To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Kolega Polsaler

arekp - 08-06-2006, 22:33
Temat postu: Kolega Polsaler
Gdyby ktos probowal kontaktowac sie z nim przez GG to uprzedzam, ze w ramach losowania i dlugiej nieobecnosci w sieci wyzej wspomnianego jego numerek 5422795 przypadl komus innemu.

Mozecie wykasowac go z list kontaktowych.

Rafal_Szczecin - 08-06-2006, 22:46

heh wlasnie probowalem , jakis gowniarz zajol jego nr gg, wogule chlopaczyna nic nie orientuje, jak sie zapytalem czy to szymon j ... to odpowiedzial ze tak, ale nie kminil o co chodzi z siersiciuchami itp . mozna wykasowac jego nr gg :(
igi - 09-06-2006, 07:48

no to kasujemy numer gg :)

Arku a nr telefonu ten co jest wAssistance to aktualny? Tak na wszelki wypadunek pytam

Grześku - 09-06-2006, 09:09

igi napisał/a:
a nr telefonu ten co jest wAssistance to aktualny?

nr telefonu aktualny, Szyma nie ma dostępu do sieci (durny BlueConnect ;) ), nie logował się i dlatego głupie gg zabrało mu numer.
Przez telefon rozmawiałem z nim w środe - żyje i ma się dobrze. Kupił nawet fajny TV z okazji MŚ 8)

polsaler - 20-06-2006, 11:24

Faktycznie żyję i mam się dobrze choć brak mi dostępu do sieci ( piexxxxxxy blue connect) i przez to nie za często mogę śledzić forum . Co do GG to faktycznie mój numerek przepadł ale telefon został ten sam ( 604126078 ) jest jeszxcze mail ( polsaler@gmail.com) .

P.S. Grześku faktycznie TV jest wypaśny tylko mógłbyś zalecieć i poustawiać mi to i owo :)

JCH - 20-06-2006, 12:43

polsaler napisał/a:
( piexxxxxxy blue connect)

No co Ty :?: :shock:
Ja przez ok. rok leciałem na GPRS-ie i jakoś zaczytywałem te wszystkie foty ;) Jak Kordian zapodał zdjęcia Celeste i innych nietypowych Miśków to kawę zdążyłem zaparzyć .....
A blueconnect to po EDGE przecież chodzi ..... czyli teoretycznie 4 razy szybciej.
A takie to usrojstwo zmyślne miało być .... :lol: :lol: :lol: amerykańckie ;)

akbi - 20-06-2006, 12:50

JCH napisał/a:
A blueconnect to po EDGE przecież chodzi

ale w Lublinie chyba jeszcze nie ma zasięgu Edga :) i leci na gprsie pewnie :mrgreen:

polsaler - 20-06-2006, 12:57

Dokładnie tak jest leci po GPRS i przez to jest straszne szambo !! Ale mało tego bardzo często się zawieszał ( tak raz na 3 godziny ) i wtedy to już tylko restart laptopa pomagał i to mnie najbardziej wku.......... bo już prawie pocztę odebrał ( po 46 minutach ) i nagle trach ! I co ?! I ... wy...rwałem chwasta :)
arekp - 20-06-2006, 15:25

A jak sie ma sprawa w ktorej do Ciebie wczoraj (poniedzialek) dzwonilem?
Grześku - 21-06-2006, 15:08

akbi napisał/a:
ale w Lublinie chyba jeszcze nie ma zasięgu Edga

a jusz Ci, a jest, a działa.
A we wrześniu imć UMTS do nas zawita, a co! :mrgreen: