To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - [Cari 1.6] problem z odpalaniem?????????????????????????????

jedrula-1982 - 20-01-2009, 23:43
Temat postu: [Cari 1.6] problem z odpalaniem?????????????????????????????
moj kolega ma problem z odpalaniem na zimnym silniku musi krecic kilka razy. wymienilismy swiece na uzywane ale chyba dobre i po staniu przez noc odpalil za pierwszym razem to wymieniliscy na nowe ale nie z jednym cypkiem przy elektrodzie a z czterema to po stani 9 godzin mial problem z odpaleniem chlopaki poradzcie bo jest posiadaczem autka dopiero niecaly miesiac.????????????????????????
Anonymous - 20-01-2009, 23:58
Temat postu: Re: problem z odpalaniem?????????????????????????????
jedrula-1982 napisał/a:
moj kolega ma problem z odpalaniem na zimnym silniku musi krecic kilka razy. wymienilismy swiece na uzywane ale chyba dobre i po staniu przez noc odpalil za pierwszym razem to wymieniliscy na nowe ale nie z jednym cypkiem przy elektrodzie a z czterema to po stani 9 godzin mial problem z odpaleniem chlopaki poradzcie bo jest posiadaczem autka dopiero niecaly miesiac.????????????????????????

:roll: :roll: :roll:
wymień świece na takie jakie są zalecane
marki NGK lub denso i żadne inne a potem dopiero szukaj problemów

adaśko - 21-01-2009, 00:05
Temat postu: Re: problem z odpalaniem?????????????????????????????
wymień świece na takie jakie są zalecane
marki NGK lub denso i żadne inne a potem dopiero szukaj problemów[/quote]

ja nipolecam swiec NGK tylko denso i tylko oryginalne a nie ajkies zamienniki po 12 zl za sztuke bo to wiadomo ze nic dobrego jest.ja do swojej cari palcilem 200 zl za komplet swiec DENSO i sa wyśmielite

Cornholio - 21-01-2009, 06:21

to ja za 200zł kupiłem Denso, ale jakieś platynowo-irydowe i wymiatają