To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Znalazłem sobie Gala, warto go kupić?

morosophem - 17-01-2009, 00:18
Temat postu: [EAx 97-04] Znalazłem sobie Gala, warto go kupić?
Witam.
Moi drodzy, proszę o Waszą fachową radę w ocenie Galanta:
http://www.autoscout24.pl...id=vyhyllzhvfxa
Mam pewne wątpliwości co do niego. Przód ma od Elegance a na tylniej klapie posiada spojler jak w Sporcie. Nie wiem czy nie oberwał czasem z jakiejś strony. W opisie nie ma takich rzeczy jak kontrola trakcji czy parktronick. Jaki to może być model Gala i jakie może mieć wyposażenie. Jeśli ktoś może mi pomóc to będę dozgonnie wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich.

pawliku - 17-01-2009, 00:29

Witaj Ten Gal był już opisywalny w jednym temacie.
morosophem napisał/a:
Przód ma od Elegance a na tylniej klapie posiada spojler jak w Sporcie
Można było wybrać pewnie z opcji spojler ale mógł być bity bo witać tam wgniotkę ale nie jestem pewien.
morosophem napisał/a:
Jaki to może być model Gala
Jest to Elegance.
morosophem napisał/a:
jakie może mieć wyposażenie.
widać że ma climatronic, 4 Jaśki.
morosophem - 17-01-2009, 14:10

Przewertowałem wszystkie linki i opinie na temat Gali w temacie kupna od 2007 i nie mogę znaleźć tego konkretnego modelu. Może pamiętasz gdzie był opisywany? Dzięki za opinię. Proszę o jeszcze, bo naprawdę się napaliłem na Gala a to jedyny rozsądny egzemplarz. Co prawda szukam V6 w full opcji ze skórą i TIP-Tronic około 2001 ale jakoś ich brak albo mają kierownicę nie z tej strony (sic!). Oglądam i czytam o tym modelu od roku, chciałbym zdobyć model do dopieszczenia i długiej exploatacji. Pozdrawiam.
pawliku - 17-01-2009, 14:21

morosophem napisał/a:
Dzięki za opinię. Proszę o jeszcze
Samochodzik dobry dużo kasy w niego się nie wkłada ale zależy też jaki egzemplarz zakupisz :)

Jak będziesz kupował to zwróć uwagę na kierownicę mieszek i gałkę zmiany biegów. czy nie są za bardzo wytarte. ten przebieg jest jak na rocznik wydeje się byc ok .zwróć też uwagę na nadkola bo mogą być zkorodowane, i na zawiechę czy nic nie stuka i nie puka.
morosophem napisał/a:
Może pamiętasz gdzie był opisywany?
a sie chyba pomyliłem bo o nim wspominałem w jednym z tematów ale nic o nim nie napisałem :oops:
morosophem napisał/a:
kierownicę nie z tej strony
możesz również zrobić swapa ale bardziej już opłacało by się sciągnąć VR-4 do tego :) :twisted:

morosophem napisał/a:
długiej exploatacji. Pozdrawiam.
Jak będzziesz oglądał inne aukcje a będzie napisane że samochód dużo przejechał to sie nie przejmuj tym bo te silniki wytrzymują bardzo dużo kilometrów.