Off Topic - "EKSTREMALNA KASIA"...
Patryk23 - 17-01-2009, 13:03 Temat postu: "EKSTREMALNA KASIA"... Witam... mam problem... szukałem już chyba wszędzie filmu/programu "EKSTREMALNA KASIA"... nie mogę go nigdzie znaleźć a jest mi on bardzo potrzebny... byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś podał mi stronę/link gdzie mógłbym ściągnąć ten film... lub kupić
Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam... Patryk
(nie wiedziałem gdzie umieścić ten wątek... więc jak jest źle to proszę go przenieść )
stary alfer - 17-01-2009, 13:27
Patryk23 napisał/a: | EKSTREMALNA KASIA |
Masz na myśli Pakosińską?
Patryk23 - 17-01-2009, 13:42
ooo... widzisz... a można? a można? xDD
Marcino - 17-01-2009, 14:27
A co to jest za Kasia i do tego extremalna. Pierwsze słyszę.:)
Patryk23 - 17-01-2009, 14:32
Gwiazda Kabaretu Moralnego Niepokoju, Katarzyna Pakosińska, próbuje swoich sił w zupełnie nowych dla siebie dziedzinach.
Gwiazda Kabaretu Moralnego Niepokoju, Katarzyna Pakosińska, próbuje swoich sił w zupełnie nowych dla siebie dziedzinach. Tym razem pierwszy raz w życiu siada za kierownicą samochodu terenowego. Ma dwa dni, by nauczyć się jazdy w lesie, po błocie, w koleinach podjazdów i zjazdów. Towarzyszy jej Sławomir Makaruk, legenda polskiego off-roadu, siedmiokrotny uczestnik rajdu Camel Trophy, ratownik górski, płetwonurek i poszukiwacz skarbów.
stary alfer - 17-01-2009, 18:00
Marcino napisał/a: | A co to jest za Kasia i do tego extremalna. Pierwsze słyszę.:) |
Marcino, założę się, że miałeś głowę pełną pomysłów
Marcino - 17-01-2009, 18:20
stary alfer napisał/a: | Marcino napisał/a: | A co to jest za Kasia i do tego extremalna. Pierwsze słyszę.:) |
Marcino, założę się, że miałeś głowę pełną pomysłów |
Aż tak pełna to nie.... ale.. heh eh
|
|
|