To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - Ile za założenie drzwi do Colta zażyczy sobie mechanik?

dotka - 18-01-2009, 15:21
Temat postu: Ile za założenie drzwi do Colta zażyczy sobie mechanik?
edit by Hubeeert: drzwi już są teraz pytanie ile za założenie?

Witam, potrzebuję kupić drzwi z elektryką lewe do colta 98, proszę o kontakt jak ktoś takie posiada bądź wie gdzie można dostać, najlepiej okolice mińska mazowieckiego lub warszawy.

Marcin-Krak - 18-01-2009, 15:56

Przenoszę do działu KUPIĘ :wink:
Na przyszłość dopisz w swoim profilu jakiego masz dokładnie Colta, tzn rok i pojemność ;)

dotka - 18-01-2009, 21:17

dzięki, nie widziałam, działu kupię;/
ale to i tak juz nie aktualne, kupiłam drzwi za 250 z przesyłką, chyba w miarę cena? a czy ktoś wie, ile teraz zapłace u mechanika? drzwi na szczęście w tym samy kolorze.

Hugo - 19-01-2009, 17:06

dotka napisał/a:
czy ktoś wie, ile teraz zapłace u mechanika?
Za montaż drzwi nie dałbym więcej niż 100 zł.
Jogurt - 19-01-2009, 17:55

dotka napisał/a:
drzwi na szczęście w tym samy kolorze.
pozostaje mieć nadzieję że mają fabryczny niezniszczony lakier. przekładka drzwi to nie jest filozofia. podobnie jak Hugo nie dałbym więcej jak 100pln jeśli nie robiłbym tego sam
eremita - 20-01-2009, 12:24

a nie lepej samemu? ja w swoim przełożyłem sam dodam ze robiłem to pierwszy raz :) rozkrecasz a nastepnie analogicznie składasz :wink:
dotka - 20-01-2009, 12:38

no może jakbym była facetem to miałabym takie umiejętności;)) a no i mój samochodzik został uderzony w te drzwi;((( narazie te stare nie chca sie nawet otworzyć:( wiec chyba wolę żeby zrobił to ktoś kto się na tym zna, a no i trochę martwię się o słupek, w sumie nie wygląda, żeby coś się poprzestawiało no ale...zobaczymy. jutro, najpoźniej po jutrze maja dotrzeć do mnie nowe drzwi to zobaczymy.
Anonymous - 20-01-2009, 13:19

No troche roboty jest :P Zwlaszcza ze trzeba blotnik zdejmowac no i nie wiem czy tez nie zderzak ale wiecej niz 100zl to raczej nie wezma :P
vtec - 26-01-2009, 13:34

i jak? zrobione? ile skasowali? :roll: