To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Szukam GALA

morosophem - 20-01-2009, 21:52
Temat postu: [EAx 97-04] Szukam GALA
Od roku szykuję się na Galanta. W dużej mierze zarazili mnie nim Ludzie w tym miejscu i poszukiwania samochodu typu BMW3 tylko bez "Bawarskiej" opinii. Zobaczyłem na ulicy i teraz muszę go mieć. Poszukuję sedana z roczników 2000-2003 (hamulce), z małym zderzakiem z przodu (+halogeny i nie Sport) ale z fabryczną „płetwą”. Silnik 2,5l V6, skrzynia: Tiptronic, kontrola trakcji, parltronic, klinatronic . Środek skórzany lub jednolity welur. Najlepiej Alu 17’’ fabryczne. Gdyby ktoś chciał sprzedać taki ideał lub bliski mu, to proszę o kontakt. morosophem@interia.pl
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

davyjohn - 21-01-2009, 00:48

Klinatronic - to takie coś na kaca? ;)
Frost - 21-01-2009, 10:30

davyjohn napisał/a:
Klinatronic - to takie coś na kaca?
nie czepiaj się słówek jak ktoś potrzebuje pomocy
morosophem napisał/a:
Od roku szykuję się na Galanta
to już troche szukasz :D szukaj na forumw działach sprzedaży, moze się coś znajdzie akórat dla Ciebie, a lepiej kupić od Mitsumaniaka niź handlarza
Anonymous - 21-01-2009, 11:00

Wiam że któryś z forumowiczów chce sprzedać swojego w stanie idealnym. Dosłownie ideał ale chyba nie spełni wszystkich twoich wymagań.

Jak znajdę to zapodam do niego jakiś namiar :)

morosophem - 21-01-2009, 22:59

Przepraszam za pomyłkę. Dzięki za post i czekam na namiary. Oby był chociaż bliski :)
Anonymous - 21-01-2009, 23:05

Kontrola trakcji to nie jest to samo co w innych autach. TCL działa przy ruszaniu, zdaje się że odcina gaz jak koła zaczną buksować.

Parktronica to chyba nie było w standardzie ani nawet w opcji, może się mylę ale jeszcze nie spotkałem. Jeśli sa to dołożone. To można samemu dołożyć za stosunkowo małe pieniądze.

Z ciekawszych dodatków to można trafić gala ze Szwajcarii z webasto.

TheDoctor - 22-01-2009, 01:50

Ja tez poszukuje Galanta tylko,ze SE lub Avanca w manualu i tez jest ciezko trafic.Podobnie-tez z silnikiem 2.5V6 od 99 roku.
Anonymous - 22-01-2009, 10:11

morosophem napisał/a:
czekam na namiary. Oby był chociaż bliski

nie bardzo jest on bliski ale bardzo ładny.

Użytkownik: LUKPAW

link do ogłoszenia: >>>> KLIK <<<<

morosophem - 23-01-2009, 22:19

Ładny model, jednak ja poszukuję V6 i po lifcie, ze względu na hamulce.
Dzięki i pozdrawiam.