Pajero Ogólne - Pajero I z Anglii
FiStaszek - 14-01-2009, 19:38 Temat postu: Pajero I z Anglii Witam
Jak w temacie Szukam Pajero I 2,5 w Anglii Mam sporo do wymiany w mojej pojarce i chyba taniej wyjdzie mi zakup na wyspach
Anonymous - 14-01-2009, 22:09
Dobry pomysł !! Czasem sie trafia okazja ze za cenę samego silnika (na znanym nam portalu interetowym) można kupić cała pojarke. Teoretycznie możesz przeżucic wszystko włącznie z ramą, bo wątpliwe jest aby po takim czasie były tam czytelne numery. A tak tą zakupiona możesz sobie wypiaskować, pomalować i śmigasz następne paręnaście lat
gogo24 - 14-01-2009, 22:57
A czasami sie trafia(oczywiscie na znanym portalu aukcyjnym) ze druga pojarka jest gratis.
zbyszekm2 - 14-01-2009, 23:46 Temat postu: Re: Pajero I z Anglii
FiStaszek napisał/a: | Witam
Jak w temacie Szukam Pajero I 2,5 w Anglii Mam sporo do wymiany w mojej pojarce i chyba taniej wyjdzie mi zakup na wyspach |
A myślisz, że auta z wyspy są w lepszym stanie? Pooglądasz to zobaczysz jak potrafi być zgnite auto.
gogo24 - 15-01-2009, 11:26 Temat postu: Re: Pajero I z Anglii
zbyszekm2 napisał/a: | FiStaszek napisał/a: | Witam
Jak w temacie Szukam Pajero I 2,5 w Anglii Mam sporo do wymiany w mojej pojarce i chyba taniej wyjdzie mi zakup na wyspach |
A myślisz, że auta z wyspy są w lepszym stanie? Pooglądasz to zobaczysz jak potrafi być zgnite auto. |
Niestety Pojarki w I budzie maja duze sklonnosci do gnicia. Jak znajdziesz jakas ze zdrowymi blachami to znaczy ze po remoncie jest(dobrze bo samemu nie trzeba sie z tym meczyc) ale oczywiscie za ten luksus trzeba wiecej zaplacic
FiStaszek - 16-01-2009, 09:26
ale ja nie szukam Pajero ze względu na blachy bo te mam zdrowe chodzi mi o podzespoły Głównie silnik i skrzynia
@gogo24 możesz mi podesłać na priv adres tajemniczego portalu skoro jego nazwa nie pojawiła się w poście?
PiotrBe - 11-03-2009, 22:07
to i ja bym poprosił, i pytanie od razu, jak zorganizowac transport?? Bo wydaje mi sie, że laweta troche dużo wyniesie?
JJK - 11-03-2009, 23:53
Fakt terenówki na wyspach są raczej pogniłe i to dość mocno( nie wiem jak w angli ale w ie oglądałam dużo i nie wyglądało to ciekawie. Ja sama ze swoim jeździłam do takiej wielkiej suszarni do drewna i tam go wietrzyłam i suszyłam.
Fakt auta są teraz bardzo tanie i jest ich dużo, to bobry moment na zakup ale nie na sprzedaż sama się z tym borykam.
A najłatwiej to chyba przylecieć i wrócić do polski kupionym autem.
błażej - 17-03-2009, 21:29
mieszkam w angli i tu kupiłem moje pajero i jestem bardzo zadowolony ,jest w dogrym stanie . tu naprawde można kupić za nie duże pieniądze misiaczka a części np. pompa paliwowa rozrusznik interkoler to kupiłem z zezłomowanych aut na pobliskim szrocie na wymiane za 100 funtów . pozdrawiam
lolek100 - 19-05-2009, 23:49
witam sam mam 2 sztuki pajero II angliki na części, blacharka troche skorodowana, ale trechniczne idealne, dlatego warto wziąść angola na części, ale pajero I angielski i euroipejski maja podobna cena na allegro, bo to juz stare auta
ja mam co prawda I z '91 w ładnym stane, ale jak mi padł reduktor, to kupiłem 2 angole na części
mojeautko - 05-06-2009, 18:46
witam jestem tu mowy poda mi ktos adres tajemniczego poltalu mam pajero 1 potrzebuje czensci z gory dzienki
Mighn - 05-06-2009, 21:27
Od razu mówie - ceny starych autek w UK poszły w górę - bo za stare autko dostajesz 2000 funciaków przy zezłomowaniu i kupieniu nowego (są pewne ograniczenia, ale...) więc ludziska niechętnie sprzedają poniżej 2K funtów, co już jest spora ceną (bo dało się parę miesięcy temu Shoguna 1 kupić poniżej 500 funtów - i to w całkiem niezłym stanie)
|
|
|