To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Opinie na temat zakladu blacharsko/lakierniczego

sirroman - 21-01-2009, 00:28
Temat postu: Opinie na temat zakladu blacharsko/lakierniczego
Witam Mitsumaniakow z Bydgoszczy i okolic! :) Z tej strony kolega z forum Mazdy ;) Jezdze Xedosem 6 V6 z 97r. i jestem z Bydgoszczy (jak ktos ma ochote to zapraszam do ogladania na http://forum.mazdaspeed.p...asc&highlight=/). Ostatino mialem male zdarzenie drogowe - wszystko jest opisane lacznie z fotkami w moim temacie na forum mazdaspeed. Chcialbym zebrac opinie na temat zakladu blacharsko lakierniczego gdzie planuje oddac auto na naprawe - jest to Carrera motors na ul.Cmentarnej 82. Na forum mazdaspeed dostalem jedna rekomendacje tego zakladu - dowiedzialem sie, ze nie jest tam najtaniej ale robia swoje dobrze... U was znalazlem, takze jedna pozytywna opinie na temat tego zakladu. Chcialbym sie zapytac czy znalazly sie jeszcze jakies osoby, ktore zdecydowaly sie na naprawe w Carrera motors?

Pozdrawiam
Juliusz 'sq2jul'

szkuba - 02-02-2009, 20:59

Witam ja tam miałem bezgotówkową w czerwcu zeszłego roku. Ogólnie wygląda na to że się znają na rzeczy, chociaż odbierając auto musiałem poprosić o jedną poprawkę montażową. Części zderzaka były wymieniane na oryginalne Mitsu. Lakier w porządku w końcu ten fabryczny też nie był jakiś super. Ogólnie ludzie z zewnątrz nie potrafią poznać z której strony był trafiony. Gdybym musiał gdzieś samochód oddać na bezgotówkową (nie daj Boże) to pewnie też tam.
sirroman - 03-02-2009, 09:41

oo w koncu jakis odzew ;) szkuba wielkie dzieki dla Ciebie! :) Ja czekam na wyplate odszkodowania (maja czas jeszcze 2 tyg) i jade tam zostawic swoje auto.

Pozdrawiam i dziekuje za odzew :)

Fragu - 04-02-2009, 14:17

Ponoć dobry blacharz jest na Szajnochy - Irek Cioch, jak się jedzie od Fordońskiej to jeden jedyny domek po lewej stronie, to tam. A co do lakiernika to Marek - Gdańska 108 bodajże, przed warsztatem Auto-Serwis Ewa.