EVO Ogólne - List najbrzydszych samochodów
Hiszpan - 10-01-2009, 11:46 Temat postu: List najbrzydszych samochodów
onet.pl napisał/a: | Brytyjski dziennik "The Daily Telegraph" opublikował ranking najbrzydszych samochodów wszech czasów. Zestawienie powstało w oparciu o głosowanie czytelników, którzy mieli możliwość wskazania dowolnie wybranego auta z całej historii motoryzacji. Ostatecznie powstał ranking obejmujący setkę najbrzydszych aut wszech czasów. Prezentujemy najciekawsze pozycje z zestawienia, w którym nie zabrakło nawet samochodów z Polski! |
onet.pl napisał/a: | 72. FSO Syrena
Komentarz "The Daily Telegraph": Nie zebrała równie dużo głosów co Polonez, ale przypuszczamy, że stało się tak tylko dlatego, że jest mniej znana. | To jestem wstanie zrozumieć.
onet.pl napisał/a: | 54. FSO Polonez
Komentarz "The Daily Telegraph": Niezależnie od tego jak świeżą karoserię otrzyma, pod jego skórą wciąż będzie można znaleźć Fiata 125p. | To też.
onet.pl napisał/a: | 84. Mitsubishi Lancer Evo
Komentarz "The Daily Telegraph": Czy naprawdę potrzebujesz, by spojlery dociskały auto do nawierzchni z wielką siła, gdy podróżujesz autostradą przez miasto słynące z produkcji sera? | Ale to
Nigdy nie zrozumiem wyspiarzy i ich poczucia humoru
Dodam, że 84-te miejsce to przed Fiatem Doblo, Fordem Sierra czy (o mały włos) Yugo (76 miejsce)
Jedynym plusem jest fakt, że nowa Impreza dostała 38 miejsce
A tu link do całego zamieszania
http://moto.onet.pl/11148...eria_media.html
michalp - 10-01-2009, 12:39
Takie tam brytyjskie rankingi... Czy naród z taką kuchnią ma moralne prawo wypowiadać się w kwestii piękna...?
A Poldek z początków produkcji to całkiem ładny samochód.
Jogurt - 11-01-2009, 18:56
michalp napisał/a: | A Poldek z początków produkcji to całkiem ładny samochód. | a syrena co? nieładna?
kristof - 11-01-2009, 20:17
michalp napisał/a: | A Poldek z początków produkcji to całkiem ładny samochód. |
Zgadzam się w 50% osobiście uważam że tak przejściowa wersja która miała jeszcze okrągłe ślepia z przodu i hmm..te można powiedzieć współczesne światła tylne, najciekawiej się prezentowała ale to jest prywatne zdanie...
a co do EVO to faktycznie jakiś nieudany żart, osobiście X uważam za najładniejsze auto ostatnich 10lat i tego zdania nie zmienię
docencik87 - 05-02-2009, 15:50
onet.pl napisał/a: | 3. SsangYong Rodius
Komentarz "The Daily Telegraph": Upraszczając można powiedzieć, że styliści Rodiusa chcieli nadać karoserii samochodu piękno luksusowego jachtu. W celu dokonania obiektywnej oceny projektantów należałoby wysłać wszystkie wyprodukowane egzemplarze na środkowy Atlantyk, a następnie wrzucić je do morza. |
Ja jestem za . Chociaż Pontiac z 1 miejsca też nie jest za urodziwy
Uwex - 06-02-2009, 18:13
Piękno - rzecz gustu , a tego z kolei podobno się nie ocenia , więc cały ranking trochę bez sensu ! A do tego jeszcze zrobiony przez angoli .
nabassu - 06-07-2009, 22:05
EVO X niestety zerznal swialta tylnie z alfy, ale jeszcze postanowil je poobracac. moim zdaniem tyl tego auta to tragedia.
z przodu za to jest sliczny, bo to w koncu nastepca galanta :> (mowicie co chcecie, dla mnie to galant fortis a nie lancer :>)
mbo - 02-09-2009, 10:28
michalp napisał/a: | Takie tam brytyjskie rankingi... Czy naród z taką kuchnią ma moralne prawo wypowiadać się w kwestii piękna...? |
O ich kobietach nie wspomnę...
racer1972 - 01-05-2010, 00:05
Nie przejmowałbym się rankingami z UK... Są zrozumiałe tylko dla dżemojadów
banzajek - 01-05-2010, 01:24
nabassu napisał/a: | EVO X niestety zerznal swialta tylnie z alfy, ale jeszcze postanowil je poobracac. moim zdaniem tyl tego auta to tragedia.
z przodu za to jest sliczny, bo to w koncu nastepca galanta :> (mowicie co chcecie, dla mnie to galant fortis a nie lancer :>)
_________________ | się nasz off-top rozpanoszył i myśli że za plecami naszymi go nie wykryjemy ;D Ale co racja to racja ;D Przód X jest podobny to tego paskudztwa Nabassu Co do tyłu to alfa , lexus IS i pewnie jeszcze pare aut bym znalazł z podobną dupką Ale one tak szybko nie znikają z pola widzenia
nabassu - 01-05-2010, 12:13
se zobacz kiedy sie zarejestrowalem
musze swojemu wiecej agresora zapodac na ryj. wywale te haluksy i zrobie siatex
banzajek - 01-05-2010, 12:20
Byleby z tego druteks nie wyszedł Musisz jakiś spoiler sobie na klapę wrzucić. Mam już jeden dla Ciebie : http://allegro.pl/item995...uper_sport.html a jak za drogi to masz tez wersje profi : http://allegro.pl/item1004918450_spoiler.html
lombard - 05-07-2010, 13:45
Ja pierdacze ten z 2 linka to musi strasznie hardcorowo w glebe dociskać . No i zamontowany na tej pokazowej vectrze idealnie w poziomie
|
|
|