznie sa to 2 rozne auta)

Kolego tak jak napisałeś chodzi mi o Auto bardziej sportowe, chce mieć pod maską kilkadziesiąt:
- dobrych,
- mocnych,
- masywnych,
- wytrzymałych,
- miłych,
- komfortowych KONI :)
A VECTRE dlatego dałem ponieważ NIEMIECKIE (Mimo, że jużd dawna należy do GM)...
Jestem młody i chce i musze mieć pod nogą dużo frajdy - w głowie też mam, więc rozumiecie:)

swinks_UK - 06-01-2009, 17:55

1. Ciekaw jestem skąd tajkie skojarzenie "Opel - niemieckie". Przecież do rzeczywistości się to ma nijak. Badziewnie zrobione tanie auta (po 3 latach sie sypie bardziej od Fiata, a niemieckich części może tam 10%). To jest tani amerykański wypust na EU i tyle. Bez obrazy potencjalnych właścicieli, ale taka jest opinia o tej marce w UK.

2. Kup lepiej coś mniejszego z wieloma kucami (nie zapominaj że czynnik masa/moc ma istotne znaczenie), bo i tak na opłaty możesz nie wyrobić. Mam na myśli tańsze:
- Honda Civic type-R
- MG ZR 160+ lub 180+
- Golf GTI

3. A jak masz rzeczywiście nadmiar gotówki to kup sobie Nissana Skyline GTR lub mniejsze EVO VI - IX.

Ogólnie nasz Galant nijak ma się do twoich oczekiwań, więc... :butthead:

Anonymous - 06-01-2009, 18:03

Honda :)
Matejko - 06-01-2009, 19:46

DamianDXi napisał/a:
A VECTRE dlatego dałem ponieważ NIEMIECKIE

aha no to vectra wypada pierwsza z zestawienia, galant do dupowoz, chociaz w odpowiednich rekach potrafi pokazac pazur, volvo s40 - 2.0t ciezko ocenic o ktorej ci chodzi, ale mniejsza o to, z tych wymienionych tylko i jedynie A-t-r ;)

DamianDXi - 06-01-2009, 21:06

Matejko napisał/a:
DamianDXi napisał/a:
A VECTRE dlatego dałem ponieważ NIEMIECKIE

aha no to vectra wypada pierwsza z zestawienia, galant do dupowoz, chociaz w odpowiednich rekach potrafi pokazac pazur, volvo s40 - 2.0t ciezko ocenic o ktorej ci chodzi, ale mniejsza o to, z tych wymienionych tylko i jedynie A-t-r ;)

Dlaczego wypada pierwsza :?: to co ona taka zła jest ?

pawlos - 06-01-2009, 21:22

miałem omege mv6 -potwierdzam że Opel nijak się ma do Gala chodz był bardziej komfortowy i szybszy po 2 miesiacach użytkowania wylądował na otomoto :)
Vectra pewnie będzie jeszcze bardziej badziewiacka .

pozdrawiam

DamianDXi - 06-01-2009, 21:26

pawlos napisał/a:
miałem omege mv6 -potwierdzam że Opel nijak się ma do Gala chodz był bardziej komfortowy i szybszy po 2 miesiacach użytkowania wylądował na otomoto :)
Vectra pewnie będzie jeszcze bardziej badziewiacka .

pozdrawiam

No wiesz OMEGA, a VECTRA co torche co innego... ja tam do VECTRY nic nie mam, ale chyba jednak przekonałem się do ATR :) ... i może jeszcze bym sobie TURBO włożył pod maske :) ...

Matejko - 06-01-2009, 22:25

DamianDXi napisał/a:
Dlaczego wypada pierwsza

bo niemiecka

DamianDXi - 06-01-2009, 22:37

Matejko napisał/a:
DamianDXi napisał/a:
Dlaczego wypada pierwsza

bo niemiecka

no, ale przeciesz niemieckie maszyny to dobre są to dlaczego tak źle o nich mówicie :?: