To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

EVO Ogólne - List najbrzydszych samochodów

Hiszpan - 10-01-2009, 11:46
Temat postu: List najbrzydszych samochodów
onet.pl napisał/a:
Brytyjski dziennik "The Daily Telegraph" opublikował ranking najbrzydszych samochodów wszech czasów. Zestawienie powstało w oparciu o głosowanie czytelników, którzy mieli możliwość wskazania dowolnie wybranego auta z całej historii motoryzacji. Ostatecznie powstał ranking obejmujący setkę najbrzydszych aut wszech czasów. Prezentujemy najciekawsze pozycje z zestawienia, w którym nie zabrakło nawet samochodów z Polski!

onet.pl napisał/a:
72. FSO Syrena
Komentarz "The Daily Telegraph": Nie zebrała równie dużo głosów co Polonez, ale przypuszczamy, że stało się tak tylko dlatego, że jest mniej znana.
To jestem wstanie zrozumieć.
onet.pl napisał/a:
54. FSO Polonez
Komentarz "The Daily Telegraph": Niezależnie od tego jak świeżą karoserię otrzyma, pod jego skórą wciąż będzie można znaleźć Fiata 125p.
To też.
onet.pl napisał/a:
84. Mitsubishi Lancer Evo
Komentarz "The Daily Telegraph": Czy naprawdę potrzebujesz, by spojlery dociskały auto do nawierzchni z wielką siła, gdy podróżujesz autostradą przez miasto słynące z produkcji sera?
Ale to :shock: :shock: :shock:
Nigdy nie zrozumiem wyspiarzy i ich poczucia humoru :doubt:
Dodam, że 84-te miejsce to przed Fiatem Doblo, Fordem Sierra czy (o mały włos) Yugo (76 miejsce)
Jedynym plusem jest fakt, że nowa Impreza dostała 38 miejsce ;)

A tu link do całego zamieszania ;)
http://moto.onet.pl/11148...eria_media.html

michalp - 10-01-2009, 12:39

Takie tam brytyjskie rankingi... Czy naród z taką kuchnią ma moralne prawo wypowiadać się w kwestii piękna...?

A Poldek z początków produkcji to całkiem ładny samochód.

Jogurt - 11-01-2009, 18:56

michalp napisał/a:
a syrena co? nieładna?
kristof - 11-01-2009, 20:17

michalp napisał/a:

Zgadzam się w 50% :P osobiście uważam że tak przejściowa wersja która miała jeszcze okrągłe ślepia z przodu i hmm..te można powiedzieć współczesne światła tylne, najciekawiej się prezentowała :) ale to jest prywatne zdanie...
a co do EVO to faktycznie jakiś nieudany żart, osobiście X uważam za najładniejsze auto ostatnich 10lat i tego zdania nie zmienię

docencik87 - 05-02-2009, 15:50

onet.pl napisał/a:
3. SsangYong Rodius
Komentarz "The Daily Telegraph": Upraszczając można powiedzieć, że styliści Rodiusa chcieli nadać karoserii samochodu piękno luksusowego jachtu. W celu dokonania obiektywnej oceny projektantów należałoby wysłać wszystkie wyprodukowane egzemplarze na środkowy Atlantyk, a następnie wrzucić je do morza.

Ja jestem za :D . Chociaż Pontiac z 1 miejsca też nie jest za urodziwy :D

Uwex - 06-02-2009, 18:13

Piękno - rzecz gustu , a tego z kolei podobno się nie ocenia , więc cały ranking trochę bez sensu ! A do tego jeszcze zrobiony przez angoli .
nabassu - 06-07-2009, 22:05

EVO X niestety zerznal swialta tylnie z alfy, ale jeszcze postanowil je poobracac. moim zdaniem tyl tego auta to tragedia.
z przodu za to jest sliczny, bo to w koncu nastepca galanta :> (mowicie co chcecie, dla mnie to galant fortis a nie lancer :>)

mbo - 02-09-2009, 10:28

michalp napisał/a:
Takie tam brytyjskie rankingi... Czy naród z taką kuchnią ma moralne prawo wypowiadać się w kwestii piękna...?

O ich kobietach nie wspomnę... :P

racer1972 - 01-05-2010, 00:05

Nie przejmowałbym się rankingami z UK... Są zrozumiałe tylko dla dżemojadów :badgrin:
banzajek - 01-05-2010, 01:24

nabassu napisał/a:
EVO X niestety zerznal swialta tylnie z alfy, ale jeszcze postanowil je poobracac. moim zdaniem tyl tego auta to tragedia.
z przodu za to jest sliczny, bo to w koncu nastepca galanta :> (mowicie co chcecie, dla mnie to galant fortis a nie lancer :>)
się nasz off-top rozpanoszył i myśli że za plecami naszymi go nie wykryjemy ;D Ale co racja to racja ;D Przód X jest podobny to tego paskudztwa Nabassu :D Co do tyłu to alfa , lexus IS i pewnie jeszcze pare aut bym znalazł z podobną dupką :D Ale one tak szybko nie znikają z pola widzenia :P
nabassu - 01-05-2010, 12:13

se zobacz kiedy sie zarejestrowalem :D
musze swojemu wiecej agresora zapodac na ryj. wywale te haluksy i zrobie siatex :)

banzajek - 01-05-2010, 12:20

Byleby z tego druteks nie wyszedł :) Musisz jakiś spoiler sobie na klapę wrzucić. Mam już jeden dla Ciebie : http://allegro.pl/item995...uper_sport.html a jak za drogi to masz tez wersje profi : http://allegro.pl/item1004918450_spoiler.html
lombard - 05-07-2010, 13:45

:shock: Ja pierdacze ten z 2 linka to musi strasznie hardcorowo w glebe dociskać :D :wink: . No i zamontowany na tej pokazowej vectrze idealnie w poziomie :oops: